Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giannis228

Member
E καλά ξέρουν ότι η πλειοψηφία τους έχει μετατρέψει και από τότε δεν έχει βγει καμία αξιόλογη προσφορά Χ50 η Χ100 οπότε κάτι ψίχουλα θα έχουν όλοι προς μετατροπή
εννοειται !! και οτι και να εχει βγει προσφορα οπως πχ με τα λαπτοπ οι ποντοι θα μπουν μετα τισ 10.10 ... εκτος αν βγει καποια προσφορα μεχρι τοτε !

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
μετατραπηκαν ολα στην προηγουμενη προσφορα δυστυχως
Καλά δεν ξοδέψατε τίποτε από τότε; Και πάλι προλαβαίνετε να φορτώσετε πράγμα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.
E καλά ξέρουν ότι η πλειοψηφία τους έχει μετατρέψει και από τότε δεν έχει βγει καμία αξιόλογη προσφορά Χ50 η Χ100 οπότε κάτι ψίχουλα θα έχουν όλοι προς μετατροπή
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ από την προηγούμενη έχω μαζέψει άλλες 20.000

paefstra

Member
Εγω δεν μαζεψα τοσα πολλα, γιατι κυριως δεν χρειαζομαι τοσα πολλα, αλλα θα φορτωσω ο,τι μπορω στις επομενες μερες, ειδικα σουπερμαρκετ.

paefstra

Member
εννοειται !! και οτι και να εχει βγει προσφορα οπως πχ με τα λαπτοπ οι ποντοι θα μπουν μετα τισ 10.10 ... εκτος αν βγει καποια προσφορα μεχρι τοτε !
Αεροδρομιο ×5, προλαβαινετε.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγω δεν μαζεψα τοσα πολλα, γιατι κυριως δεν χρειαζομαι τοσα πολλα, αλλα θα φορτωσω ο,τι μπορω στις επομενες μερες, ειδικα σουπερμαρκετ.
Θα πάμε όλοι να στοκάρουμε λάδια και σαμπουάν....
Βρε τι πάθαμεπάλι! o_O:cool:
Και εγώ είπα οκ έκλεισα από μίλια για τα επόμενα χρόνια με τόσα που μάζεψα από την προηγούμενη μετατροπή του Ιουλίου με το +25%.

paefstra

Member
Θα πάμε όλοι να στοκάρουμε λάδια και σαμπουάν....
Βρε τι πάθαμεπάλι! o_O:cool:
Και εγώ είπα οκ έκλεισα από μίλια για τα επόμενα χρόνια με τόσα που μάζεψα από την προηγούμενη μετατροπή του Ιουλίου με το +25%.
Μπορεις δωροεπιταγες ΑΒ

Last edited:

paefstra

Member
Αποφασισα να μην περιμενω τη black friday που θα βρισκω εξαντλημενα τα προιοντα με τις καλυτερες τιμες και να υπερχρεωνομαι , αρα βαζω μπρος αεροδρομιο ×5. Δινει δωροεπιταγη για αξιοποιηση στη black friday Λιγοτερα μιλια αλλα who cares.
Επισης εχει -35% ο Χοντος στα καλλυντικα, θα τον τιμησω.

Dara

Member
Καλησπέρα, έκανα την δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class για μια πτήση Κοπεγχαγη-Αθήνα.
Ο αρχικός ναύλος ηταν Light, οπότε δεν είχα παραδοτέα αποσκευή 23kg. Τώρα με την αναβάθμιση αυτό παραμένει η εχω πλέον παραδοτέα οπως έχει κανονικα η Business class ?
Thanks!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα, έκανα την δωρεάν αναβάθμιση σε Business Class για μια πτήση Κοπεγχαγη-Αθήνα.
Ο αρχικός ναύλος ηταν Light, οπότε δεν είχα παραδοτέα αποσκευή 23kg. Τώρα με την αναβάθμιση αυτό παραμένει η εχω πλέον παραδοτέα οπως έχει κανονικα η Business class ?
Thanks!
Έχεις όλα τα προνόμια της business (συμπ. βαλίτσας φυσικά) εκτός από τα μίλια (θα πάρεις της αρχικής κράτησης)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εσείς που τα γνωρίζετε καλά πείτε μου σας παρακαλώ.
Το 2018 εβγαλα την κάρτα miles and bonus. Περνούσα τα μιλια οταν ταξιδευα με τις εταιρείες της συμμαχίας ,δεν ασχολήθηκα με το θέμα μεχρι που περυσι σε εναν φίλο που ηθελε να αποκτησει τη χρυση καρτα του είπα να του χαρίσω τα δικά μου αν γίνεται.
Πηρα τηλέφωνο ,μου είπαν βεβαιως γινεται και μετά μου ζητησαν 150 ευρώ για την "εξυπηρέτηση" . Φυσικά ειπα οχι.
Προχθές έτυχε να βγάλω ενα αεροπορικό με την εταιρεία και καπου είδα στην πορεία της κράτησης ότι μπορώ να εξαργυρωσω τα μίλια εναντι εκπτωσης.
Ευκαιρια να τα ξεφορτωθώ σκέφθηκα αφου τα τελευταια χρονια δεν ειμαι ευχαριστημενη σε διάφορα θέματα με την AEGEAN και αποφεύγω να πετάω μαζι τους.
Στα 12414 μιλια που είχα η εκπτωση ηταν 41.40 ευρώ.
Λιγα μου φάνηκαν αλλά δεν εχω ιδέα επι του θέματος.
Εσείς τι λέτε ;

Billouk

Member
Εσείς που τα γνωρίζετε καλά πείτε μου σας παρακαλώ.
Το 2018 εβγαλα την κάρτα miles and bonus. Περνούσα τα μιλια οταν ταξιδευα με τις εταιρείες της συμμαχίας ,δεν ασχολήθηκα με το θέμα μεχρι που περυσι σε εναν φίλο που ηθελε να αποκτησει τη χρυση καρτα του είπα να του χαρίσω τα δικά μου αν γίνεται.
Πηρα τηλέφωνο ,μου είπαν βεβαιως γινεται και μετά μου ζητησαν 150 ευρώ για την "εξυπηρέτηση" . Φυσικά ειπα οχι.
Προχθές έτυχε να βγάλω ενα αεροπορικό με την εταιρεία και καπου είδα στην πορεία της κράτησης ότι μπορώ να εξαργυρωσω τα μίλια εναντι εκπτωσης.
Ευκαιρια να τα ξεφορτωθώ σκέφθηκα αφου τα τελευταια χρονια δεν ειμαι ευχαριστημενη σε διάφορα θέματα με την AEGEAN και αποφεύγω να πετάω μαζι τους.
Στα 12414 μιλια που είχα η εκπτωση ηταν 41.40 ευρώ.
Λιγα μου φάνηκαν αλλά δεν εχω ιδέα επι του θέματος.
Εσείς τι λέτε ;
Δεν συμφέρει το "miles and cash" δηλαδή η έκπτωση που σας κάνουν στην τελική τιμή. Με 12.000 μίλια πετάτε μόνο με φόρους στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης. Επομένως, έπρεπε να επιλέξετε από τον λογαριασμό σας, εξαργύρωση μιλίων σε αεροπορικό εισιτήριο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.208
Μέλη
39.922
Νεότερο μέλος
bizou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom