Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Σε όσες φορές μου έγινε αλλαγή ωραρίου για λιγότερο από 60 λεπτά η Aegean απλά με ενημέρωσε γι'αυτό. Για όταν η αλλαγή ήταν πάνω από μία ώρα, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα στο email να δεχθώ ή να αρνηθώ την αλλαγή. Κάλεσα μάλιστα στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean και μου είπαν ότι αν η αλλαγή είναι μικρότερη από 60 λεπτά τότε δεν δίνεται η δυνατότητα άρνησης. Εσύ πως τα κατάφερες, 3 φορές κιόλας; Ήταν με άλλη εταιρία; Έκανες κάτι άλλο;
Είναι καινούργιο αυτό δυστυχώς, μέχρι πριν καμιά διετία-τριετια δε θυμάμαι πότε άλλαξε είχαμε δικαίωμα ακύρωσης ακόμα και σε αλλαγή 5 λεπτών να γίνει, τώρα φέτος παρατήρησα κι εγώ σε δυο πτησεις που άλλαξαν μέχρι και μισή ώρα δε σου δίνει δικαίωμα αποδοχής.

paefstra

Member
Είναι καινούργιο αυτό δυστυχώς, μέχρι πριν καμιά διετία-τριετια δε θυμάμαι πότε άλλαξε είχαμε δικαίωμα ακύρωσης ακόμα και σε αλλαγή 5 λεπτών να γίνει, τώρα φέτος παρατήρησα κι εγώ σε δυο πτησεις που άλλαξαν μέχρι και μισή ώρα δε σου δίνει δικαίωμα αποδοχής.
Επι κοβιντ ηταν αυτο. Μετα δυσκολεψε, δηλαδη εγινε οπως πριν τον κοβιντ.

adiaforos

Member
Εδώ και κάποια χρόνια το όριο για involuntary reissue στην Aegean είναι 31' (εκτός αν υπάρχει ανταπόκριση), δεν ξέρω αν παλαιότερα ήταν μικρότερο ή δεν υπήρχε καν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.225
Μέλη
39.933
Νεότερο μέλος
Linda Holmes

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom