Αυστρία Κροατία Σερβία Σλοβενία Σερβία - Κροατία - Σλοβενία - Αυστρία οδικώς

Μηνύματα
3
Likes
1
sezar7 ήθελα να πώ στο μυνημά μου και συγνώμη εάν δεν γίνεται κατανοητό οτι όταν μπαίνεις στα Σκόπια ο έλενχος των Σκοπιανών συνοριακών υπαλλήλων είναι τυπικός. Το ίδιο ισχύει με τους Σκοπιανούς συνοριακούς υπαλλήλους και όταν βγαίνεις απο Σκόπια για να μπείς Ελλάδα.

Τα ψαχτήρια και ο σχολαστικός έλενχος για τσιγάρα και ποτά γίνονται απο τους Έλληνες συνοριακούς υπαλλήλους όταν μπαίνεις απο Σκόπια στην Ελλάδα.


Επίσης Αυτο που λέω για σπάνια παρουσία της αστυνομίας στο δρόμο Ε-75 το προσδιορίζω στο μία φορά στις δέκα που διασχίζω το δρόμο. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και σχετικό δηλαδή να τύχει κάποιος να συναντά συνέχεια αστυνομία.Προσωπικά δεν με έχουν σταματήσει ποτέ για έλενχο μέσα στην χώρα των Σκοπίων
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
1. Δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος για όποιον θέλει να πάει στην βόρεια Ευρώπη να πάει με το πλοίο μέσω Ηγουμενίτσας. Ο δρόμος μέσω Σερβίας,Κροατίας,Σλοβενίας είναι ασφαλέστατος καί σαφώς μια πολύ οικονομικότερη λύση απο το πλοίο.
Γενικά όποιος θέλει να πάει βόρεια Ευρώπη δεν έχει κανένα λόγο να πάει με το αυτοκίνητό του. Ακόμα όμως και να θέλει να πάει με το αυτοκίνητο δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να κάνει τουλάχιστον περισσότερα 2000 χλμ πήγαινε-έλα επιλέγοντας το βαλκανικό δρόμο αντί για το πλοίο (υποθέτοντας αναχώρηση από Αθήνα).
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
οικονομια και χρονος ο λογος απο σερβια-απο βορεια ελλαδα για Ευρώπη αν αντέχεις το οδήγημα
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.020
Likes
1.554
Ονειρεμένο Ταξίδι
Novaya Zemlya
ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν με καλύπτει. Μένω βόρειο Έβρο οπότε μέχρι Nis βολεύει μέσω Βουλγαρίας (500 km). Η διαδρομή μέσω Θεσσαλονίκης – Σκοπίων είναι για μένα 300 km επί πλέον. Ήθελα πληροφορίες αποκλειστικά για το κομμάτι Σόφια – Νις γιατί πριν χρόνια που το έκανα, ο δρόμος από σύνορα (Καλοτίνα) μέχρι Νις ήταν σε άθλια κατάσταση.
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Σόφια – Νις μικρές η βελτίωσης που εγιναν σε αυτό κομμάτι-χαλια και αρκετή κίνηση -αν έχεις υπομονή για 50 χιλ -λίγη κίνηση σύνορα μηδέν κοίτα την διαδρομή για Πετρίτσι Στρούμιτσα και απο εκει σκοπια -βελιγραδι:bleh::clap:
 

Vasilis135

Member
Μηνύματα
5
Likes
1
Ονειρεμένο Ταξίδι
USA
Υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση (κάπως αξιόπιστη) για Βελιγράδι-Λουμπλιάνα παίδες; Γνωρίζει κανείς κάτι;
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Πιστωτικες καρτες χρησιμοποιουν ευρέως στα :Μαυροβουνιο-Κροατια-Σλοβενια-Σερβια???? 'Η πρεπει να εχω αρκετά μετρητα???
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Καλημέρα από Σλοβενία τελικά χρησιμοποιουν πιστωτικές βενζίνη διόδια σούπερ μάρκετ εστιατόρια κτλ.Ακόμη ανεβαίνω οπότε δεν ξέρω για Σερβία τι γίνεται. ..από εκεί θα κατέβουμε! !
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.780
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom