Πτήσεις με ανταπόκριση

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Χαιρετώ την παρέα!!!Μία βοήθεια παρακαλώ σχετικά με ανταπόκριση.Τέλος Σεπτεμβρίου σκέφτομαι να ταξιδέψω Μόντρεαλ και στην επιστροφή θα έρθω μέσω Βιέννης με Austrian Airlines με μιάμιση ώρα χρόνο αναμονής για να πάρω την πτήση για Αθήνα.Με τις βαλίτσες κσι το check in τι γίνεται?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Χαιρετώ την παρέα!!!Μία βοήθεια παρακαλώ σχετικά με ανταπόκριση.Τέλος Σεπτεμβρίου σκέφτομαι να ταξιδέψω Μόντρεαλ και στην επιστροφή θα έρθω μέσω Βιέννης με Austrian Airlines με μιάμιση ώρα χρόνο αναμονής για να πάρω την πτήση για Αθήνα.Με τις βαλίτσες κσι το check in τι γίνεται?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Υποθέτω η απορία σου είναι για το γύρνα...
Αν έχεις κλείσει ένα εισιτήριο για το γύρνα (δηλ. είχες κάνει αναζήτηση Αθήνα-Μόντρεαλ-Αθήνα) τις βαλίτσες τις δίνεις κανονικά στο Μόντρεαλ και τις παίρνεις στην Αθήνα. Δεν κάνεις κάτι στην Βιέννη. Μπορείς να ζητήσεις από τον υπάλληλο στο Μόντρεαλ να τις πάρεις στη Βιέννη και να τις ξαναδώσεις για την δεύτερη πτήση προς Αθήνα, αλλά είναι τσάμπα ταλαιπωρία και άγχος για αν θα προλάβεις με την μικρή αναμονή που θα έχεις.

Strani21

Member
Τίποτα αδερφέ δεν ασχολείσαι με αποσκευές θα τις παρεις αθηνα

ampalos95

New Member
Καλησπέρα σε όλους.
Για ταξίδι Θεσσαλονίκη Βρυξέλλες και πίσω θεωρείται ότι θα τα καταφέρω με τις συγκεκριμένες ανταποκρίσεις; (θα έχω μόνο βαλίτσα καμπίνας μαζί μου)

Attachments

orck

Member
Σου αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και η περιπέτεια;
Στο πήγαινε με την στάση 35 λεπτών εγώ θα είχα ιδρώσει από τώρα. Δεν ξέρω πως γίνεται να βγει κάτι τετοιο, θα πρέπει να τρεξεις να αποβιβαστεις πρώτος να περάσεις πρώτος από παντού και ισως να προλάβεις την πύλη αναχώρησης για την δεύτερη πτήση, εάν φυσικά είναι κοντά και δεν πρέπει να διασχίσεις όλο το αεροδρόμιο με ρυθμο σπριντ για μεταλειο.
Ας γράψουν καλύτερα όσοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε τέτοια θέματα μην σε πάρω στον λαιμό μου άδικα.
Η επιστροφή είναι τέλεια.

marquis

Member
Καλησπέρα σε όλους.
Για ταξίδι Θεσσαλονίκη Βρυξέλλες και πίσω θεωρείται ότι θα τα καταφέρω με τις συγκεκριμένες ανταποκρίσεις; (θα έχω μόνο βαλίτσα καμπίνας μαζί μου)
Η επιστροφή είναι μια χαρά.

Δεδομένου ότι το λιγότερο επιτρεπτό όριο ανταπόκρισης στη Βιέννη είναι 25 λεπτά, ότι πετάς εντός Σένγκεν και ότι το αεροδρόμιο είναι γενικά μαζεμένο, είσαι στο όριο. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάντως, ακόμη κι αν χάσεις την πτήση η εταιρία είναι υποχρεωμένη να σε βάλει στην αμέσως επόμενη.

ampalos95

New Member
Σου αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και η περιπέτεια;
Στο πήγαινε με την στάση 35 λεπτών εγώ θα είχα ιδρώσει από τώρα. Δεν ξέρω πως γίνεται να βγει κάτι τετοιο, θα πρέπει να τρεξεις να αποβιβαστεις πρώτος να περάσεις πρώτος από παντού και ισως να προλάβεις την πύλη αναχώρησης για την δεύτερη πτήση, εάν φυσικά είναι κοντά και δεν πρέπει να διασχίσεις όλο το αεροδρόμιο με ρυθμο σπριντ για μεταλειο.
Ας γράψουν καλύτερα όσοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε τέτοια θέματα μην σε πάρω στον λαιμό μου άδικα.
Η επιστροφή είναι τέλεια.
Η επιστροφή είναι μια χαρά.

Δεδομένου ότι το λιγότερο επιτρεπτό όριο ανταπόκρισης στη Βιέννη είναι 25 λεπτά, ότι πετάς εντός Σένγκεν και ότι το αεροδρόμιο είναι γενικά μαζεμένο, είσαι στο όριο. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάντως, ακόμη κι αν χάσεις την πτήση η εταιρία είναι υποχρεωμένη να σε βάλει στην αμέσως επόμενη.
Επειδή δεν έχω ξανά πετάξει με ανταπόκριση τι γίνεται όταν φτάνω στο ενδιάμεσο αεροδρόμιο;
Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ξανά περνάω από τον έλεγχο για υγρά και λοιπά και πάω στο επόμενο Gate με τη γνωστή διαδικασία ή οι άνθρωποι της αεροπορικής βοηθάνε με κάποιο τρόπο να γίνουν όλα πιο γρήγορα.
Με λίγα λόγια απλά σου εγγυώνται ότι δε θα ξεμείνεις στο αεροδρόμιο αν χάσεις τη πτήση ;

marquis

Member
Επειδή δεν έχω ξανά πετάξει με ανταπόκριση τι γίνεται όταν φτάνω στο ενδιάμεσο αεροδρόμιο;
Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ξανά περνάω από τον έλεγχο για υγρά και λοιπά και πάω στο επόμενο Gate με τη γνωστή διαδικασία ή οι άνθρωποι της αεροπορικής βοηθάνε με κάποιο τρόπο να γίνουν όλα πιο γρήγορα.
Με λίγα λόγια απλά σου εγγυώνται ότι δε θα ξεμείνεις στο αεροδρόμιο αν χάσεις τη πτήση ;
Όλα εξαρτώνται από το αεροδρόμιο και την εταιρία. Γενικά εντός Σένγκεν και ειδικά στη Βιέννη δε θα χρειαστεί να περάσεις ξανά από έλεγχο καθότι όλες σου οι πτήσεις θα είναι στον pier της Austrian. Αν όλα είναι στην ώρα τους είσαι μια χαρά, αν όχι, τότε υπάρχει ένα ρίσκο να χάσεις την ανταπόκριση, αλλά θα σε βάλουν στην αμέσως επόμενη διαθέσιμη πτήση αν συμβεί αυτό.

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Καλημέρα. Πεταω απο Ελσίνκι για Θεσσαλονίκη με Air Baltic και ενδιάμεση στάση 7 ωρών στην Ρίγα. Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να βγω από το αεροδρόμιο για να κάνω μια βόλτα στην πόλη?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλημέρα. Πεταω απο Ελσίνκι για Θεσσαλονίκη με Air Baltic και ενδιάμεση στάση 7 ωρών στην Ρίγα. Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να βγω από το αεροδρόμιο για να κάνω μια βόλτα στην πόλη?
Φυσικά και μπορείς.

mikro283

New Member
Έχω μια πτήση προς Λονδίνο στην οποία πρέπει αρχικά να σταματήσω Αθήνα από Θεσσαλονίκη ξεκινάω. Θα έχω μαζί μου μόνο μικρή βαλίτσα καμπίνας. Στην Αθήνα όταν φτάσω πρέπει να περάσω από έλεγχο διαβατηρίων; Και μετά θα πρέπει να ξαναπεράσω από έλεγχο, η επειδή είναι συνεχιζόμενη πτήση πάω από άλλου; Θα έχω 50 λεπτά μόνο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom