Πτήσεις με ανταπόκριση

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αμα δεν έχετε ιδέα, μην απαντάτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Προφανώς ένα checkin θα κάνει μόνο, η βαλίτσα θα πάει απευθείας Πεκίνο και δεν έχει σχέση η airtickets με το checkin.
Για να απαντάς κάτι μου λέει ότι πλήττεις εκεί στο Longyearbyen :D

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μάλλον.....Δεν ξέρω...Δεν τους ρωτάς καλύτερα;
Αμα δεν έχετε ιδέα, μην απαντάτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Προφανώς ένα checkin θα κάνει μόνο,
Υπερβολικος εισαι...δεν ηταν σαφης η απαντηση? Σε ερωτημα που καθε αλλο παρα προφανες ειναι στο μεσο ταξιδιωτη..απο τα δύσκολα θα ελεγα για οποιον δεν το χει κανει με 2 εταιρειες...

Filipt1

Member
Καλησπέρα
Έχω μια απορία σχετικα με το τι παιζει όταν ο προορισμός μας επιβάλει αλλαγή αεροπλάνου.
Καταλαβαίνω λοιπον οταν είναι η αναμονή 4-6 ώρες την αραζεις στο αεροδρόμιο.Όταν προυποθέτει κάτι 10 ωρα και βαλέ τι κανεις;καταρχήν φαντάζομαι οτι μπορείς να βγεις και να πας μια βόλτα στην πόλη αν βολευει,,, η όχι;;;;την βαλίτσα σε ποια περιπτωση την παίρνω;;;βλέπω καποιες πτήσεις που μου λένε αναμονή 15 ώρες .Αν μεσολαβεί βραδύ τι παιζει με την βαλίτσα;;; παει απευθειας στο επομενο αεροσκαφος και ξημερωνω στο αεροδρόμιο;;;;;

Orfeasraf

Member
Αν ειναι ενιαια κρατηση συνηθως τη βαλιτσα την παραλαμβανεις στον τελικο προορισμο. Αν η παραμονη αρκει για μια βολτα στην πολη τοτε ναι, γιατι οχι; Εκτος απο περιπτωσεις οπως πχ Ρωσια που απαιτειται βιζα. Υπαρχουν μαλιστα αεροπορικες που αν το stopover υπερβαινει καποιες ωρες σου παρεχουν δωρεαν μεταβαση απο και προς την πολη ή και διαμονη εαν μεσολαβει νυχτα. Σε ποιο αεροδρομιο, ποσες και τι ωρες ειναι το stopover;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Υπαρχουν μαλιστα αεροπορικες που αν το stopover υπερβαινει καποιες ωρες σου παρεχουν δωρεαν μεταβαση απο και προς την πολη ή και διαμονη εαν μεσολαβει νυχτα. Σε ποιο αεροδρομιο, ποσες και τι ωρες ειναι το stopover;
υπάρχουν κι άλλες προϋποθέσεις για να δώσει η αεροπορική δωρεάν διαμονή. Δες πχ παλιότερο μήνυμα μου - δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε. https://www.travelstories.gr/commun...η-στο-αεροδρομιο-Τι-κάνω.41963/#post-438911Το σωστοτερο είναι να επικοινωνεί κανείς απευθείας με την αεροπορική πριν κλείσει τα εισιτήρια.

fsarigian

Member
Επόμενο Ταξίδι
JAPAN
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia
Παιδιά μια βοήθεια παρακαλω...στην πτηση που εχω κλεισει για επιστροφη από Μεξικό ..περιλαμβάνει 3 σκέλη με την ίδια εταιρία Cancun-Toronto, Toronto-Frankurt, Frankfurt-Venice.

Εχω βρει όμως ποιο φτηνή και ποιό βολική πτήση επιστροφής στην Αθήνα από Frankfurt παρά από Βενετία.

Γίνεται κανείς να παρακάμψει την τελευταία μετεπιβίβαση της πτήσης του;
Φαντάζομαι πως ναι αλλά τι γίνεται με την βαλίτσα;Πως την δηλώνουμε ώστε ν μην μείνει μέσα και να βγει?

marquis

Member
Παιδιά μια βοήθεια παρακαλω...στην πτηση που εχω κλεισει για επιστροφη από Μεξικό ..περιλαμβάνει 3 σκέλη με την ίδια εταιρία Cancun-Toronto, Toronto-Frankurt, Frankfurt-Venice.

Εχω βρει όμως ποιο φτηνή και ποιό βολική πτήση επιστροφής στην Αθήνα από Frankfurt παρά από Βενετία.

Γίνεται κανείς να παρακάμψει την τελευταία μετεπιβίβαση της πτήσης του;
Φαντάζομαι πως ναι αλλά τι γίνεται με την βαλίτσα;Πως την δηλώνουμε ώστε ν μην μείνει μέσα και να βγει?
Δε γίνεται αν παραδώσετε βαλίτσα, εκτός αν έχετε μεγάλη αναμονή στη Φρανκφούρτη πχ. που να περιλαμβάνει διανυκτέρευση, που θα ήταν έυλογη δικαιολογία για να παραλάβετε την αποσκευή σας εκεί και να την ξαναδίνατε μετά για την πτήση προς Βενετία. Με χειραποσκευή, αν και τυπικά υπάρχουν κυρώσεις, δύσκολο να γίνει κάτι στην πράξη, οπότε αυτό θα ήταν πιο εφικτό.

fsarigian

Member
Επόμενο Ταξίδι
JAPAN
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia
Δε γίνεται αν παραδώσετε βαλίτσα, εκτός αν έχετε μεγάλη αναμονή στη Φρανκφούρτη πχ. που να περιλαμβάνει διανυκτέρευση, που θα ήταν έυλογη δικαιολογία για να παραλάβετε την αποσκευή σας εκεί και να την ξαναδίνατε μετά για την πτήση προς Βενετία. Με χειραποσκευή, αν και τυπικά υπάρχουν κυρώσεις, δύσκολο να γίνει κάτι στην πράξη, οπότε αυτό θα ήταν πιο εφικτό.
Όταν λέμε 'κυρώσεις' τι μπορεί να είναι; Αν πχ πάρουμε το σενάριο της χειραποσκευής μόνο...

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Καλησπέρα. Παρακαλώ για τα φώτα σας. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο maximum χρόνος ανάμεσα σε 2 πτήσεις με ανταπόκριση που μπορεί να προτείνει μία αεροπορική εταιρία;

jimp

Member
Καλησπέρα. Παρακαλώ για τα φώτα σας. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο maximum χρόνος ανάμεσα σε 2 πτήσεις με ανταπόκριση που μπορεί να προτείνει μία αεροπορική εταιρία;
Ενιαίο εισιτήριο; Τα αποτελέσματα της αναζήτησης υποτιθεται πως είναι δεσμευτικα για την εταιρεία.Επίσης αν για κάποιο λόγο δεν καταφέρει να ανταποκριθεί, είναι υποχρεωμενη να σου βρεί άλλο τρόπο μεταβιβασης στον τελικό προορισμό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.782
Νεότερο μέλος
marina85t

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom