kokkini toufitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαρκελώνη
Κατά την γνώμη μου καλύτερα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην εκκλησία του Αγ. Πέτρου, Καπέλα Σιστίνα κλπ παρά στο Κολοσσαίο. Εντάξει δεν λέω να μην πας καθόλου αλλά μην κάτσεις με τις ώρες εκεί. Ενώ στο Βατικανό αξίζει να φας μια ολόκληρη ημέρα.
,Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα πραγματικά έχω μείνει άφωνη με το πόσες πληροφορίες μπορείς να βρεις σε αυτό το site! Λοιπόν ας μπαίνω στο θέμα, θέλω κατά τα μέσα Νοεμβρίου (γιατί Δεκέμβριος πολύ κρύο δε ξέρω αξίζει η Ιταλία Χριστούγεννα; Αφήστε που θα αλλάζουν και οι τιμές), όπως έλεγα θέλω να κάνω ένα ταξίδι 6ήμερο στην Ιταλία και λογικά στη Ρώμη με τον φίλο μου, είμαι άσχετη εντελώς, φυσικά θα είναι το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό και δε ξέρω απο που να ξεκινήσω να κοιτάω, είδα αρκετά ξενοδοχεία, μερικά μου φάνηκαν καλά αλλά που να μείνω, για να μη φάω 6 μέρες κοιτώντας ένα χάρτη; Τα καλά ξενοδοχεία είναι λίγο εκτός, αυτό αποτελεί πρόβλημα; Έχει όλες τις ώρες μέσα μεταφοράς; Και όταν ένα ξενοδοχείο λέει μεταφορά απο το αεροδρόμιο εννοεί ότι θα έρθει να μας πάρει; Τι να επισκεφτώ γενικά εκεί γύρω; Ποιές περιοχές; Οι τιμές στα φαγητά ποιές είναι? Υπολόγισα 300 με 350 για αεροπορικά και δωμάτιο κατ'ατομο, για 5 μέρες πόσος προυπολογισμός χρειάζεται κατ'ατομο στο περίπου? Πρωινό θα έχει το ξενοδοχείο! Επίσης που να μείνω για να μη χαθώ; Νυχτερινή ζωή και μπαράκια έχει; Γενικά κάποιες διευκρινήσεις θα ήθελα! Βλέπω και τα υπόλοιπα ανοιγμένα θέματα όπου όλοι γνωρίζουν πράγματα και έχω ψιλοχαθεί! Συγνώμη αν σας ζάλισα!!!