• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Σε όσες φορές μου έγινε αλλαγή ωραρίου για λιγότερο από 60 λεπτά η Aegean απλά με ενημέρωσε γι'αυτό. Για όταν η αλλαγή ήταν πάνω από μία ώρα, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα στο email να δεχθώ ή να αρνηθώ την αλλαγή. Κάλεσα μάλιστα στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean και μου είπαν ότι αν η αλλαγή είναι μικρότερη από 60 λεπτά τότε δεν δίνεται η δυνατότητα άρνησης. Εσύ πως τα κατάφερες, 3 φορές κιόλας; Ήταν με άλλη εταιρία; Έκανες κάτι άλλο;
Είναι καινούργιο αυτό δυστυχώς, μέχρι πριν καμιά διετία-τριετια δε θυμάμαι πότε άλλαξε είχαμε δικαίωμα ακύρωσης ακόμα και σε αλλαγή 5 λεπτών να γίνει, τώρα φέτος παρατήρησα κι εγώ σε δυο πτησεις που άλλαξαν μέχρι και μισή ώρα δε σου δίνει δικαίωμα αποδοχής.

paefstra

Member
Είναι καινούργιο αυτό δυστυχώς, μέχρι πριν καμιά διετία-τριετια δε θυμάμαι πότε άλλαξε είχαμε δικαίωμα ακύρωσης ακόμα και σε αλλαγή 5 λεπτών να γίνει, τώρα φέτος παρατήρησα κι εγώ σε δυο πτησεις που άλλαξαν μέχρι και μισή ώρα δε σου δίνει δικαίωμα αποδοχής.
Επι κοβιντ ηταν αυτο. Μετα δυσκολεψε, δηλαδη εγινε οπως πριν τον κοβιντ.

adiaforos

Member
Εδώ και κάποια χρόνια το όριο για involuntary reissue στην Aegean είναι 31' (εκτός αν υπάρχει ανταπόκριση), δεν ξέρω αν παλαιότερα ήταν μικρότερο ή δεν υπήρχε καν.

Dara

Member
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να συνδέσω τον miles and bonus λογαριασμο μου στο app της ΔΕΗ άλλου χρήστη κ αν μπορώ να πάρω κανονικά τα μίλια που προσφέρει το app για τις διαφορες αγορες/ενεργειες.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να συνδέσω τον miles and bonus λογαριασμο μου στο app της ΔΕΗ άλλου χρήστη κ αν μπορώ να πάρω κανονικά τα μίλια που προσφέρει το app για τις διαφορες αγορες/ενεργειες.
Ναι μπορείς.

pan82

Member
Καλησπέρα,
Mπορείς με μια σημείωση όμως, πρέπει κάθε φορά ο λογαριασμός miles and bonus να είναι συνδεδεμένος με ένα μόνο λογαριασμό myδεη. Oπότε αν τον έχεις και στο δικό σου θα πρέπει να αντικαθιστάς κάθε φορά με έναν άλλο το δικό σου για να το περνάς σε άλλο Myδεη, αν πας να τον βάλεις κατευθείαν βγάζει μήνυμα ότι ο miles and bonus χρησιμοποιείται ήδη και δε μπορείς και να τον αφαιρέσεις με κανένα τρόπο, μόνο να τον αντικαταστήσεις με άλλον

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Mπορείς με μια σημείωση όμως, πρέπει κάθε φορά ο λογαριασμός miles and bonus να είναι συνδεδεμένος με ένα μόνο λογαριασμό myδεη. Oπότε αν τον έχεις και στο δικό σου θα πρέπει να αντικαθιστάς κάθε φορά με έναν άλλο το δικό σου για να το περνάς σε άλλο Myδεη, αν πας να τον βάλεις κατευθείαν βγάζει μήνυμα ότι ο miles and bonus χρησιμοποιείται ήδη και δε μπορείς και να τον αφαιρέσεις με κανένα τρόπο, μόνο να τον αντικαταστήσεις με άλλον
Αφού μια φορά μόνο μπαίνουν μίλια (1500) κατά την νέα σύνδεση ποιο είναι το όφελος να έχουμε συνδεδεμένο λογαριασμό miles & bonus;
Παίρνουμε μίλια κάθε φορά που πληρώνουμε τον λογαριασμό μας;
Δεν έχω καταλάβει κάποιο αλλο όφελος πέρα από το να εξοφλείς μέρος του λογαριασμού με εξαργύρωση μιλίων. Πράγμα που σίγουρα δεν θα το έκανα...

pan82

Member
Αφού μια φορά μόνο μπαίνουν μίλια (1500) κατά την νέα σύνδεση ποιο είναι το όφελος να έχουμε συνδεδεμένο λογαριασμό miles & bonus;
Παίρνουμε μίλια κάθε φορά που πληρώνουμε τον λογαριασμό μας;
Δεν έχω καταλάβει κάποιο αλλο όφελος πέρα από το να εξοφλείς μέρος του λογαριασμού με εξαργύρωση μιλίων. Πράγμα που σίγουρα δεν θα το έκανα...
Πρακτικά ναι δεν έχεις κάποιο άλλο πλεονέκτημα πλέον και εγώ τις τράμπες κάνω όταν είναι να ανανεώσω συμβόλαιο για να πάρω από όλα τα Myδεη που χειρίζομαι

diakopakias

Member
Καλησπερα σε όλους. Πετάω από CDG για Αθήνα κ το lounge finder της Aegean μου λέει ότι έχω access σε τέσσερα lounge. Ξέρει κάποιος αν ισχύει; Εγώ ήξερα μόνο για αυτό που υπάρχει στο terminal 1 που είναι εκτός Schengen. Τώρα μου δίνει επιλογή κ για terminal 2d, έχει πάει κανένας;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπερα σε όλους. Πετάω από CDG για Αθήνα κ το lounge finder της Aegean μου λέει ότι έχω access σε τέσσερα lounge. Ξέρει κάποιος αν ισχύει; Εγώ ήξερα μόνο για αυτό που υπάρχει στο terminal 1 που είναι εκτός Schengen. Τώρα μου δίνει επιλογή κ για terminal 2d, έχει πάει κανένας;
Γιατί να πας στο εκτός Σέγκεν εφόσον η πτήση σου είναι Γαλλία - Ελλάδα; Μόνο ο χρόνος και οι έλεγχοι που θα περάσεις δεν αξίζουν τον κόπο. Βασικά δε θα έχεις πρόσβαση, εκτός αν έρχεσαι από εκτός Ευρώπης. Το έκανα πρόσφατα, τα βγάζει όλα στην εφαρμογή εύρεσης όντως, αλλά εφόσον πηγαίνεις στην Ελλάδα θα χρησιμοποιήσεις αυτό του Terminal 2.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε εμένα μπήκαν όλα τα έξτρα ποσά των μιλίων για τις μετατροπές που έκανα στο διάστημα της προσφοράς εκτός απο μία. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι η μετατροπή γίνεται σταδιακά και πρέπει να περιμένω. Θα περιμένω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.236
Μέλη
39.942
Νεότερο μέλος
konnoskyr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom