Georgia86
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Είχε επιλέξει ο άντρας μου ένα ρεστοράν που είχε διαβάσει καλές κριτικές αλλά όταν κάτσαμε ανακαλύψαμε πως έχουν μόνο ένα πιάτο, κάτι σαν τυρόπιτα και τίποτα άλλο. Φύγαμε πεινασμένοι να βρούμε κάπου να κάτσουμε και επιλέξαμε να φάμε σε ένα ρεστοράν που είχε κόσμο και σχετικά καλές κριτικές και παραγγείλαμε παραδοσιακά φαγητά όπως τα αγαπητά cevapi και εκείνο το σνίτσελ που είναι γεμιστό με τυρί και ζαμπόν που είχαμε φάει και στο Βελιγράδι. Πολύ ωραία και τα δύο, προσωπικά μου άρεσε πολύ και το τυρί που είχαν βάλει στο πιάτο μου με τα μπιφτεκάκια αλλά και το μπόλικο κρεμμύδι.
Για γλυκό καταλήξαμε σε παγωτό από ένα μαγαζάκι εκεί κοντά και συνεχίσαμε την βόλτα μας ανεβαίνοντας έναν δρόμο με πολλά μικρά ρεστοράν. Βγήκαμε μπροστά από μια ιρλανδική παμπ και βρήκαμε μια βρύση όπου γεμίσαμε το μπουκάλι μας με νερό. Συνεχίσαμε σε έναν δρόμο με μικρά μαγαζάκια που ήταν κλειστά και βγήκαμε σε ένα ωραίο πάρκο με παιδική χαρά όπου η μικρή χάρηκε παιχνίδι. Από εκεί αποφασίσαμε να πάμε σπίτι και να χαλαρώσουμε λίγο για να μπορούμε να βγούμε πιο ξεκούραστοι το βράδυ.
Δεν υπήρχαν πολλά να δούμε το βράδυ για αυτό πρώτα σταματήσαμε για λίγη πίτσα και μετά κάναμε μία βόλτα στα ίδια αξιοθέατα που είχαμε δει και το προηγούμενο βράδυ, δηλαδή την κεντρική πλατεία και τον καθεδρικό ναό.
Last edited by a moderator: