Arwindan
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Μόλις κατάφερα να κλείσω και εγώ!
Αυτό είναι epicΓια να σας κάνω να ζηλέψετε λίγο........
Επική συναυλία σε ένα επικό θέατρο. View attachment 499567
Μολις τωρα βλεπω στο facebook greek metallica fan club οτι arena εγινε sold out. (με επιφυλαξη παντα)Φτιαξτο το μπουρδελακι σου ρε ticketmaster. Θα μου πεις ticketmaster και σεβασμός στον πελάτη, δύο δρόμοι παράλληλοι.
Ατελείωτες ώρες στην αναμονή, δε πειράζει ας προσέχαμε...Φτιαξτο το μπουρδελακι σου ρε ticketmaster
Ναι μόνο που οι Rammstein είχαν εξήντακάτι ευρώ φθηνότερο εισιτήριο, μη ξεχνιόμαστε.Επιπλεον, να σχολιασω και εγω οτι τα εισιτηρια ειναι καπως ακριβα, αλλα απο την αλλη για αυτο το stage που στηνουνε (μαζι με rammstein ισως τα 2 καλυτερα)
Μιλάμε για ΟΑΚΑ, τεράστιες αποστάσεις και σίγουρα το πιο ξενέρωτο γήπεδο στην Ελλάδα ειδικά για τέτοιες διοργανώσεις.στο πεταλο οταν το stage ειναι στο κεντρο και δεν ειναι στην αλλη ακρη (στο OAKA
Ακριβώς αυτό, έχεις δίκιο και είναι καθαρά θέμα γούστου και προτεραιοτήτων. Όχι όμως πως τα 150 ευρώ μιας άθλιας διοργάνωσης για τιμή ορθίου να φαίνονται φυσιολογικά. Δεν είναι.ποιος θελει να το παιζει ρομαντικος οτι το metal ειναι για τον απλο λαο, και τα λοιπα τοτε απλα ζει σε αλλη εποχη.Πανε αυτα καιρο τωρα
Πολύ σωστά τα λες, τα βλέπουμε και τα ξαναβλέπουμε χρόνια τώρα.Οσον αφορα την ticketmaster το 6 ευρω νταβατζιλικι , η ταλαιπωρια και ολο αυτο το σκηνικο ειναι καθαρα καρτελ στα εισιτηρια και πραγματικα δεν ξερω ποιον εχουνε κονε! Εχω ριξεις απειρες καταρες, μακαρι να αλλαξει στο μελλον αυτο το καφριλικι!
80 αρενα απο την μεση και πισω, και στην freurzone που ησουνα μπροστα ειχε 135.Ναι μόνο που οι Rammstein είχαν εξήντακάτι ευρώ φθηνότερο εισιτήριο, μη ξεχνιόμαστε.
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλος χωρος για τετοιο γεγονος...Μιλάμε για ΟΑΚΑ, τεράστιες αποστάσεις και σίγουρα το πιο ξενέρωτο γήπεδο στην Ελλάδα ειδικά για τέτοιες διοργανώσεις.
Ναι στο ΟΑΚΑ δεν θα ειναι καλη η διοργανωση. Παντως επειδη εχει αναφερθει και το θεμα Ελλαδας, να πω οτι το release πλεον το θεωρω παρα πολυ καλη διοργανωση, ειδικα τα τελευταια 2-3 χρονια!Ακριβώς αυτό, έχεις δίκιο και είναι καθαρά θέμα γούστου και προτεραιοτήτων. Όχι όμως πως τα 150 ευρώ μιας άθλιας διοργάνωσης για τιμή ορθίου να φαίνονται φυσιολογικά. Δεν είναι.
Στον ίδιο εργασιακό χώρο άνοιξα εγώ στις 09.30 και ο συνάδελφος απέναντι στις 09:40. Εγώ ως τις 10.30 είχα ψωνίσει, αυτός ακόμη περιμένει....Από την ίδια ip! Kαι η μηχανογράφοι ακόμη σηκώνουν τα χέρια ψηλά....Πρέπει να μπήκα 10:15 ώρα Ελλάδας. Είδα το κλασσικό μήνυμα you are in the queue, χωρίς φυσικά να γράφει πόση ώρα είναι περίπου η αναμονή ή πόσοι είναι μπροστά μου στη σειρά. Μια μπάρα είχε που δεν κουνιόταν. Δεν ήμουν σίγουρος αν έχει πέσει το site ή αν όντως έχουν μπει τόσοι πολλοί.