Πτήσεις με ανταπόκριση

vasilisD

Member
Καλησπέρα παιδιά.

Τις τελευταίες μέρες στύβω το μυαλό μου όσο μπορώ για να καταφέρω να βρω τις κατάλληλες πτήσεις για Νέα Ζηλανδία τέλη Απριλίου με μέσα Μαίου. Από ότι φαίνεται δύσκολά θα βρω κάτι κάτω από τα 1200 ευρώ είτε από Αθήνα είτε πετώντας από κάποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη (γιατί εκεί αν και πιο φτηνά για Νζ, το κόστος πάλι ανεβαίνει λόγο του ότι πρέπει να φτάσω μέχρι την εκάστοτε πόλη).

Βρήκα κάποιες πτήσεις από Αθήνα με Etihad αλλά είμαι πολύ προβληματισμένος λόγο του χρόνου μεταξύ των πτήσεων.

Θα έχουμε 1:40 λεπτά στο Άμπου Ντάμπι και 1:35 στην Μελβούρνη.

Είναι ρίσκο?

Ευχαριστώ πολύ.

jimp

Member
Καλησπέρα παιδιά.

Τις τελευταίες μέρες στύβω το μυαλό μου όσο μπορώ για να καταφέρω να βρω τις κατάλληλες πτήσεις για Νέα Ζηλανδία τέλη Απριλίου με μέσα Μαίου. Από ότι φαίνεται δύσκολά θα βρω κάτι κάτω από τα 1200 ευρώ είτε από Αθήνα είτε πετώντας από κάποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη (γιατί εκεί αν και πιο φτηνά για Νζ, το κόστος πάλι ανεβαίνει λόγο του ότι πρέπει να φτάσω μέχρι την εκάστοτε πόλη).

Βρήκα κάποιες πτήσεις από Αθήνα με Etihad αλλά είμαι πολύ προβληματισμένος λόγο του χρόνου μεταξύ των πτήσεων.

Θα έχουμε 1:40 λεπτά στο Άμπου Ντάμπι και 1:35 στην Μελβούρνη.

Είναι ρίσκο?

Ευχαριστώ πολύ.
Για δες εδώ https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from-the-uk-to-australia-from-only-481/

Mariaalex

Member
Καλησπέρα..ετοιμάζω το πρώτο ταξιδι μόνη μου και ειμαι πολυυυυυυυ αγχωμένη...θα ταξιδέψω για Τορόντο με δύο ενδιάμεσες πτήσεις (Θεσσαλονίκη, Άμστερνταμ,Νέα Υόρκη, Τορόντο) και δεν ξέρω τι να πρωτο ρωτησω.. αρχικά σκέφτομαι ότι αν κάποια από τις πτήσεις έχει καθυστερήσει και χάσω την επόμενη τι θα κάνω??? Θα υπάρχει άλλη πτήση?θα πρέπει να ξανά πληρώσω εισιτήριο?επισης δεν έχω ιδέα από αεροδρόμια και με αγχώνει πολύ το γεγονός πως θα βρώ από ποιον διάδρομο θα πρέπει να φύγω για να επιβιβαστω στην επόμενη πτήση μου.... Αν καποιος γνωρίζει κάτι από αυτά θα μου ήταν απαραίτητη η βοήθεια του...Ευχαριστώ

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλησπέρα..ετοιμάζω το πρώτο ταξιδι μόνη μου και ειμαι πολυυυυυυυ αγχωμένη...θα ταξιδέψω για Τορόντο με δύο ενδιάμεσες πτήσεις (Θεσσαλονίκη, Άμστερνταμ,Νέα Υόρκη, Τορόντο) και δεν ξέρω τι να πρωτο ρωτησω.. αρχικά σκέφτομαι ότι αν κάποια από τις πτήσεις έχει καθυστερήσει και χάσω την επόμενη τι θα κάνω??? Θα υπάρχει άλλη πτήση?θα πρέπει να ξανά πληρώσω εισιτήριο?επισης δεν έχω ιδέα από αεροδρόμια και με αγχώνει πολύ το γεγονός πως θα βρώ από ποιον διάδρομο θα πρέπει να φύγω για να επιβιβαστω στην επόμενη πτήση μου.... Αν καποιος γνωρίζει κάτι από αυτά θα μου ήταν απαραίτητη η βοήθεια του...Ευχαριστώ
Για αρχή, ηρέμησε, θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά :)
Το εισιτήριο που κοιτάς είναι ενιαίο; Δηλαδή θα κάνεις μία κράτηση για όλα αυτά; Ποια εταιρία κοιτάς; Και πόση ώρα είναι οι ενδιάμεσες αναμονές;

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
εαν εισαι με την ιδια αεροπορικη δεν θα εχεις θεμα, απο την αποψη και να χασεις πτηση θα παρεις την οποια αποζημιωση και θα ταξιδεψεις στον προορισμο σου.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
εαν εισαι με την ιδια αεροπορικη δεν θα εχεις θεμα, απο την αποψη και να χασεις πτηση θα παρεις την οποια αποζημιωση και θα ταξιδεψεις στον προορισμο σου.
Δε θα πάρει απαραίτητα αποζημίωση, απλά η εταιρία θα φροντίσει να ταξιδέψει με επόμενη πτήση.

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
Δε θα πάρει απαραίτητα αποζημίωση, απλά η εταιρία θα φροντίσει να ταξιδέψει με επόμενη πτήση.
απαραιτητα οχι, εξαρταται την αεροπορικη και κυριως απο που πεταει. Αν η πτηση ξεκιναει η τερματιζει σε πολη της Ε.Ε. τοτε βαση νομου, υπαρχει συγκεκριμενη κλιμακα αποζημιωσεων.

Mariaalex

Member
Για αρχή, ηρέμησε, θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά :)
Το εισιτήριο που κοιτάς είναι ενιαίο; Δηλαδή θα κάνεις μία κράτηση για όλα αυτά; Ποια εταιρία κοιτάς; Και πόση ώρα είναι οι ενδιάμεσες αναμονές;
Ναι το εισιτήριο είναι ενιαιο οι εταιρείες δεν είναι ίδιες πετάω με klm και delta.. οι πτήσεις έχουν 1.10 ωρα αναμονής Άμστερνταμ και 1.20 Νέα Υόρκη

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ναι το εισιτήριο είναι ενιαιο οι εταιρείες δεν είναι ίδιες πετάω με klm και delta.. οι πτήσεις έχουν 1.10 ωρα αναμονής Άμστερνταμ και 1.20 Νέα Υόρκη
Όμορφα. Οπότε τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν παραδώσεις αποσκευή θα πάει κατευθείαν Τορόντο οπότε δεν ασχολείσαι ενδιάμεσα με αυτήν (για επιβεβαίωση ρωτάς κι όταν θα την παραδώσεις). Επίσης θα σου δοθούν όλες οι κάρτες επιβίβασης εξαρχής. Στα αεροδρόμια κατά την άφιξή σου θα δεις τους πίνακες αναχωρήσεων και τις σχετικές ταμπέλες που θα σε οδηγήσουν στην πύλη σου κι αν έχεις οποιοδήποτε θέμα θα βρεις πολύ εύκολα κάποιον υπάλληλο του αεροδρομίου να σε κατευθύνει ανάλογα. Στην περίπτωση που κάποια πτήση χαθεί λόγω υπαιτιότητας της εταιρίας τότε θα φροντίσει η εταιρία για τα περαιτέρω. Δε χάνεις λεφτά ούτε τον τελικό σου προορισμό. Ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα:lol:

Mariaalex

Member
Όμορφα. Οπότε τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν παραδώσεις αποσκευή θα πάει κατευθείαν Τορόντο οπότε δεν ασχολείσαι ενδιάμεσα με αυτήν (για επιβεβαίωση ρωτάς κι όταν θα την παραδώσεις). Επίσης θα σου δοθούν όλες οι κάρτες επιβίβασης εξαρχής. Στα αεροδρόμια κατά την άφιξή σου θα δεις τους πίνακες αναχωρήσεων και τις σχετικές ταμπέλες που θα σε οδηγήσουν στην πύλη σου κι αν έχεις οποιοδήποτε θέμα θα βρεις πολύ εύκολα κάποιον υπάλληλο του αεροδρομίου να σε κατευθύνει ανάλογα. Στην περίπτωση που κάποια πτήση χαθεί λόγω υπαιτιότητας της εταιρίας τότε θα φροντίσει η εταιρία για τα περαιτέρω. Δε χάνεις λεφτά ούτε τον τελικό σου προορισμό. Ελπίζω αν νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα:lol:
Πραγματικά σε ευχαριστώ παρα πολύ με καθησύχασε η απάντηση σου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.053
Μέλη
39.773
Νεότερο μέλος
daiquiri67

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα