Στον Πειραιά παραμένει το κρουαζιερόπλοιο ΖΕΝΙΘ

jkourkoulis

Member
Μηνύματα
78
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Φίλε Samion ποια εταιρία εννοείς; Αν εννοείς την Louis δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα καθώς και εκείνη τα ίδια οφέλη θα έχει για αυτό άλλωστε περιμένει την άρση για να βγάλει Έλληνες από τα πλοία της από ό,τι έχω μάθει. Δεν νομίζω πάντως ότι έχει κάποιο όφελος από το καμποτάζ. Επίσης να πω και κάτι ακόμα... εντάξει η άποψη μου για το θέμα είναι γνωστή όπως και το ότι δεν αρνούμαι τις αντίθετες αλλά δεν πάει άλλο πια με αυτή την στοχοποίηση των ναυτικών από τα μέσα που οδηγεί στο να λέει μετά ο καθένας ότι θέλει. Θέλω να καταλήξω στο ότι έβλεπα ειδήσεις πριν λίγες μέρες και βλέπω έναν επιχειρηματία στην πλάκα να λέει "ε έχουν κλείσει και το λιμάνι, πως να έχουμε δουλειά;". Έλεος δηλαδή πραγματικά. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια άμα δεν ξέρεις μην μιλάς. Όσα κρουαζιερόπλοια ερχόντουσαν πιο παλιά -αν όχι περισσότερα- έρχονται και τώρα Δεν είναι κλειστό το λιμάνι, έλεος, αυτό και μόνο δείχνει ότι αρκετοί λένε ότι να ναι και δεν ξέρουν τίποτα περί του θέματος. Δεν λέω ακόμα και να πιστεύει ότι θα έρθουν περισσότεροι τουρίστες με την άρση -αν και σε προηγούμενο ποστ νομίζω εξήγησα ότι ουσιαστικά πακετάρονται κατευθείαν για το πλοίο οι τουρίστες που επιβιβάζονται στο Ζενιθ χωρίς να πάρουν ούτε άρωμα Αθήνας- δεν γίνετε να υποστηρίζεις ότι σου μειώθηκε η πελατεία από τη στιγμή που έρχονται τα ίδια πλοία και ίσως λίγο πιο πολλά. Κάθε μέρα γεμίζει το λιμάνι από μεγαθήρια. Μήπως φταις εσύ που δεν πατάει κανείς από αυτούς στο μαγαζί σου και κατηγορείς την εύκολη λύση της εποχής; Σορρυ για το μεγάλο ποστ.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Φίλε Samion ποια εταιρία εννοείς; Αν εννοείς την Louis δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα καθώς και εκείνη τα ίδια οφέλη θα έχει για αυτό άλλωστε περιμένει την άρση για να βγάλει Έλληνες από τα πλοία της από ό,τι έχω μάθει. Δεν νομίζω πάντως ότι έχει κάποιο όφελος από το καμποτάζ.
για τους ναυτικούς συμφωνούμε απολύτως. πολλοί φίλοι μου όμως είναι αντίθετοι με την εμπλοκή της ακτοπλοίας στο θέμα όπως και αντίθετοι στη διατήρηση του καμποτάζ.
η Louis έχει μεγάλα ωφελη από την τωρινή κατάσταση. τι ωφέλη θα έχει από την άρση? θα αλλάξει σημαία και θα προσπαθήσει να ρίξει το κόστος. σε ρίσκο είναι μόνο οι θέσεις του ξενοδοχειακού οι οποίες ούτως ή αλλως δεν προέκυψαν από τη φιλανθρωπία της εταιρείας. ούτε κ έβαλε την ελληνική σημαία για πατριωτικούς λόγους..
εκτός ανταγωνισμού κάνει 3ημερες-4ημερες στα ελληνικά νησιά με πλοία πολύ μεγαλου μεσου ορου ηλικιας. με την αρση σίγουρα θα έχει γερό ανταγωνισμό στο Αιγαίο.
 

jkourkoulis

Member
Μηνύματα
78
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Άρα εννοείς τον ανταγωνισμό ως το κύριο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει με την άρση. Ναι έχεις δίκιο αλλά από την ίδια την εταιρία ακούγετε ότι θέλει να γίνει άρση και να αλλάξει σημαία κλπ, μπορεί να θέλει απλά να δείχνει αδιάφορη δεν ξέρω. Πάντως τα πλοία της συγκεκριμένης εταιρίας από ότι είχα διαβάσει (δυστυχώς δεν θυμάμαι που) έχουν ως πλεονέκτημα στο αιγαίο σε σχέση με τα άλλα το ότι είναι μικρότερα με ότι αυτό συνεπάγεται, και πάλι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες απλά το αναφέρω ενημερωτικά.

ΥΓ. απλά επειδή ακούγεται πολύ το ξενοδοχειακό και δημιουργούνται εντυπώσεις -όχι εδώ μέσα γενικότερα μιλάω- είναι και αυτοί κανονικοί ναυτικοί και μάλιστα είναι πάρα πολύ παλιός κλάδος.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Αυτοί οι ''κάποιοι'' που αναφέρεις αντιπροσωπεύουν το 90% του πληθησμού.


Κάνεις λάθος. Δεν αναφέρομαι στο 90% του πληθυσμού, αλλά στο 7% που 35 χρόνια τώρα φωνάζει, απαιτεί, γκρινιάζει και μιζεριάζει όλους τους υπόλοιπους, ζώντας σε ένα παλαιολιθικό περιβάλλον που έχει πεθάνει προ πολλού.
Δεν παράγει αλλά διεκδικεί, δεν προσφέρει τίποτα αλλά απαιτεί, μη μπορώντας να ακολουθήσει τα γεγονότα που τρέχουν γρηγορότερα από το ίδιο.
Και πάντα κατηγορεί τους άλλους που είναι ικανότεροι, βαφτίζοντας τους πλουτοκρατία.
Που πας καϋμένε καραμήτρο? Ποια πλουτοκρατία? Σιγά τη χώρα που έχει και πλουτοκρατία. Μια μικρομεσαία χώρα με μικρομεσαίους κατοίκους είμαστε.
Δεν είδα κανένα να φωνάζει εναντίον του Λαμπράκη, Λάτση, Βαρδινογιάννη κλπ που είναι η πραγματική πλουτοκρατία στη χώρα μας.
Όποιος επιχειρηματίας πάει μπροστά, αμέσως να του κολλήσουμε την ταμπέλα του πλουτοκράτη και του εχθρού του λαού.

Ενώ ο αγνός λαός, ψηφίζει κάποιον για να διορίσει το ανίκανο παιδί του και να τρώει στο τζαμπαντάν, χτίζει το αυθαίρετο έκτρωμα του στο δάσος, δεν κόβει αποδείξεις και φοροδιαφεύγει, προσπαθεί με χίλιους τρόπους να φάει το χωράφι του γείτονα, παίρνει επιδοτήσεις και δεν επενδύει, λαδώνει τον κάθε δημόσιο υπάλληλο ( που και αυτός λαός είναι), γεννοβολάει για να πάρει επίδομα ( α ρε Λαζόπουλε, τάχωσες κανονικά προχθές) και χίλια άλλα χαριτωμένα που μας πάνε πίσω αιώνες, γιατί κάποιοι γουστάρουν έτσι.

Κλείστε εσείς τα λιμάνια, ζήστε στη φαντασίωση σας ότι κάνετε αγώνα, διώξτε όλες τις επιχειρήσεις και αφήστε τις άλλες χώρες να ευημερούν και να ζούνε στο 2010, ενώ εμείς πήγαμε στο 1900.
Και συνεχίστε να κατασυκοφαντείτε όσους διαφωνούν, λέγοντας ότι παίρνουν το μέρος των εφοπλιστών.
Ποιών εφοπλιστών ρε christian? το να θέλω να έρχονται τουρίστες και να μη διασύρεται η χώρα μου, με βάζει αυτόματα στη μεριά των εφοπλιστών?
Πολύ καλά σου τα λέει ο taver.

Και το φρέσκο:
Η κακοήθεια και η προστυχιά των ...εργαζομένων δεν έχει όρια:
Σε σημερινό δημοσίευμα από μεγάλη εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, αναφέρεται το εξής: Έκλεισε γνωστό κοσμικό ρεστοράν γιατί επί 2 βδομάδες οι εργαζόμενοι το είχαν αποκλείσει και δεν το άφηναν να λειτουργήσει, σε συμπαράσταση σε συνάδελφο που απολύθηκε. Η παραφιλολογία έδινε και έπαιρνε, για τον κακούργο ιδιοκτήτη που δεν πλήρωνε ΙΚΑ κλπ κλπ.
Ως εδώ καλά. Έχουμε συνηθίσει τέτοιες αυθαιρεσίες και από εργοδότες και από εργαζόμενους.
Το ωραίο έρχεται αμέσως τώρα: Οι εργαζόμενοι μόλις είδαν ότι η επιχείρηση έκλεισε και βρέθηκαν στο δρόμο, έριξαν όλο το φταίξιμο στον απολυμένο συνάδελφο, που μόλις προτινος υποστήριζαν!!!!

Το είδαμε και με τα μεταλλεία χρυσού στο Στρατώνι, που δέχτηκαν απίστευτο πόλεμο από τους ντόπιους και μόλις οι Καναδοί επενδυτές τα μάζεψαν και έφυγαν, οι οθόνες μας γέμισαν με παχύσαρκους αγρότες που τσίριζαν και λιποθυμούσαν στις κάμερες για το κακό που τους βρήκε.

Χίλιες φορές λοιπόν οι λύκοι της πλουτοκρατίας, ( που ξέρουμε και τα κίνητρα τους τουλάχιστον) αγαπητέ christian, παρά οι ύαινες του λαού, που άλλα λένε και άλλα πράττουν...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
είναι ανεξήγητη η επιμονή της εταιρείας να φέρνει το πλοίο στον Πειραιά και να ταλαιπωρεί τους επιβάτες της..αντί να τους παει Τουρκία και από δω να κάνει μόνο πέρασμα. ακούς εκεί θράσος..
οι τιμωροί όμως επαγρυπνούν..

Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά την σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με το θέμα του υπό σημαία Μάλτας κρουαζιεροπλοίου «ΖΕΝΙΤΗ» και κατέληξε στην απόφαση να προχωρήσει στην ανάληψη συνδικαλιστικής δράσης σε βάρος του πλοίου, την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι του Πειραιά.
Marinews.gr
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αμ,καλά κάνει στο τέλος τέλος κι ο άλλος και βάζει άρθρα του "ρίζο".

Δηλαδή ή ριζοσπάστης ή marinews,τέλος.Α,ναι ξέχασα την Καθημερινή και τον Σκαϊ,ιδιοκτησίας εφοπλιστού,που κοντεύει να κάνει την είδηση των κρουαζιερόπλοιων πιο σημαντική κι από την πυρηνική απειλή.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
κι αυτά προγραμματίζονται να γίνουν ενάντια στη νομοθεσία και παρόλα τα μηνύματα.

Η κατάσταση ωστόσο έχει θέσει σε κίνδυνο συνολικά το πρόγραμμα του «Ζenith», αφού θα επιχειρήσει να έλθει μία ακόμη φορά στον Πειραιά στις 7 Ιουνίου. Σε περίπτωση όμως που δημιουργηθεί πρόβλημα, «το “Ζenith” δεν θα ξανάρθει», όπως σημειώνει η κυρία Ιωάννα Δογάνη, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Donomis η οποία αντιπροσωπεύει τον όμιλο Royal Caribbean Ιnternational (RCΙ) στην Ελλάδα. Από την άλλη, προσθέτει ότι πρόκειται για ένα κοινοτικής σημαίας κρουαζιερόπλοιο και εκφράζει τη δυσχερή θέση στην οποία έχει έλθει η εταιρεία, αλλά και οι επιβάτες, αφού «το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να τους προστατέψει»

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=334380&dt=29/05/2010

 
Μηνύματα
772
Likes
611
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Διώξτε τα κρουαζιερόπλοια!
Διώξτε τους τουρίστες!
Πιάστε τα δικράνια και τους γκασμάδες και πίσω στα χωράφια!
Εύχομαι να είναι ευτυχες το 1919!
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να'σαι καλά.Έχουμε κενή θέση στην κολλεκτίβα αν θες.
 

Evmenis

Member
Μηνύματα
162
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
london baby
οταν θα πηγαινουν οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι συνταξιουχοι στιν τραπεζα και δεν θα βρισκουν το μισθο τους και την συνταξη τους ,οταν οι κορες μας και οι αδελφες μας θα ανεβαινουν στις μπαρες για να δειχνουν το βρακακι τους σε μεθυσμενους τουριστες που βρηκαν μακρινο το ταξιδι για ταυλανδη ,τοτε θελω να δω το καλο χιουμορ που θα εχετε.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όλα αυτά θα γίνουν επειδή θα πάψει να αράζει το Ζενίθ στον Πειραιά;


Να σου τα πω τώρα και άνευ χιούμορ.

Όταν ο γείτονας έχει φασαρίες,δεν πας επίσκεψη.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα περνάει τη χειρότερη φάση της μετά το Β' Παγκόσμιο.Είναι φυσικότατο -αδιαφορώ αν συμφωνείτε ή όχι,δεν θα το λύσουμε εδώ μέσα σε 10 αράδες- ότι ορισμένες κοινωνικές ομάδες θα διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο με τα μέσα που αυτές πιστεύουν ως ορθά.

Παρακολουθώ λοιπόν μερικούς κοσμογυρισμένους να παραπονιούνται που χαλάει η κρουαζιέρα κάτι άλλων κοσμογυρισμένων.Σαν να λέμε πάω στην Ταϋλάνδη και χαλιέμαι που έχουν βγει οι διαδηλωτές στους δρόμους,άντε ας βγουν τα τανκς μια ώρα αρχίτερα να τελειώνουμε μ'αυτούς.Αν χαλιέσαι,και μιλάω γενικά δεν προσωποποιώ,με την κατάσταση που επικρατεί σε μια χώρα απλά μη πας.Δεν θα στοχοποιήσω ξαφνικά όποιον μου χαλάει τις διακοπές.Υπάρχει μια λέξη που ακούει στο όνομα αλληλεγγύη.Ή την εφαρμόζεις και το υπομένεις ή διαλέγεις άλλο προορισμό.

Και για να κλείσω με τον παραλογισμό που ορισμένοι προσπαθείτε μάταια να εμπεδώσουμε.Για τα 300δις έλλειμμα δεν φταίνε οι κοινωνικές ομάδες που διεκδικούν όσο κι αν το γυροφέρνετε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.461
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom