8avos
Member
Σε καταλαβαίνω επειδή ούτε κι εγώ θα έκλεινα εύκολα 1-2 μήνες πριν χωρίς ακύρωση.Επαναφέρω το θέμα απλώς για να εκφράσω την απογοήτευσή μου σχετικά με τη προσφερόμενη διαμονή στη Σίκινο, την οποία ήθελα να επισκεφθώ για λίγες μέρες φέτος. Πηγαίνοντας λοιπόν να κλείσω δωμάτιο διαπιστώνω ότι όλα τα διαθέσιμα δωμάτια (καταλαβαίνω ότι δεν είναι πολλά) είτε θα είναι με προπληρωμή και μη επιστρέψιμη χρέωση, ή θα έχουν δωρεάν ακύρωση μέχρι 1-2 μήνες πριν!! Ένα καινούριο ωραίο κατάλυμα μάλιστα έχει δωρεάν ακύρωση 3 μήνες πριν!! Και όχι, αυτό δεν ισχύει μόνο για τη high season Αυγούστου, και για Ιούνιο που κοίταξα επίτηδες, το ίδιο συμβαίνει. Και δε μιλάω μόνο για μέσω booking, όσα δωμάτια είχαν σάιτ το ίδιο συμβαίνει. Τώρα θα μου πεις, σιγά τα ακριβά δωμάτια, αλλά ΟΚ, και 100 ευρώ να είναι τα πετάς?
Οπότε ή ρισκάρεις τα λεφτά σου (γιατί απρόοπτα συμβαίνουν) ή κλείνεις τελευταία στιγμή που είσαι σίγουρος κ ρισκάρεις να μη βρεις δωμάτιο της προκοπής όχι μόνο στη Σίκινο αλλά και στα άλλα νησιά που θες να συνδυάσεις
Τι να πω, με βλέπω για καμιά μονοήμερη από Ίο μόνο κάποια στιγμήαν βολέψουν τα δρομολόγια
Ουφ τα είπα και ξεθύμανα