Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Τρομερή λογική εταιρείας, εις βάρος του πελάτη με μετατόπιση ευθυνών στον υπάλληλο χωρίς απολατάσταση ζητήματος κι όλα καλά!
Μου έχει τύχει να κάνει λάθος ο υπάλληλος κι όταν αποδείχθηκε το λάθος του αφού άκουσαν τη συνομιλία διόρθωσαν το λάθος χωρίς καμία επιβάρυνση για εμένα.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σε ποια τηλέφωνα εξυπηρετήσετε παιδιά από την Aegean?? Είναι διαφορετικά νούμερα ανάλογα με το αίτημα;; Υπάρχει χρέωση;;

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Σε ποια τηλέφωνα εξυπηρετήσετε παιδιά από την Aegean?? Είναι διαφορετικά νούμερα ανάλογα με το αίτημα;; Υπάρχει χρέωση;;
Το τηλεφωνικό κέντρο είναι το 2106261000. Για τους gold είναι το 2106261222. Χρέωση σταθερού. Σχετικά με τα αιτήματα, εξαρτάται σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σε ποια τηλέφωνα εξυπηρετήσετε παιδιά από την Aegean?? Είναι διαφορετικά νούμερα ανάλογα με το αίτημα;:
Το τηλεφωνικό κέντρο είναι το 2106261000. Για τους gold είναι το 2106261222. Χρέωση σταθερού. Σχετικά με τα αιτήματα, εξαρτάται σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις...

Σε ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να επικοινώνησα πριν πολλά χρόνια αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να πήρα ένα νούμερο που αρχίζε από 800 ή 801, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

maria91

Member
Είναι λίγο τραγικό αυτό έχω την εντύπωση και δυστυχώς είναι κάτι που το έχουμε ξανασυναντήσει. Όχι τίποτε άλλο, άντε να βρεις το δίκιο σου μετά.
Εχω καταληξει πλεον οτι οι "παλιοι" υπαλληλοι ειναι πιο γνωστες..πλεον τους καταλαβαινω απο τη φωνη τι ηλικια μπορει να εχει η/ο καθεμια/ενας οποτε ξερω ποσο σοβαρα θα παρω καθε απαντηση...αν κ μου εχουν τυχει κ νεαρες κοπελες οντως να με βοηθησουν κ αυτα που λενε να ισχυουν,μου εχει τυχει ομως κ να ναι παντελως ασχετη,να κανονισω ολοκληρο ταξιδι με βαση τα λεγομενα της κ στο τελος να τρεχω κ να μη φτανω...γι αυτο πλεον οταν εχω μια απορια κανω τουλαχιστον 3 διαφορετικα τηλεφωνα για να μαι σιγουρη,οποια απαντηση ακουσω περισσοτερες φορες τοτε αυτη ειναι η σωστη :haha: :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.271
Μέλη
39.958
Νεότερο μέλος
ozzunsolutions

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom