• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Σίκινος Σικινος

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Επαναφέρω το θέμα απλώς για να εκφράσω την απογοήτευσή μου σχετικά με τη προσφερόμενη διαμονή στη Σίκινο, την οποία ήθελα να επισκεφθώ για λίγες μέρες φέτος. Πηγαίνοντας λοιπόν να κλείσω δωμάτιο διαπιστώνω ότι όλα τα διαθέσιμα δωμάτια (καταλαβαίνω ότι δεν είναι πολλά) είτε θα είναι με προπληρωμή και μη επιστρέψιμη χρέωση, ή θα έχουν δωρεάν ακύρωση μέχρι 1-2 μήνες πριν!! Ένα καινούριο ωραίο κατάλυμα μάλιστα έχει δωρεάν ακύρωση 3 μήνες πριν!! Και όχι, αυτό δεν ισχύει μόνο για τη high season Αυγούστου, και για Ιούνιο που κοίταξα επίτηδες, το ίδιο συμβαίνει. Και δε μιλάω μόνο για μέσω booking, όσα δωμάτια είχαν σάιτ το ίδιο συμβαίνει. Τώρα θα μου πεις, σιγά τα ακριβά δωμάτια, αλλά ΟΚ, και 100 ευρώ να είναι τα πετάς?

Οπότε ή ρισκάρεις τα λεφτά σου (γιατί απρόοπτα συμβαίνουν) ή κλείνεις τελευταία στιγμή που είσαι σίγουρος κ ρισκάρεις να μη βρεις δωμάτιο της προκοπής όχι μόνο στη Σίκινο αλλά και στα άλλα νησιά που θες να συνδυάσεις

Τι να πω, με βλέπω για καμιά μονοήμερη από Ίο μόνο κάποια στιγμή :( αν βολέψουν τα δρομολόγια

Ουφ τα είπα και ξεθύμανα

Edit: Γενικά πάντως βλέπω ότι αυτή είναι η τάση από δω και πέρα, ειδικά στα μικρότερα νησιά με λιγότερες επιλογές διαμονής.. πχ Μικρές Κυκλάδες. Αλλά εκεί τουλάχιστον είναι μέχρι 1 μήνα πριν η δωρεάν ακύρωση (που και πάλι υπερβολικό το βρίσκω) όχι 2-3 μήνες όπως η Σίκινος

Last edited:

alma

Member
Επαναφέρω το θέμα απλώς για να εκφράσω την απογοήτευσή μου σχετικά με τη προσφερόμενη διαμονή στη Σίκινο, την οποία ήθελα να επισκεφθώ για λίγες μέρες φέτος. Πηγαίνοντας λοιπόν να κλείσω δωμάτιο διαπιστώνω ότι όλα τα διαθέσιμα δωμάτια (καταλαβαίνω ότι δεν είναι πολλά) είτε θα είναι με προπληρωμή και μη επιστρέψιμη χρέωση, ή θα έχουν δωρεάν ακύρωση μέχρι 1-2 μήνες πριν!! Ένα καινούριο ωραίο κατάλυμα μάλιστα έχει δωρεάν ακύρωση 3 μήνες πριν!! Και όχι, αυτό δεν ισχύει μόνο για τη high season Αυγούστου, και για Ιούνιο που κοίταξα επίτηδες, το ίδιο συμβαίνει. Και δε μιλάω μόνο για μέσω booking, όσα δωμάτια είχαν σάιτ το ίδιο συμβαίνει. Τώρα θα μου πεις, σιγά τα ακριβά δωμάτια, αλλά ΟΚ, και 100 ευρώ να είναι τα πετάς?

Οπότε ή ρισκάρεις τα λεφτά σου (γιατί απρόοπτα συμβαίνουν) ή κλείνεις τελευταία στιγμή που είσαι σίγουρος κ ρισκάρεις να μη βρεις δωμάτιο της προκοπής όχι μόνο στη Σίκινο αλλά και στα άλλα νησιά που θες να συνδυάσεις

Τι να πω, με βλέπω για καμιά μονοήμερη από Ίο μόνο κάποια στιγμή :( αν βολέψουν τα δρομολόγια

Ουφ τα είπα και ξεθύμανα
Σε καταλαβαίνω επειδή ούτε κι εγώ θα έκλεινα εύκολα 1-2 μήνες πριν χωρίς ακύρωση.

Επειδή διάφορα μπορεί να τύχουν, άνθρωποι είμαστε ειδικά αν έχεις συγγενείς ασθενείς ή ηλικιωμένους...Ωστόσο καταλαβαίνω κι αυτούς. Νόμος προσφοράς και ζήτησης.

Μου έχει τύχει όμως σε μικρά νησιά να βρω και σχεδόν τελευταία στιγμή, κάπου 2 βδομάδες πριν...στη θέση σου ίσως το επιχειρούσα...αν είσαι τυχερή ίσως ακυρωθεί κάτι ή ξεμείνει κάποιο κενό δωμάτιο.
Αλλιώς κοιτάς για Σεπτέμβριο.

Παρεμπιπτόντως αν πάρεις ΙΧ σε ημερήσια στη Σίκινο από πρωί ως αργά απόγευμα, μπορείς να γυρίσεις τα πάντα. Εμείς έτσι κάναμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.011
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom