Πτήσεις με ανταπόκριση

irtat

Member
φαντασου να εισαι ινδια να εχει ακυρωθει η πτηση σου να χανεισ την ανταποκριση με αεροφλοτ αλματι -μοσχα-αθηνα.
και το μονο που κανει η αιρ αστανα μετα απο φασαρεια μασ παει αλματι και μας παραταει και να πρεπει να τα ξανασκασουμε για να γυρισουμε αθηνα μιλαμε για πολλα λεφτα σχεδον 1 μισθος ανθρωπου που δουλευει 30 χρονια
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ποτε διαφορετικεσ εταιρειεσ και εαν συμβει αυτο πανω απο 48 ωρες η μια πτηση απο την αλλη εμεις
βεβαια ειχαμε 22 ωρεσ διαφορα παρ ολα αυτα μας εχασαν την πτηση
τι δικαιουμαστε ----------- τιποτα επειδη ηταν αλλεσ αεροπορικες ενω εαν ηταν ιδια επρεπε να μας φερει ελλαδα εκτοσ και εαν ειχαμε λαθοσ πληροφοριση

Nikos99

New Member
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση θα ταξιδέψω για Νέα Υόρκη πρώτη φορά με στάση στην ζυριχη.Συγνωμη για την ερώτηση αλλά δεν ξερω τιποτα από ταξίδια!Οταν σταματήσουμε την στάση.Παω κατευθείαν στην πύλη για το επόμενο αεροπλάνο;Η πρέπει να κάνω check in.Να πάρω την βαλιτσα μου και να ξανά περάσω από έλεγχο;

fotast

Member
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση θα ταξιδέψω για Νέα Υόρκη πρώτη φορά με στάση στην ζυριχη.Συγνωμη για την ερώτηση αλλά δεν ξερω τιποτα από ταξίδια!Οταν σταματήσουμε την στάση.Παω κατευθείαν στην πύλη για το επόμενο αεροπλάνο;Η πρέπει να κάνω check in.Να πάρω την βαλιτσα μου και να ξανά περάσω από έλεγχο;
Βαλίτσα και check in δεν θα ξανακάνεις.Πόση είναι η ώρα μεταξύ των πτήσεων;

Dondon

New Member
Καλησπέρα, έχω διαβάσει μέχρι στιγμής αρκετά παρόμοια θέματα με το δικό μου μέσα στο φόρουμ αλλά θα ήθελα την άποψη σας. Ταξιδεύω τον Αύγουστο από Πεκίνο για Αθήνα με λουφθ, το θέμα είναι ότι στην ανταπόκριση στο Μοναχο θα ήθελα να μην συνεχίσω για Αθήνα. Πως μπορεί να γίνει αυτό απ τη στιγμή που θα έχω κ βαλίτσα μαζί;

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Η Alitalia πώς τα πάει με τις καθυστερήσεις; Πτήση από Αθήνα με άφιξη στη Ρώμη στις 8.25 μμ και αναχώρηση από εκεί στις 10.05 μμ, άρα ενδιάμεσος χρόνος 1 ώρα και 40 λεπτά. Πιστεύετε αρκεί;

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Καλησπέρα, έχω διαβάσει μέχρι στιγμής αρκετά παρόμοια θέματα με το δικό μου μέσα στο φόρουμ αλλά θα ήθελα την άποψη σας. Ταξιδεύω τον Αύγουστο από Πεκίνο για Αθήνα με λουφθ, το θέμα είναι ότι στην ανταπόκριση στο Μοναχο θα ήθελα να μην συνεχίσω για Αθήνα. Πως μπορεί να γίνει αυτό απ τη στιγμή που θα έχω κ βαλίτσα μαζί;
Απλα δε γινεται. Αμα ειχες μονο χειραποσκευη, θα μπορουσες απλα να μη μπεις στη πτηση για Αθηνα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αν η ανταπόκριση στο Μόναχο είναι μεγάλη (10 ώρες ας πούμε) μπορείς να ζητήσεις η αποσκευή σου να σου παραδοθεί στο Μόναχο και να μην σταλεί all the way ως την Αθήνα. Αλλιώς δεν.

Polaris13

New Member
Καλησπέρα,
Ταξιδεύω για Δανία μέσω Κων/πιλης με χρόνο ανταπόκρισης 4 ώρες.
Μπορείτε λίγο να μ κατατοπίσετε τι γίνεται με τα check in και τις αποσκευές?
Ευχαριστώ!

fotast

Member
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ!
Με Turkish φαντάζομαι.

Κάνεις check-in και για τις δύο πτήσεις και παραλαμβάνεις αποσκευές στην Δανία.

Polaris13

New Member
Με Turkish φαντάζομαι.

Κάνεις check-in και για τις δύο πτήσεις και παραλαμβάνεις αποσκευές στην Δανία.
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Ναι με TURKISH.
Δηλαδή φορτώνω τις αποσκευές εδώ Ελλάδα και τις παραλαμβάνω μία και καλή στη Δανία?

Strani21

Member
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ!
Κανεις check in κανονικα και οι αποσκευες συνηθως πανε στον τελικο προορισμο

katerinapap99

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Γεια σας παιδια ! θα επισκεφτω νέα υόρκη μεσα Νοέμβρη με αρχες Δεκέμβρη δυο εβδομαδες . Εχω μια απορια, δε ξερω αν αφορα το topic εδω... Πετάμε με KLM royal dutch από Θεσσαλονίκη-Αμστερνταμ και απο εκεί JFK. Στο πάνε έχει αναμονή στο Αμστερνταμ για Αμερική μόλις μία ώρα. Είναι αρκετή; Πώς θα ξέρω αν πρέπει να ξανακάνω check in ; Οι βαλίτσες φεύγουν κατευθείαν Αμερική ; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom