Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
εχει και καφετερια?
Στην Ερμου στον 6ο. Το απογευμα εχει και Happy hour -20% για κατι που συνηθως χανω. Υποψιν δινει μιλια και για κλασματα του ευρω, πολυ τιμιο μαγαζι.

maria91

Member
εχει και καφετερια?
Εχει αλλα το τελευταιο καιρο ειδικα απογευμα πρεπει να κανεις ταμα να βρεις να κατσεις κ λογικο με τοσο τουριστα που ερχετε για να κατσει να δει την Ακροπολη με 2ε καφε :haha:

deerhunter

Member
καλησπέρα σας, ειμαι gold και πρέπει να συμπληρωσω 12000 ποντους στις 12/12 .
Εάν τα συμπληρωσω νωρίτερα τι γινεται? ξεκιναω απο την νεα ημερομηνια ή οι ποντοι πανε χαμενοι μεχρι τις 12/12?
με τα κουπονια αναβαθμισης? αλλαζουν ημερομηνια?
ευχαριστω!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Η ημερομηνία ανανεώνεται για το επόμενο έτος, αλλά πάντα την ίδια ημέρα και μήνα, τα κουπόνια λήγουν, ισχύουν έως την λήξη, και ανανεώνονται στην ημερομηνία του έτους που ξαναπαίρνεις το status 12/12/2025

giannis228

Member
Καλημέρα.
Έχω κάτι χιλιαααααδες πόντους στην Aegean bonus visa και θέλω να τσεκαρω πόσοι από αυτούς μπορούν να μετατραπούν σε μίλια.
Κατέβασα την εφαρμογή της Aegean αλλά φοβάμαι μήπως δεν υπάρχει τρόπος δοκιμής,και βάζοντας τους πόντους μου τους μετατρέψει με το κλικ που θα κάνω.
Έτσι γίνεται ή μπορώ να δω κ να μην τους μετατρέψω όλους αν δεν θέλω;
τη πρωτη φορα που σου βγαζει το κουμπι σου λεει ποσοι μετατρεπονται ... μετα διαλεγεις ποσους θες απο αυτους να μετατραπουν και πατας οκ .

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.756
Νεότερο μέλος
amanousaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom