Ρουμανία Ρουμανια (μπρασοβ- Ρασνοβ- Σιναια)

Gr4Diva

New Member
Μηνύματα
3
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιερα στην Ευρωπη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεα Ζηλανδια

1 μέρα

άφιξη στο αεροδρόμιο οτοπενι*με ολυμπιακή αεροπορία, 2 άτομα μαζι με φόρους 270 ευρω. Στο αεροδρόμιο με το που βγαίνουμε μας περιμένει ο άνθρωπος της ατλας *στην οποία νοικιασαμε ένα πόλο αυτοκίνητο για 6 ημέρες και παράδοση την 7 με 135 ευρω συν 200 ευρω εγγύηση που δεσμεύσαν απο την κάρτα μου βίζα και αποδεσμευσαν *μόλις παρεδωσα το αυτοκίνητο. Στην τιμη της ενοικίασης έχω βάλει έξτρα κάλυψη ιατρική σε περίπτωση ατυχήματος. Αφού τελειώσαμε μέσα σε 20 λεπτά τη διαδικασία των χαρτών του αυτοκινήτου, ξεκινάμε για Μρασοβ. Η όλη διαδρομή χωρις στάση μας πήρε περίπου 3 ώρες μιας και το όριο ταχύτητας είναι 70 εκτός πόλης και 50 εντός.

Άφιξη στην πανσιον αμπρα η οποια ειναι 2 χλμ. Απο το κεντρο. Το δωματιο ειναι η ντελουξ σουιτα την οποία έκλεισα για 6 βραδιά με 200 ευρω. Ο χώρος είναι μεγάλος, το δωμάτιο έχει εσωτερική σκάλα η οποία οδηγεί στο μεγααλοο διπλό κρεβάτι. Κάτω υπάρχει καθιστικό με δερμάτινο καναπέ και πολυθρόνα. Όλα στην όψη ήταν κΑλα όμως υπήρχαν και πολλα θέματα. Δεν λειτουργούσε το τηλεφωνο, δεν υπήρχε ψυγείο, μας έκαναν εξαερωση το καλοριφέρ για να ζεστάνει και στο πάνω μέρος στο κρεβάτι ήταν καμένες όλες οι λάμπες. Στη ρεσεψιον ήταν ευγενικοί όλοι τους όμως στις τόσες μέρες δεν μας άλλαξαν σεντόνια και πετσετες και χρεώναν το πρωινό 6 ευρω το άτομο για μια μικρη ποικιλία αλλαντικων και τυριων, ένα αυγό, λουκάνικο και τσάι η καφε. Το μεσημερι μετα απο μια μικρη βόλτα στην πλατεία με τη μαύρη εκκλησία *πηγαμε στο μπελα μιουσικα για φαγητο. Ήταν υπέροχο, έχει ωραια πιάτα, στρογγυλά τραπέζια απομονομενα μετάξυ τους και ένα μικρο κόκκινο κουμπί που ειδοποιει το σερβιτόρος σου οπότε τον χρειαστείς. Μαζι με το μενού σου αφήνουν και έναν κατάλογο με μουσική ξένη, τα καλυτερα του κάθε καλλιτέχνη και διαλέγεις τι θές να παίξει σε όλο το μαγαζι! 112λ το συνολο για 2 ατομα με αρκετα πιατα να γεμιζουν το τραπεζι,ολα ηταν υπεροχα!!! Αφου φυγαμε απο το εστιατοριο *πηγαμε για λιγη ξεκουραση. το βράδυνο το πηραμε στο σερτζιανα το οποίο είναι ένα πολυ παραδοσιακό μαγαζι, ακριβός μετα τη μεγάλη πλατεία. Οι σερβιτόροι φορούν παραδοσιακή στολή και ο χώρος έχει βαριά ξύλινη διακόσμηση. σύνολο για 2 άτομα 93λ.
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
δωσε φωτο στο λαο !:clap:Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου!:clap:

ΥΓ μια μικρη παρατηρηση μονο ,καλοπροαιρετη, αν δωσεις στο κειμενο σου μια μορφοποιηση θα ειναι πιο ευχααριστη η αναγνωση!
 

Gr4Diva

New Member
Μηνύματα
3
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιερα στην Ευρωπη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεα Ζηλανδια
Καταρχην σε ευχαριστω για το σχολιο!! Ειμαι νεο μελος και ανεβασα την ιστορια σημερα απο το κινητο... θα της δωσω μορφη και θα δω πως ανεβαζω και φωτογραφιες γιατι ακομα δεν ξερω :(... πραγματικα δεν μπορω να βρω πως θα την επεξεργαστω..
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ονειρεμένο Ταξίδι
θα το αποφασίσω αύριο
πράγματι ωραίες οι λεπτομέρειες που δίνεις:D:D:D
εγώ ποτέ δεν μπορώ να θυμηθώ τόσες:(
πήγα και γω πέρυσι Ρουμανία αν κι έμεινα Βουκουρέστι(πήγα βέβαια και στα μαγευτικά Καρπάθια και στην πανέμορφη Μπρασόφ)
πολύ λίγοι μιλούσαν αγγλικά,δεν ξέρω αν έτυχε,όμως μου έκανε εντύπωση που λες ότι οι περισσότεροι ήξεραν...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Η ιστορία μεταφέρθηκε στην Ευρώπη :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.717
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom