fotast
Member
Όχι.Θα γίνει μια φορά στην Αθήνα και για τις δύο πτήσεις.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση παιδιά.Πεταω με την Swiss απο Αθηνα Μαδριτη μέσω ζυριχης.Για τις βαλίτσες ξέρω.θα πρέπει όμως να κάνω πάλι check in;
Όχι.Θα γίνει μια φορά στην Αθήνα και για τις δύο πτήσεις.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση παιδιά.Πεταω με την Swiss απο Αθηνα Μαδριτη μέσω ζυριχης.Για τις βαλίτσες ξέρω.θα πρέπει όμως να κάνω πάλι check in;
Στην ίδια περίπτωση, μπορείς να ταξιδέψεις, μόνο με ταυτότητα, ή χρειάζεται διαβατήριο, λόγω Ελβετίας; Επιτρέπεται να βγεις στην πόλη στο ενδιάμεσο;Να κάνω και εγώ μια ερώτηση παιδιά.Πεταω με την Swiss απο Αθηνα Μαδριτη μέσω ζυριχης.Για τις βαλίτσες ξέρω.θα πρέπει όμως να κάνω πάλι check in;
Για την Ελβετία δεν χρειάζεται διαβατήριο.Αν υπάρχει αρκετός χρόνος φυσικά και μπορείς να βγείς στην πόλη.Στην ίδια περίπτωση, μπορείς να ταξιδέψεις, μόνο με ταυτότητα, ή χρειάζεται διαβατήριο, λόγω Ελβετίας; Επιτρέπεται να βγεις στην πόλη στο ενδιάμεσο;
Υπάρχει λεωφορείο έξω από το τέρμιναλ 1 που σε πηγαίνει στο 3 σε 5 περίπου λεπτά Eμεις το πετύχαμε απ' εξω και δεν περιμέναμε, γι' αυτο δεν ξέρω κάθε πότε περνάει.Εκεί περνάς τον έλεγχο, αφήνεις αποσκευές και ένα άλλο λεωφορείο σε μεταταφέρει στον χώρο αναμονής. Εξαρταται από τον κόσμο που θα έχει ο χρόνος που χρειάζεσαι.πολυ ωραιο ταξιδι!!! μπορεις να μου πεις αν προλαβαινο στο Fiumicino να παω απο τερμιναλ 1 στο τερμιναλ 3 σε 1 ωρα γιατι εχω ενα ταξιδι για νεα υορκη σε 3 βδομαδες??
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και το skybus (τρενακι)σωστα??Η μπλε γραμμή ειναι το λεωφορείο απο Τ1 σε Τ3 και η λευκη το εσωτερικό δρομολόγιο.
Δεν το γνωρίζω.Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και το skybus (τρενακι)σωστα??