Γιατι να μην εχεις αφου εχεις business class ticket?Γνωρίζει μήπως κανείς αν έχω πρόσβαση σε κάποιο lounge στο αεροδρομιο της Κοπεγχαγης με το business class εισιτηριο?
Ψαξε πρωτα στο site τους να δεις αν υπαρχουν τα προιοντα που θες στο καταστημα του αεροδρομιου γιατι ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ αδειο...α και δε κανουν και παραγγελιες επιτοπου για να στο φερουν στο καταστημα να το παρεις εκει,ουτε μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ κ να το παραλαβεις απο το αεροδρομιο....εγω με το ζορι βρηκα 1 ασυρματο τηλεφωνο στο χρωμα που ηθελα κ απο σποντα πηραμε κ μια ξυριστικη μηχανη,ενω ειχα παει για ακομα 3 πραγματα....Αποφασισα να μην περιμενω τη black friday που θα βρισκω εξαντλημενα τα προιοντα με τις καλυτερες τιμες και να υπερχρεωνομαι , αρα βαζω μπρος αεροδρομιο ×5. Δινει δωροεπιταγη για αξιοποιηση στη black friday Λιγοτερα μιλια αλλα who cares.
Επισης εχει -35% ο Χοντος στα καλλυντικα, θα τον τιμησω.
Μα εχω παει αλλες δυο φορες για μεγαλη συσκευη που μου τη φερνουν σπιτι αφου πληρωσω μεταφορικα, ο,τι γραφει το e shop. Απλα μπαινουν στη σελιδα του e shop και παραγγελνουν. Δεν μπορω να παραλαβω πλυντηριο απο το μαγαζι προφανως.Ψαξε πρωτα στο site τους να δεις αν υπαρχουν τα προιοντα που θες στο καταστημα του αεροδρομιου γιατι ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ αδειο...α και δε κανουν και παραγγελιες επιτοπου για να στο φερουν στο καταστημα να το παρεις εκει,ουτε μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ κ να το παραλαβεις απο το αεροδρομιο....εγω με το ζορι βρηκα 1 ασυρματο τηλεφωνο στο χρωμα που ηθελα κ απο σποντα πηραμε κ μια ξυριστικη μηχανη,ενω ειχα παει για ακομα 3 πραγματα....