Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Dara

Member
Γνωρίζει μήπως κανείς αν έχω πρόσβαση σε κάποιο lounge στο αεροδρομιο της Κοπεγχαγης με το business class εισιτηριο?

maria91

Member
Αποφασισα να μην περιμενω τη black friday που θα βρισκω εξαντλημενα τα προιοντα με τις καλυτερες τιμες και να υπερχρεωνομαι , αρα βαζω μπρος αεροδρομιο ×5. Δινει δωροεπιταγη για αξιοποιηση στη black friday Λιγοτερα μιλια αλλα who cares.
Επισης εχει -35% ο Χοντος στα καλλυντικα, θα τον τιμησω.
Ψαξε πρωτα στο site τους να δεις αν υπαρχουν τα προιοντα που θες στο καταστημα του αεροδρομιου γιατι ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ αδειο...α και δε κανουν και παραγγελιες επιτοπου για να στο φερουν στο καταστημα να το παρεις εκει,ουτε μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ κ να το παραλαβεις απο το αεροδρομιο....εγω με το ζορι βρηκα 1 ασυρματο τηλεφωνο στο χρωμα που ηθελα κ απο σποντα πηραμε κ μια ξυριστικη μηχανη,ενω ειχα παει για ακομα 3 πραγματα....

paefstra

Member
Ψαξε πρωτα στο site τους να δεις αν υπαρχουν τα προιοντα που θες στο καταστημα του αεροδρομιου γιατι ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ αδειο...α και δε κανουν και παραγγελιες επιτοπου για να στο φερουν στο καταστημα να το παρεις εκει,ουτε μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ κ να το παραλαβεις απο το αεροδρομιο....εγω με το ζορι βρηκα 1 ασυρματο τηλεφωνο στο χρωμα που ηθελα κ απο σποντα πηραμε κ μια ξυριστικη μηχανη,ενω ειχα παει για ακομα 3 πραγματα....
Μα εχω παει αλλες δυο φορες για μεγαλη συσκευη που μου τη φερνουν σπιτι αφου πληρωσω μεταφορικα, ο,τι γραφει το e shop. Απλα μπαινουν στη σελιδα του e shop και παραγγελνουν. Δεν μπορω να παραλαβω πλυντηριο απο το μαγαζι προφανως.
Το θεμα ειναι να περασει στο μηχανακι τους η καρτα. Απο το ηλ. καταστημα τα παραγγελνουν.
Το εχει κανει κι αλλο μελος του φορουμ που μου εμαθε πως γινεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.208
Μέλη
39.922
Νεότερο μέλος
bizou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom