Πτήσεις με ανταπόκριση

NENITSAKI

Member
Γεια σας παιδια ! θα επισκεφτω νέα υόρκη μεσα Νοέμβρη με αρχες Δεκέμβρη δυο εβδομαδες . Εχω μια απορια, δε ξερω αν αφορα το topic εδω... Πετάμε με KLM royal dutch από Θεσσαλονίκη-Αμστερνταμ και απο εκεί JFK. Στο πάνε έχει αναμονή στο Αμστερνταμ για Αμερική μόλις μία ώρα. Είναι αρκετή; Πώς θα ξέρω αν πρέπει να ξανακάνω check in ; Οι βαλίτσες φεύγουν κατευθείαν Αμερική ; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αγαπητή Κατερίνα! Κατ αρχάς σου εύχομαι να περάσετε τέλεια!! Δευτερευοντως και σε απαντηση του ερωτηματος σου, όπως είδες στην ιστορία μου εμείς πετούσαμε με swiss.. Φαντάζομαι όμως ότι πάνω κάτω όλες οι αεροπορικές λειτουργούν παρόμοια.. Εμείς είχαμε μια ώρα για την αλλαγή. Φτάσαμε στην πύλη λίγο πριν αρχισει η επιβίβαση γιατι είχε τεράστιες ουρές στον έλεγχο διαβατηρίων και γενικά στο αεροδρόμιο. Μας είχαν δώσει από το Βενιζέλος τα εισητηρια για τη δεύτερη πτήση, οπότε απλά πήγαμε στην πύλη. Προηγήθηκε έλεγχος διαβατηρίων όμως! Τις βαλίτσες τις παραλάβαμε μια και καλή στην Αμερική.. Μην αγχώνεσαι! Ίσως τώρα σ απάντησει και πιο έγκυρα συμφορουμιτης που πέταξε με KLM.. Αλλά θα σας ενημερώσουν αναλυτικά και στο Βενιζέλος για το πως θα κινηθείτε μετά! Καλό ταξίδι να έχετε!

NENITSAKI

Member
Γεια σας παιδια ! θα επισκεφτω νέα υόρκη μεσα Νοέμβρη με αρχες Δεκέμβρη δυο εβδομαδες . Εχω μια απορια, δε ξερω αν αφορα το topic εδω... Πετάμε με KLM royal dutch από Θεσσαλονίκη-Αμστερνταμ και απο εκεί JFK. Στο πάνε έχει αναμονή στο Αμστερνταμ για Αμερική μόλις μία ώρα. Είναι αρκετή; Πώς θα ξέρω αν πρέπει να ξανακάνω check in ; Οι βαλίτσες φεύγουν κατευθείαν Αμερική ; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όπου γραφω Βενιζέλος .. Εννοώ το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης! Κεκτημένη ταχύτητα! Συγγνώμη

katerinapap99

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Αχ! Σε ευχαριστώ πολύ !! Ελπίζω να απαντήσει,να καθησυχαστω..!! Στη σελίδα της στο φβ έχει πολύ καλές κριτικές για customer service και χαμένες αποσκευές,όχι όμως στο tripadvisor,τα παρουσιάζουν όλα τέλεια..

colin

Member
Καλησπέρα Κατερίνα.
Γύρισα πριν 2 μέρες απο ΝΥ και προσπαθώ να προσαρμοστώ στην ελληνική πραγματικότητα.
Δε θα έχετε κανένα πρόβλημα με την 1 ώρα αναμονής στο Άμστερνταμ. Θα σας δώσουν την κάρτα επιβίβασης και της 2ης πτήσης στο τσεκίν πριν την αναχώρηση από Ελλάδα. Οπότε εκεί απλως θα μεταφερθείτε στην πύλη για επιβίβαση στο αεροπλάνο για ΝΥ, χωρίς εκ νέου τσεκίν.
Οι αποσκευές μεταφέρονται "αυτόματα".

Συνέβει το ίδιο σε εμάς στην πτήση προς και από NY με ανταπόκριση 1,5 ώρας της Αir Serbia από Βελιγράδι.
Καλά να περάσετε!

colin

Member
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Έχεις ακουσει μήπως τίποτα για την kml ; Έχω δει διαφορετικές κριτικές εκ των υστέρων..
Δεν έχω εικόνα για την KLM, στο συγκεκριμένο πάντως θέμα πιστεύω πως όλες οι εταιρείες ακολουθούν στάνταρ διαδικασίες. Και ιδιαίτερα σε πτήσεις με ανταπόκριση της ίδιας εταιρείας είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχετε ένα όμορφο ταξίδι!

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Δεν έχω εικόνα για την KLM, στο συγκεκριμένο πάντως θέμα πιστεύω πως όλες οι εταιρείες ακολουθούν στάνταρ διαδικασίες. Και ιδιαίτερα σε πτήσεις με ανταπόκριση της ίδιας εταιρείας είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχετε ένα όμορφο ταξίδι!
Δεν υπάρχουν στάνταρ διαδικασίες όταν έχει 1 ώρα κενό. Αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση ένα μισάωρο την έχεις χάσει την 2η. Και δεν προκειται καμία εταιρεία να περιμένει μια αργοπορημένη πτήση για 1 και 2 άτομα. Μου έχει τύχει σε πτήση με Τούρκικες να έχουν χάσει τις επόμενες πτήσεις (για διαφορετικούς προορισμούς) πάνω απο 100 άτομα για 40 λεπτά καθυστέρηση.
Η 1 ώρα είναι ρίσκο για ενδιάμεσο κενό. Ξέρεις από πριν ότι μπορεί να τη χάσεις. Στο μόνο που σε καλύπτει η εταιρεία επειδή είναι ενιαίο εισιτήριο είναι ότι θα σε βάλει στην επόμενη πτήση για τον ίδιο προορισμό και θα σου βρει κατάλυμα αν χρεισθεί διανυκτέρευση

colin

Member
Δεν υπάρχουν στάνταρ διαδικασίες όταν έχει 1 ώρα κενό. Αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση ένα μισάωρο την έχεις χάσει την 2η. Και δεν προκειται καμία εταιρεία να περιμένει μια αργοπορημένη πτήση για 1 και 2 άτομα. Μου έχει τύχει σε πτήση με Τούρκικες να έχουν χάσει τις επόμενες πτήσεις (για διαφορετικούς προορισμούς) πάνω απο 100 άτομα για 40 λεπτά καθυστέρηση.
Η 1 ώρα είναι ρίσκο για ενδιάμεσο κενό. Ξέρεις από πριν ότι μπορεί να τη χάσεις. Στο μόνο που σε καλύπτει η εταιρεία επειδή είναι ενιαίο εισιτήριο είναι ότι θα σε βάλει στην επόμενη πτήση για τον ίδιο προορισμό και θα σου βρει κατάλυμα αν χρεισθεί διανυκτέρευση
Κάπως τραβηγμένο μου φαίνεται να μην περιμένουν έστω μισή ώρα αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας, που φέρνει επιβάτες για υπερατλαντική πτήση.
Δεν το αποκλείω όμως, προφανώς οσοί πετάνε συχνά με ανταπόκριση γνωρίζουν καλύτερα

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Κάπως τραβηγμένο μου φαίνεται να μην περιμένουν έστω μισή ώρα αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας, που φέρνει επιβάτες για υπερατλαντική πτήση.
Δεν το αποκλείω όμως, προφανώς οσοί πετάνε συχνά με ανταπόκριση γνωρίζουν καλύτερα
Μα δεν έχουν όλοι οι επιβάτες την ίδια πτήση. Από Ελλάδα πόσοι είναι αυτοί που θα πάνε Ολλανδία για να φύγουν Αμερική ? Και πόσοι απο αυτούς θα έχουν επιλέξει την πτήση με την 1 ώρα αναμονή ? Ελάχιστοι. Αυτούς δεν θα τους περιμένουν. Επίσης, η KLM έχει κάθε μέρα πτήση για Αμερική (και κάποιες μέρες και παραπάνω απο μία). Θα τους βάλει στην επόμενη πτήση.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έκλεισα με μίλια το Νάπολη-Αθήνα μέσω Κων/πολης, αλλά το Νάπολη-Κων/λη είναι με Turkish και το Κων/πολη-Αθήνα με Aegean.. Το εισιτήριο είναι ενιαίο παρόλο που είναι διαφορετικές εταιρείες..

Θα πρέπει όμως εγώ να πάρω βαλίτσα κ να ξανακάνω τσεκ ιν και να περάσω έλεγχο στη Κων/λη? Έχω σχεδόν 2 ώρες περιθώριο αλλά δε θέλω να το ρισκάρω αν πρέπει να γίνει έτσι.... Πρώτη φορά πετάω μ΄αυτο το τρόπο κ εχω μπερδευτεί

Ξέρετε να μου πείτε? Σας έχει συμβεί ποτέ?

Στην Aegean ρώτησα αλλά δεν ήταν σίγουροι... Μου είπαν να ρωτήσω στο αεροδρόμιο της Νάπολης... Μη χειρότερα... Τι να το κάνω τότε... Δε ρισκάρω να μη προλάβω τη δεύτερη πτήση μάλλον θα το αλλάξω... Ή θα πάω με χειραποσκευή να γλυτώσω λίγο χρόνο

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έκλεισα με μίλια το Νάπολη-Αθήνα μέσω Κων/πολης, αλλά το Νάπολη-Κων/λη είναι με Turkish και το Κων/πολη-Αθήνα με Aegean.. Το εισιτήριο είναι ενιαίο παρόλο που είναι διαφορετικές εταιρείες..

Θα πρέπει όμως εγώ να πάρω βαλίτσα κ να ξανακάνω τσεκ ιν και να περάσω έλεγχο στη Κων/λη? Έχω σχεδόν 2 ώρες περιθώριο αλλά δε θέλω να το ρισκάρω αν πρέπει να γίνει έτσι.... Πρώτη φορά πετάω μ΄αυτο το τρόπο κ εχω μπερδευτεί

Ξέρετε να μου πείτε? Σας έχει συμβεί ποτέ?

Στην Aegean ρώτησα αλλά δεν ήταν σίγουροι... Μου είπαν να ρωτήσω στο αεροδρόμιο της Νάπολης... Μη χειρότερα... Τι να το κάνω τότε... Δε ρισκάρω να μη προλάβω τη δεύτερη πτήση μάλλον θα το αλλάξω... Ή θα πάω με χειραποσκευή να γλυτώσω λίγο χρόνο
Ότι γίνεται γίνεται, απλά θα πρέπει ο τσεκινατζής στη Νάπολη να ξέρει πως να το κάνει. Το θεωρώ σχεδόν αυτονόητο όμως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.053
Μέλη
39.773
Νεότερο μέλος
daiquiri67

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom