Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

giorgos_i20

Member
Μηνύματα
63
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ (?)
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΚΙΟ
Παιδιά καλημέρα! (Για να μην ανοίγω νέο pοst) Πάω (πρώτη φορά) Ρώμη αρχές Μαρτίου για ένα τετραήμερο. Έχω κανονίσει στο hotel imperiale Booking.com: Hotel Imperiale, Rome, Italy - 745 Guest reviews. Book your hotel now!για διαμονή. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο? Ο ανετότερος τρόπος μετάβασης εκεί για 2 άτομα από fiumicino? Έχω ξεψαχνίσει σχεδόν όλο το site και ξέρω κάποια πράματα αλλά οποιαδήποτε επιπλέον συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!
Thanks!:xalara:
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Για τα εισιτηρια δεν το ξαναλεω ..θα με πεταξουν εξω στο τελος .
Να πω για το San Crispino πως εγω προσωπικα ηθελα περισσοτερες γευσεις ..το βρηκα δηλ λιγο φτωχο σε ποικιλια ..πολυ καλο και ιδιαιτερο το ζαμπαιονε ..αλλα θελω υπερπαραγωγες .Δοκιμασα προχτες πχ δυο μπαλες 1 γευση τσουρεκι σοκολατα ,μια μηλοπιτα με σοκολατα fudge γαλακτος απο πανω σε extra double δοση και μουγκριζα στην κυριολεξια:D
Συμφωνω για San Crispino. Ομολογησε που εφαγες αυτες τις γευσεις! Ετσι μουγκριζαμε κι εμεις, ξεφτιλα μπροστα στο Πανθεον, αν δε μας εβλεπαν θα νομιζαν οτι κανουμε τιποτα αλλο. :haha:
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Παιδιά καλημέρα! (Για να μην ανοίγω νέο pοst) Πάω (πρώτη φορά) Ρώμη αρχές Μαρτίου για ένα τετραήμερο. Έχω κανονίσει στο hotel imperiale Booking.com: Hotel Imperiale, Rome, Italy - 745 Guest reviews. Book your hotel now!για διαμονή. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο? Ο γρηγορότερος τρόπος μετάβασης εκεί για 2 άτομα από fiumicino? Έχω ξεψαχνίσει σχεδόν όλο το site και ξέρω κάποια πράματα αλλά οποιαδήποτε επιπλέον συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!
Thanks!:xalara:
Ο συντομοτερος και ανετοτερος τροπος μαλλον ειναι το ταξι. Αν δεν εχετε προβλημα με τα χρηματα, προτιμηστε το.
Πολλα απ'αυτα που εκανα εγω τα γραφω εδω: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%E5-%E5%EE%DD%EB%E9%EE%E7/36151-quartetto-%EC%E1%F2-%F3%F4%E7-%F1%FE%EC%E7.html
Στο τελος της ιστοριας θα γραψω και μερικα χρησιμα πραγματακια συγκεντρωμενα να υπαρχουν αμα βαριεσαι να διαβαζεις.
 

georges

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΛΟΣ.ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΕΡΤΙΚΗ ΦΝΩΜΗ.
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.(ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ).....
ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ.........!!!
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.434
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
 

coco_

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.818
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Οπότε αν αρχίσουν να απαντάνε στο τοπικ πάλι θα μπερδευτείς γιατί ο καθένας θα λέει την γνώμη του. Διάβασε λίγο και ψάξε με βάση τα γούστα σου!
Πάντως εγω έκλεισα στο boutique nazionale κοντά σε αυτό που θεωρείται κέντρο σε καλή τιμή, όσο πλησιάζειw spagna ανεβαίνουν τραγικά οι τιμές!!
Βεβαια δεν μπορω να στο προτείνω γιατί δεν έχω μείνει ακόμη:D
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Eχεις βρει εσυ κανενα να σου πουμε τη γνωμη μας; Καλυτερα να βρεις μερικα που σ'αρεσουν και ανταποκρινονται στις οικονομικες σου δυνατοτητες για να σου πουμε μετα εμεις αν ειναι καλα απο αποψη περιοχης.
 
Μηνύματα
17
Likes
1
Καλησπερα παιδια.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Το φεβρουαριο θα παω ρωμη για 2 μερες και 2 φλωρεντια με τον φιλο μου και μια φιλη-φαναρι.Ψαχνω να βρω ξενοδοχειο που το τρικλινο να εχει 2 χωρους η καποιο φτηνο διαμερισμα με ενα δωματιο-σαλονι,ωστε να μην την εχουμε ολη την ωρα στα ποδια μας..Μπορει να με βοηθησει καποιος??Ευχαριστω προκαταβολικα..:)
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Συγνωμη κιολας αλλα τη θελετε μαζι;;; Ετσι οπως το λες ειναι σα να μη τη θες, οποτε παρε ενα δικλινο κι αυτη ενα μονοκλινο να κανει ο καθενας οτι γουσταρει...
 
Μηνύματα
17
Likes
1
Αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα προφανως και δεν θα εγραφα εδω.Απλα ηταν να παμε 5 ατομα και οι 2 ακυρωσαν τελευταια στιγμη.Η κοπελα δε θελει να δωσει παραπανω για μονοκλινο,οποτε ψαχνω γι'αυτο που εγραψα.Αν δε βρω κατι θα παρουμε τρικλινο προφανως.Το ιδανικο θα ηταν να βρω κατι τετοιο.Οποτε οποιος ξερει κατι ας μου πει,αλλιως τα επιπλεον σχολια μου ειναι περιττα.Ευχαριστω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.281
Μηνύματα
886.386
Μέλη
38.949
Νεότερο μέλος
rover21

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom