Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

paefstra

Member
Σε τι αναφέρεσαι διότι δεν έχω γνώση του θέματος; Παλιά θυμάμαι που μπορούσες να εκδώσεις δωρεάν εισιτήριο μόνο στις αφίξεις του αεροδρομίου (στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών) αλλά εδώ και χρόνια έχει καταργηθεί...
Δεν εχει καταργηθει.
Για την αναχωρηση απο Γενευη, εφοσον κοιμηθεις το προηγουμενο βραδυ σε ξενοδοχειο, μεχρι ολη τη μερα του τσεκ αουτ δικαιουσαι δωρεαν μετακινηση. Βγαινει πασο ηλεκτρονικα σε συνεννοηση με τον ξενοδοχο.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Έχουν ανέβει οι εξαργυρώσεις στην economy?? Γιατί μια πτήση που κοιτούσα προς Πεκίνο από 35000 μίλια που είχε τώρα το βλέπω 45000.. 😡😡

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρία
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Για την αναχωρηση απο Γενευη, εφοσον κοιμηθεις το προηγουμενο βραδυ σε ξενοδοχειο, μεχρι ολη τη μερα του τσεκ αουτ δικαιουσαι δωρεαν μετακινηση. Βγαινει πασο ηλεκτρονικα σε συνεννοηση με τον ξενοδοχο.
Έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια στις αφίξεις. Παλιά έφτανες και πήγαινες δωρεάν στην πόλη με εισιτήριο που εκδιδόταν απευθείας από τον κισέ των αφίξεων (εντός του χώρου των αποσκευών).
Αυτό που λες εσύ είναι το δωρεάν πάσο μετακίνησης που προσφέρεται μόνο από τα ξενοδοχεία για δωρεάν μετακινήσεις με τα Μ.Μ.Μ.

paefstra

Member
Έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια στις αφίξεις. Παλιά έφτανες και πήγαινες δωρεάν στην πόλη με εισιτήριο που εκδιδόταν απευθείας από τον κισέ των αφίξεων (εντός του χώρου των αποσκευών).
Αυτό που λες εσύ είναι το δωρεάν πάσο μετακίνησης που προσφέρεται μόνο από τα ξενοδοχεία για δωρεάν μετακινήσεις με τα Μ.Μ.Μ.
Αν θυμαμαι καλα για 2 ωρες μετα την αφιξη της πτησης σε περιπτωση ελεγχου δειχνεις την κρατηση του ξενοδοχειου, δικαιολογειται το να φτασεις δωρεαν να μεινεις στην πολη. Εγω παντως δεν πληρωσα, αν και δεν εγινε ελεγχος. Το ξενοδοχειο εδωσε ηλεκτρονικα 24ωρη καρτα μετα για 1 βραδυ διαμονης.

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρία
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Αν θυμαμαι καλα για 2 ωρες μετα την αφιξη της πτησης σε περιπτωση ελεγχου δειχνεις την κρατηση του ξενοδοχειου, δικαιολογειται το να φτασεις δωρεαν να μεινεις στην πολη. Εγω παντως δεν πληρωσα, αν και δεν εγινε ελεγχος. Το ξενοδοχειο εδωσε ηλεκτρονικα 24ωρη καρτα μετα για 1 βραδυ διαμονης.
Μπήκα και το διάβασα τώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω 2 χρόνια να πάω!
Από την στιγμή που κάποιος μπαίνει σε ξενοδοχείο στην Γενεύη, θα λάβεις δύο με τρεις μέρες πριν στο e-mail του ένα λινκ με το οποίο θα οδηγείται στο να κατεβάσει το δωρεάν εισιτήριο του για την πόλη, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη διαδρομή από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Γενεύης! Αυτό που έχει καταργηθεί είναι το μηχάνημα που υπήρχε στις αφίξεις στο οποίο έμενες δεν έμενες σε ξανά δοχείο σου έδινε δωρεάν εισιτήριο για να φτάσεις στο κέντρο.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Δεν εχει καταργηθει.
Άρα αυτό που έγραψα έχει καταργηθεί. Αν είναι να πληρώσω 1 βράδυ σε ξενοδοχείο στη Γενεύη για να έχω δωρεάν μετακίνηση για το αεροδρόμιο, ευχαριστώ, δεν θα πάρω...Πληρώνω τα 3 φράγκα και τέλος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.290
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom