Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.297
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
https://indicator.gr/italia-kleista-ta-synora-gia-toys-toyristes-mechri-to-telos-toy-2020 το έχει κ σε άλλα νέα..@samion..και να τα άνοιγε δύσκολα θα πήγαιναν τουρίστες μετά τον ντόρο που έγινε
@Samion ;)
Turismo, falsa la notizia di chiusura agli stranieri fino al 2021. Franceschini: «Fake news ostile all'Italia»
https://www.ilmessaggero.it/viaggi/...alia_confini_fake_news_stranieri-5197515.htmlhttps://www.thelocal.it/20200429/no-italy-has-not-closed-the-borders-to-tourists-until-2021After misleading reports circulated this week claiming that Italy had decided to close its borders to visitors until next year, here's a look at the facts on travel to Italy.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.681
Likes
50.540
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά και το σχετικό άρθρο που παρατέθηκε εδώ από πακιστανικη εφημερίδα ήταν.
 

thrylosveria

Member
Μηνύματα
230
Likes
205
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Πολλοί οι προφήτες και οι παίκτες των οικονομικών που προέκυψαν εκ του ασφαλούς, ας είχαμε 14000 νεκρούς που έχει η ίση σε πληθυσμό με μας Λομβαρδία και θα βλέπαμε που θα πήγαινε η ελληνική οικονομία και που θα ήταν κρυμμένοι όσοι, επαναλαμβάνω εκ του ασφαλούς, πονάνε όψιμα. Το 2043 θα αρχίζαμε να συζητάμε το άνοιγμα των μαγαζιών οι κατά τα άλλα ψύχραιμοι Έλληνες.
Με αυτο και μονο θα επρεπε να κλεισει το τοπικιο !!!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.051
Οπως ειχα προβλεψει, απλως τα σχολεια θα ειναι ανοιχτα. Με μια απλη υπευθυνη δηλωση, οι γονεις δεν θα στελνουν τα παιδια αν δεν το επιθυμουν. Οι λογοι ειναι προφανεις: το κρατος δεν αναλαμβανει την ευθυνη για καμια στραβη. Εχει ενδιαφερον αν με την παροδο των ημερων η προσελευση θα αυξανεται η θα μειωνεται και παμε σε φιασκο.
https://www.newsit.gr/politikh/kera...ai-i-pio-asfalis-koinoniki-omada/3021694/amp/
 
Last edited:

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Ειμαι σιγουρη πως μετά απο 2 μήνες ξέρετε (Ntt North) γιατί πήραμε πιο σκληρά μέτρα παρόλο που έχουμε πιο αδύναμη οικονομία ..... ΕΣΥ (Εθνικο Συστημα Υγειας) αυτός ειναι ο λόγος-άδειες αποθήκες από αναλώσιμα, 540 κρεβάτια ΜΕΘ φοβέρες ελλείψεις σε προσωπικό σε ιατρικο εξοπλισμο κτλ..... Ειναι κουραστικό να λέτε συνεχεία τη μίση αλήθεια .... Οκ δεν θελατε τα μέτρα δεν σαν νοιάζει αν πεθάνει το 1-2% του πληθυσμού. Το έχουμε καταλάβει εδώ και μέρες. Αν και δεν το λετε ευθέως πάρα μόνο πλαγίως δήθεν είναι λιγότερο μεταδοτικός ο ιος ,δήθεν είναι μικρότερη η θνητότητα /θνησιμότητα, δήθεν δεν μετράν καλά τους νεκρούς κτλ. Δεν καταλάβατε τίποτα από το ΔΡΑΜΑ που θα μπορούσε να συμβεί γιατί είχε την ατυχία η Ιταλια να προηγηθεί εμείς να χ@στουμε πάνω μας και να πάρουμε σκληρά μέτρα..... Λοιπόν σε κάθε εποχή μπορεί να συμβούν άσχημα πράγματα σε άλλους έτυχε πολεμος σε άλλους τσουναμι σε αλλους πανδημία..... sheet happens !!! Παρτε το απόφαση και παμε παρακάτω
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.149
Likes
20.458
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Λίγο πολύ αναμενόμενο να παρθούν τέτοια μέτρα σε ταξίδι με αεροπλάνο. Εμένα τουλάχιστον δεν με αποτρέπουν απο το να ταξιδέψω ούτε πρόκειται να μου χαλάσει τη διάθεση. Περιμένω να δω πως θα με ελέγχουν στα σύνορα όταν θα τα περνώ οδικώς.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.850
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom