Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Θα φτιάξω πρόγραμμα :)

Φίλοι μου άλλη μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει!Πόσο είναι η απόσταση και η χρόνος που απαιτείται για να πας από το κέντρο της Ρώμης μέχρι το αεροδρόμιο τσιαμπίνο?Με λεωφορείο προτυμώτερα η μετρό αλλά στην ανάγκη και με ταξί!

Φίλε Δημήτρη καλησπέρα! Όπως λέει και ο φίλος είναι στα 40 λεπτά περίπου! Καλύτερα να πάρεις τα λεωφορεία! Είναι ιδιωτικά, καμία σχέση με τα χάλια μας. Πριν βγεις από το αεροδρόμιο, θα δεις τα γκισέ, θα ρωτήσεις και στα 3 για το ποιό φεύγει νωρίτερα, θα αγοράσεις το εισιτήριο και ακριβώς εκεί μπροστά θα το δεις να σε περιμένει. Στο γυρισμό, θα πάρεις πάλι εισιτήριο από το πλάι στο Termini ή στην απέναντι πλατεία (ανάλογα με την εταιρία που θα προτιμήσεις).
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Φίλε Δημήτρη να περάσεις όμορφα στην υπέροχη Ρώμη και για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσεις να ρωτήσεις!
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γύρισα!! Λοιπόν, μας τάραξε λίγο στις βροχές και κατά διαστήματα έντονες, είχε και την Παρασκευή απεργία, αλλά περάσαμε πολύ καλά! highlight για μένα η βόλτα με το αμαξάκι του γκολφ στην Βίλα Μποργκέζε. Πιάτσα Ναβόνα, Βενέτσια και Ντι Σπάνια υπέροχες. Δυστυχώς η Φοντάνα είναι τίγκα στις σκαλωσιές. Από το ξενοδοχείο μας (Hotel Assisi) έμεινα πολύ ευχαριστημένη και το πρωινό ήταν πολύ καλό και επαρκές.
 

vrasidas

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους,
τα χριστούγεννα θα ταξιδέψω στη Ρώμη και ήθελα να με βοηθήσετε, από που να κλείσω εισιτήρια μέσω ίντερνετ και σε τι τιμές για Βατικανό, Κολοσσαίο και όποια αξιοθέατα αξίζει να δω.

Εχαριστώ εκ των προτέρων!
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
οι τιμές δεν έχουν αλλάξει από ότι έχει ειπωθεί σε άλλο τόπικ. Είναι 12 ευρώ για Κολοσσαίο - Ρωμαική Αγορά - Παλατίνος Λόφος (ισχύει για 2 μέρες) και 16 ευρώ για Βατικανό (20 για κράτηση μέσω ίντερνετ)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.132
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom