Σαντορινη: Γινεται ενα ξενοδοχειο στο booking να μην υπαρχει?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.077
Likes
2.492
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Αμαν βρε παιδια πεσατε να τη φατε τη κοπελα...Τρολ ξε-τρολ τουλαχιστον ξεφυγαμε απτο να μας ρωτησει καποιος για νιοστη φορα π.χ "παω Λονδινο που να μεινω??? Εχω βρει αυτο στο Γουεμπλει ειναι μακριαααα????"

και το αγαπημενο μου,οιστερ η ταδε καρτα,ναβιγκο η δενξερωγωποια?
 
Last edited by a moderator:

Triplover

Member
Μηνύματα
1.187
Likes
4.046
Παιδιά σόρρυ κιόλας γιατί δεν μου αρέσει ούτε και έχω καμία εξουσιοδότηση να το παίζω ο έξυπνος της ιστοσελίδας, αλλά μάλλον αυτό το θέμα να είναι και το πιο άκυρο από τότε που έγινα μέλος. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος, που καίγεται για την τσέπη του, εδώ και 4-5 μέρες δεν έχει κανει τίποτα. Και καθόμαστε όλοι εμείς, να λέμε ο καθείς το μακρύ και το κοντό του. Η μόνη λογική κατ' εμέ είναι να κάνουμε απλά χαβαλέ.
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.236
Likes
1.934
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
αν περιμενω το booking και το booking μου απαντησει (λεμε τωρα) φοβαμαι οτι μπορει να μου πει να ακυρωσω το ξενοδοχειο ως λυση και φτηνοτερη λυση αυτη τη στιγμη δεν εχω. Συν οτι δε θελω να μπλεκω με καρτες που εχω ΗΔΗ δωσει στο ξενοδοχειο. Δεν κανω πλακα, απλως δε μπορω να ξεβολευτω τωρα για κατι το οποιο μπορω να λυσω με μια κληση.
Φοβασαι να τηλεφωνήσεις στη Booking μηπως σου πουν να το ακυρώσεις και δε φοβασαι να ειναι απάτη και να χάσεις χρήματα και να πας εκει και να μην ειναι οκ το ξενοδοχειο? Συγγνωμη , τοτε γιατι μας ζητησες συμβουλες τι να κανεις?
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.054
Likes
7.805
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Συγγνωμη , τοτε γιατι μας ζητησες συμβουλες τι να κανεις?
Εγώ υποψιάζομαι ότι θέλει να μας βάλει να της βρούμε φτηνότερο δωμάτιο αλλά ντρέπεται να μας το πει...
 

Viaggi

Member
Μηνύματα
1.248
Likes
7.002
Η όλη ιστορία θυμίζει την πρόσφατη περίοδο της αντιπαροχής, που πολλοί αγόραζαν διαμερίσματα από τα σχέδια. Κάπως έτσι και φίλη μας έκλεισε ένα δωμάτιο από φωτογραφίες ενός σχεδιαστικού προγράμματος. Και στις 2 περιπτώσεις δεν ξέρουμε αν πάρουμε ότι πληρώσαμε. Φυσικά και δεν είναι αυτό απόδειξη ότι δεν υπάρχει το ξενοδοχείο, όπως απόδειξη δεν είναι και το ότι έχει τηλ επικοινωνίας κινητό. Θα εκφράσω κι εγώ την απορία μου γιατί τόσες μέρες δεν έχεις επικοινωνίσει με τη booking.
 

Kati

Member
Μηνύματα
154
Likes
203
Κακώς δεν είπαμε όλοι μαζί όταν πήραμε χαμπάρι πόσο αναβλητική είναι (ή το παίζει) ότι κάποιος δικός μας πέρασε από εκεί και τελικά ξενοδοχείο δεν υπάρχει. Ότι ήταν να ανοίξει, αλλά ανακλήθηκε η άδεια κτλ. ;)
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.832
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom