Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

paefstra

Member
Έδωσες ιδεάρα για επιστροφή από Γενεύη, με όλως περιέργως πολύ φτηνό εισιτήριο!
Ανεσσύ το γλυκοκοιτάω καιρό...Ισως ηρθε η ωρα του.
Με χαλάει που θα αφήσω μόνο μια μέρα στη Λυών, αλλά οκ, δεν μπορούμε να τα χουμε ολα!
Με πολυ τρεξιμο τα βασικα βγαινουν σε μια μερα. Εχει πολυ καλες συγκοινωνιες. Δυο θα ηταν το ιδανικο βεβαια. Αλλα μπορει να ξαναπας λογω φθηνων πτησεων, εγω ξαναπηγα.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Θα κοιτάξω να είμαι νωρίς στη Λυόν και να φύγω για Ανεσσύ την επόμενη απόγευμα. Να έχω περίπου 1μιση μέρα Λυών. Εξάλλου οι πτήσεις από Γενεύη Αθήνα είναι στις 8 το βράδυ. Αρα, θα έχω και την επόμενη για Ανεσσύ και φαντάζομαι είναι οκ.

paefstra

Member
Θα κοιτάξω να είμαι νωρίς στη Λυόν και να φύγω για Ανεσσύ την επόμενη απόγευμα. Να έχω περίπου 1μιση μέρα Λυών. Εξάλλου οι πτήσεις από Γενεύη Αθήνα είναι στις 8 το βράδυ. Αρα, θα έχω και την επόμενη για Ανεσσύ και φαντάζομαι είναι οκ.
Το Annecy θελει 3-4 ωρες. Μικρη πολη, πανεμορφη αλλα εκτος απο περπατημα, φαι, καφε, δεν εχει κατι αλλο να δεις. Ανετο το σχεδιο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αφου κοιτάζεις μέχρι Γερμανία, τότε κοίτα και Φρανκφούρτη, πριν αρκετά χρόνια είχα κάνει το Παρίσι-Φρανκφούρτη με TGV και ήταν λιγότερο από 4 ώρες. Λιγότερο εύκολο στο να πας, αλλά ωραία επιλογή για να κάτσεις και 1-2 μέρες ακόμα είναι Dusseldorf και Κολονία.
Το κόστος του τρένου για Φρανκφούρτη πόσο θα είναι; 60 ή 70 €;
Περσι έκανα το Παρίσι Βερολίνο και με τρέλαναν οι απαράδεκτοι γερμανικοί σιδηρόδρομοι με τα μηνύματα τους για ακύρωση δρομολογίου με τα οποία δεν έβγαζα άκρη... Ενα μήνα πριν το ταξίδι δεν ήξερα εάν θα γίνει το δρομολόγιο και έστελνα απεγνωσμένα μηνύματα στα οποία μου απάντησαν 1 μήνα μετά την εκτέλεση του δρομολογίου λόγω φόρτου επικοινωνίας!!!!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Το κόστος του τρένου για Φρανκφούρτη πόσο θα είναι; 60 ή 70 €;
Περσι έκανα το Παρίσι Βερολίνο και με τρέλαναν οι απαράδεκτοι γερμανικοί σιδηρόδρομοι με τα μηνύματα τους για ακύρωση δρομολογίου με τα οποία δεν έβγαζα άκρη... Ενα μήνα πριν το ταξίδι δεν ήξερα εάν θα γίνει το δρομολόγιο και έστελνα απεγνωσμένα μηνύματα στα οποία μου απάντησαν 1 μήνα μετά την εκτέλεση του δρομολογίου λόγω φόρτου επικοινωνίας!!!!
Το βλέπω και 36 ευρώ, αναλόγως πόσο νωρίς το κλείσεις.

1764251676692.png

Δεν έχω απάντηση σε αυτό που λες, έτυχες στη περίπτωση του συγκεκριμένου δρομολογίου;!; Μια φορά μου είχε τύχει πριν 10+ χρόνια σε τρένο Άμστερνταμ-Βερολίνο, να μας κατεβάσουν σε ένα σταθμό στην Ολλανδία στη μέση του πουθενά και να περιμένουμε το επόμενο τρένο για να μας πάει Γερμανία, αυτό είναι το μόνο περίεργο παράδειγμα που έχω να δώσω.

Τελοσπάντων, επειδή άλλό είναι το θέμα του τόπικ. Γενεύη είναι όντως πολύ καλή επιλογή, πάντα η Aegean έχει φτηνές πτήσεις από/προς Ελβετία, μπορεί ενδεχομένως και να μην αξίζει να δώσεις 6-7000 μίλια για ένα δρομολόγιο εάν η διαφορά είναι μικρή με το αντίστοιχο εισιτήριο, αλλά το βλέπεις και το εκτιμάς αναλόγως με το flexibility που θες να έχεις.

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Εναλλακτικές προτάσεις για επιστροφή από Παρισι Αθήνα; Παρακολουθώ Βρυξέλες, Λουξεμβούργο, Λυών ακόμα και Στουτγάρδη (για να περάσω και από το αγαπημένο Στρασβούργο αππ το οποίο πλέον δεν εχει απευθείας πτησεις).
Άλλη εναλλακτική είναι και το Λονδίνο, όπου μπορείς να πας με το τρένο σε 2 ώρες και κάτι. Το πήγαινε-έλα το '23 μου είχε βγει 100 ευρώ, ίσως βρεις και χαμηλότερα off-season. Ο έλεγχος διαβατηρίων γίνεται στο Παρίσι, οπότε φτάνοντας Λονδίνο δεν καθυστερείς. Πιθανόν να βρεις καλές τιμές και σε αεροπορικά από κάποιο από τα αεροδρόμιά του.

Εγώ δεν είχα ξαναπάει εκεί, σε μια γεμάτη μέρα μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα από τα βασικά. Πήγα έτσι πρώτη φορά και ξαναπήγα μετά, μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το Παρίσι.

paefstra

Member
Άλλη εναλλακτική είναι και το Λονδίνο, όπου μπορείς να πας με το τρένο σε 2 ώρες και κάτι. Το πήγαινε-έλα το '23 μου είχε βγει 100 ευρώ, ίσως βρεις και χαμηλότερα off-season. Ο έλεγχος διαβατηρίων γίνεται στο Παρίσι, οπότε φτάνοντας Λονδίνο δεν καθυστερείς. Πιθανόν να βρεις καλές τιμές και σε αεροπορικά από κάποιο από τα αεροδρόμιά του.
Μονο για το πηγαινε ελα στα αεροδρομια θα ξεπαραδιαστει και θα χασει πολυ χρονο. Στη Γενευη με αεροπορικο εισιτηριο την ιδια μερα δικαιουται δωρεαν τη μολις μισαωρη διαδρομη για το αεροδρομιο (που ειναι και φθηνοτερη ετσι κι αλλιως απο Λονδινο) ενω σε καμια περιπτωση τα λεωφορεια δεν αγγιζουν το 100ρικο.

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τη χρηματική διαφορά θα την φάει και μόνο πηγαίνοντας στα McDonalds της Γενεύης :rolleyes-80:

Πάντως και αυτή με το Ανεσί δεν είναι κακή επιλογή, ίσα-ίσα ο σιδηροδρομικός σταθμός της Γενεύης είναι καρακέντρο, ενώ και στο αεροδρόμιο πας σε 5' (έχεις και δωρεάν Wi-Fi, ενώ γενικά χρεώνεσαι την περιαγωγή).

paefstra

Member
Τη χρηματική διαφορά θα την φάει και μόνο πηγαίνοντας στα McDonalds της Γενεύης :rolleyes-80:
Θα χρεωθει ΚΑΙ βιζα πλεον.
Μονο καποιος αφελης δεν θα ψωνιζε απο Γαλλια αντι να φαει μπεργκερς στην Ελβετια.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Στη Γενευη με αεροπορικο εισιτηριο την ιδια μερα δικαιουται δωρεαν τη μολις μισαωρη διαδρομη για το αεροδρομιο
Σε τι αναφέρεσαι διότι δεν έχω γνώση του θέματος; Παλιά θυμάμαι που μπορούσες να εκδώσεις δωρεάν εισιτήριο μόνο στις αφίξεις του αεροδρομίου (στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών) αλλά εδώ και χρόνια έχει καταργηθεί...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.290
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom