katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Καλώς ήρθες!Καλησπέρα σας
Συγχαρητήρια για το forum και ευχαριστώ για την αποδοχή. Μόλις έκανα εγγραφή και ο λόγος είναι η βοήθειά σας και η εμπειρία σας.
Έκλεισα εισιτήρια με την airtickets. Ταξιδεύω όμως για πρώτη φορά με ανταπόκριση και έχω κάποιες απορίες. Διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύματα έλυσα κάποιες απ’ αυτές. Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω και τα εξής:
Ταξιδεύω από Καβάλα για Στοκχόλμη με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα και στη Ζυρίχη (Καβάλα- Αθήνα με Olympic Air , Αθήνα- Ζυρίχη και Ζυρίχη – Στοκχόλμη με Swiss, ένα ενιαίο εισιτήριο).
1. Θα πάρω και τις τρεις κάρτες επιβίβασης από την Καβάλα;
2. Με δεδομένο πως ο χρόνος από την άφιξη στη Ζυρίχη μέχρι την επιβίβαση για Στοκχόλμη είναι 40 λεπτά, εξηγήστε μου σας παρακαλώ, πώς θα ξέρω πού να πάω να πάρω την άλλη πτήση, αν οι πύλες είναι κοντά και αν αυτός ο χρόνος των 40 λεπτών είναι επαρκής.
Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει ή έχει την εμπειρία να μου πει;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για τα ερωτήματά σου:
1. Ναι
2. Όταν βγεις από το αεροπλάνο και μπεις στο χώρο του αεροδρομίου θα ακολουθήσεις τις ταμπέλες που γράφουν Transfer, ταυτόχρονα θα ψάξεις για οθόνες που δείχνουν τις αναχωρήσεις πτήσεων. Θα βρεις τη δικιά σου και θα σημειώσεις την πύλη αναχώρησης (gate). Από εκεί και πέρα οι ταμπέλες του αεροδρομίου θα σε οδηγήσουν. Μη διστάσεις να ρωτήσεις τους υπαλλήλους για βοήθεια.
Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να σε ενημερώσουν μέσα στο αεροπλάνο για το ποια είναι η πύλη σου.