paefstra
Member
2.10 ο καφες με θεα Ακροπολη, αυξηθηκε. 13 μιλια.Οοοοο ρε καφεδαρες παλι![]()
Περασα μια βολτα για τροφιμα.
Last edited:
2.10 ο καφες με θεα Ακροπολη, αυξηθηκε. 13 μιλια.Οοοοο ρε καφεδαρες παλι![]()
Γιατι μενει κ τιποτα απο τροφιμα?πλεον οσες φορες παω,σχεδον αδεια ραφια βλεπω τα κατεβαζουν οι τουριστες2.10 ο καφες με θεα Ακροπολη, αυξηθηκε. 7 μιλια.
εχει και καφετερια?2.10 ο καφες με θεα Ακροπολη, αυξηθηκε. 13 μιλια.
Στην Ερμου στον 6ο. Το απογευμα εχει και Happy hour -20% για κατι που συνηθως χανω. Υποψιν δινει μιλια και για κλασματα του ευρω, πολυ τιμιο μαγαζι.εχει και καφετερια?
Εχει αλλα το τελευταιο καιρο ειδικα απογευμα πρεπει να κανεις ταμα να βρεις να κατσεις κ λογικο με τοσο τουριστα που ερχετε για να κατσει να δει την Ακροπολη με 2ε καφεεχει και καφετερια?
τη πρωτη φορα που σου βγαζει το κουμπι σου λεει ποσοι μετατρεπονται ... μετα διαλεγεις ποσους θες απο αυτους να μετατραπουν και πατας οκ .Καλημέρα.
Έχω κάτι χιλιαααααδες πόντους στην Aegean bonus visa και θέλω να τσεκαρω πόσοι από αυτούς μπορούν να μετατραπούν σε μίλια.
Κατέβασα την εφαρμογή της Aegean αλλά φοβάμαι μήπως δεν υπάρχει τρόπος δοκιμής,και βάζοντας τους πόντους μου τους μετατρέψει με το κλικ που θα κάνω.
Έτσι γίνεται ή μπορώ να δω κ να μην τους μετατρέψω όλους αν δεν θέλω;
Θα φανούν μίλια στο λογαριασμό miles and bonus? Σε πόσο καιρό, ξέρουμε;Επιτελους παλι
View attachment 498176
Σε 5 δευτερολεπταΘα φανούν μίλια στο λογαριασμό miles and bonus? Σε πόσο καιρό, ξέρουμε;
Έκανα σήμερα το πρωί αγορά, αλλά δεν τους έχω δει ακόμαΣε 5 δευτερολεπτα. Αμεσως μπαινουν.
Πρεπει να ζητας να σου επιβεβαιωνουν τα αρχικα του ονοματος που "βλεπουν" στη miles and bonus. Πιθανον να εκανε λαθος στο νουμερο.Έκανα σήμερα το πρωί αγορά, αλλά δεν τους έχω δει ακόμα