Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Να τη μεταφερεις σε αλλη ημερομηνια χωρις προστιμο 23 ευρω.
Αν ακυρωσεις θα σου ζητησουν καρτα να χρεωσουν τα υπολοιπα 18 ευρω και ειναι βλακεια.
Αν μεταφερεις την πτηση πολυ μακρια που δεν εχει οριστικοποιηθει το προγραμμα, παιζει να γινει αλλαγη ωρας και να ακυρωσεις χωρις προστιμο.
Άρα, ισχύει για τη συμμαχία ό,τι ισχύει και για τις πτήσεις με μίλια της aegean.
Ευχαριστώ.

Dara

Member
Καλησπέρα, έκανα την δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class για μια πτήση Κοπεγχαγη-Αθήνα.
Ο αρχικός ναύλος ηταν Light, οπότε δεν είχα παραδοτέα αποσκευή 23kg. Τώρα με την αναβάθμιση αυτό παραμένει η εχω πλέον παραδοτέα οπως έχει κανονικα η Business class ?
Thanks!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα, έκανα την δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class για μια πτήση Κοπεγχαγη-Αθήνα.
Ο αρχικός ναύλος ηταν Light, οπότε δεν είχα παραδοτέα αποσκευή 23kg. Τώρα με την αναβάθμιση αυτό παραμένει η εχω πλέον παραδοτέα οπως έχει κανονικα η Business class ?
Thanks!
Έχεις όλα τα προνόμια της business (συμπ. βαλίτσας φυσικά) εκτός από τα μίλια (θα πάρεις της αρχικής κράτησης)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εσείς που τα γνωρίζετε καλά πείτε μου σας παρακαλώ.
Το 2018 εβγαλα την κάρτα miles and bonus. Περνούσα τα μιλια οταν ταξιδευα με τις εταιρείες της συμμαχίας ,δεν ασχολήθηκα με το θέμα μεχρι που περυσι σε εναν φίλο που ηθελε να αποκτησει τη χρυση καρτα του είπα να του χαρίσω τα δικά μου αν γίνεται.
Πηρα τηλέφωνο ,μου είπαν βεβαιως γινεται και μετά μου ζητησαν 150 ευρώ για την "εξυπηρέτηση" . Φυσικά ειπα οχι.
Προχθές έτυχε να βγάλω ενα αεροπορικό με την εταιρεία και καπου είδα στην πορεία της κράτησης ότι μπορώ να εξαργυρωσω τα μίλια εναντι εκπτωσης.
Ευκαιρια να τα ξεφορτωθώ σκέφθηκα αφου τα τελευταια χρονια δεν ειμαι ευχαριστημενη σε διάφορα θέματα με την AEGEAN και αποφεύγω να πετάω μαζι τους.
Στα 12414 μιλια που είχα η εκπτωση ηταν 41.40 ευρώ.
Λιγα μου φάνηκαν αλλά δεν εχω ιδέα επι του θέματος.
Εσείς τι λέτε ;

Billouk

Member
Εσείς που τα γνωρίζετε καλά πείτε μου σας παρακαλώ.
Το 2018 εβγαλα την κάρτα miles and bonus. Περνούσα τα μιλια οταν ταξιδευα με τις εταιρείες της συμμαχίας ,δεν ασχολήθηκα με το θέμα μεχρι που περυσι σε εναν φίλο που ηθελε να αποκτησει τη χρυση καρτα του είπα να του χαρίσω τα δικά μου αν γίνεται.
Πηρα τηλέφωνο ,μου είπαν βεβαιως γινεται και μετά μου ζητησαν 150 ευρώ για την "εξυπηρέτηση" . Φυσικά ειπα οχι.
Προχθές έτυχε να βγάλω ενα αεροπορικό με την εταιρεία και καπου είδα στην πορεία της κράτησης ότι μπορώ να εξαργυρωσω τα μίλια εναντι εκπτωσης.
Ευκαιρια να τα ξεφορτωθώ σκέφθηκα αφου τα τελευταια χρονια δεν ειμαι ευχαριστημενη σε διάφορα θέματα με την AEGEAN και αποφεύγω να πετάω μαζι τους.
Στα 12414 μιλια που είχα η εκπτωση ηταν 41.40 ευρώ.
Λιγα μου φάνηκαν αλλά δεν εχω ιδέα επι του θέματος.
Εσείς τι λέτε ;
Δεν συμφέρει το "miles and cash" δηλαδή η έκπτωση που σας κάνουν στην τελική τιμή. Με 12.000 μίλια πετάτε μόνο με φόρους στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης. Επομένως, έπρεπε να επιλέξετε από τον λογαριασμό σας, εξαργύρωση μιλίων σε αεροπορικό εισιτήριο.

Dara

Member
Γνωρίζει μήπως κανείς αν έχω πρόσβαση σε κάποιο lounge στο αεροδρομιο της Κοπεγχαγης με το business class εισιτηριο?

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
σε αναλογία 4 προς 4 (4 Bonus πόντοι = 4 Μίλια) για την πιστωτική κάρτα Aegean Bonus Visa Standard

Αυτή είναι η παλιά μπλε; 4 προς 3 δεν είναι η κανονική μετατροπή;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.210
Μέλη
39.924
Νεότερο μέλος
Trinity@

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα