Συναυλιες και ταξιδια

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Φτιαξτο το μπουρδελακι σου ρε ticketmaster. Θα μου πεις ticketmaster και σεβασμός στον πελάτη, δύο δρόμοι παράλληλοι.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ πάντως πήρα τα υπόλοιπα που ήθελα πιο γρήγορα από την πρώτη μέρα του φαν κλαμπ. Αρένα είχε ακόμη, κερκίδες λογικά τελειώνουν.

paykopete

Member
Φτιαξτο το μπουρδελακι σου ρε ticketmaster. Θα μου πεις ticketmaster και σεβασμός στον πελάτη, δύο δρόμοι παράλληλοι.
Μολις τωρα βλεπω στο facebook greek metallica fan club οτι arena εγινε sold out. (με επιφυλαξη παντα)
Την τριτη δωσανε 15 χιλ στην αρενα, την Πεμπτη χιλια και σημερα παλι χιλια απο οτι καταλαβα. Αρα μπακαλιστικα το 70% των εισιτηριων εφυγε την Τριτη. Οπως εγραψα και πανω, μακαρι να το δουν και να κανουνε διπλη εμφανιση οπως και σε αλλες χωρες και να δουμε 2 setlists και pantera! Απορω γτ δεν το κανανε απο την αρχη. Ητανε σιγουρο soldout και τις 2 ημερες.

Επιπλεον, να σχολιασω και εγω οτι τα εισιτηρια ειναι καπως ακριβα, αλλα απο την αλλη για αυτο το stage που στηνουνε (μαζι με rammstein ισως τα 2 καλυτερα), το οτι βλεπεις 2 support με τους gojira να ειναι bandαρα, στα καλυτερα της και μπορει να μπει headliner ανετοτατα, και τους knocked loose πολυ δυνατους και τα 86ευρω στο πεταλο οταν το stage ειναι στο κεντρο και δεν ειναι στην αλλη ακρη (στο OAKA γενικα αν εισαι στο ενα πεταλο, το stage ειναι στο αλλο πεταλο...) και στις θεσεις γενικα εχεις καλη ορατοτητα δεν ειναι ακριβο εισιτηριο...
Θα μου πεις, θες arena και παει 150. Ιδιωτικο γεγονος ειναι, oi metallica(η πιο εμπορικη μπαντα του κοσμου αυτη την στιγμη νομιζω) για το κερδος ερχονται (οπως και ολοι και σιγα μην ερχονταν οι metallica με πιο φθηνα εισιτηρια...για αυτο ειχαμε να τους δουμε απο το 10) και οποιος θελει να το παιζει ρομαντικος οτι το metal ειναι για τον απλο λαο, και τα λοιπα τοτε απλα ζει σε αλλη εποχη.Πανε αυτα καιρο τωρα! Προσφορα και ζητηση, ειναι ολα δυστυχως. Για αυτο και εχουνε εισιτηρια τυπου experience που ξεκινανε απο 500 και πανε μεχρι 4500.
Εδω Ηρωδειο θες να κλεισεις μια συναυλια η ενα θεατρο και εχει γινει απλησιαστο πλεον...
Σκανε και μικρες μπαντες σε μικρες σκηνες που προσωπικα ευχαριστιεσαι περισσοτερο μουσικη, ταλαιπωρεισαι λιγοτερο και "ζεις" την metal φαση!
Διαλεγεις και παιρνεις!
Οσον αφορα την ticketmaster το 6 ευρω νταβατζιλικι , η ταλαιπωρια και ολο αυτο το σκηνικο ειναι καθαρα καρτελ στα εισιτηρια και πραγματικα δεν ξερω ποιον εχουνε κονε! Εχω ριξεις απειρες καταρες, μακαρι να αλλαξει στο μελλον αυτο το καφριλικι!

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Φτιαξτο το μπουρδελακι σου ρε ticketmaster
Ατελείωτες ώρες στην αναμονή, δε πειράζει ας προσέχαμε...

Επιπλεον, να σχολιασω και εγω οτι τα εισιτηρια ειναι καπως ακριβα, αλλα απο την αλλη για αυτο το stage που στηνουνε (μαζι με rammstein ισως τα 2 καλυτερα)
Ναι μόνο που οι Rammstein είχαν εξήντακάτι ευρώ φθηνότερο εισιτήριο, μη ξεχνιόμαστε.
στο πεταλο οταν το stage ειναι στο κεντρο και δεν ειναι στην αλλη ακρη (στο OAKA
Μιλάμε για ΟΑΚΑ, τεράστιες αποστάσεις και σίγουρα το πιο ξενέρωτο γήπεδο στην Ελλάδα ειδικά για τέτοιες διοργανώσεις.
ποιος θελει να το παιζει ρομαντικος οτι το metal ειναι για τον απλο λαο, και τα λοιπα τοτε απλα ζει σε αλλη εποχη.Πανε αυτα καιρο τωρα
Ακριβώς αυτό, έχεις δίκιο και είναι καθαρά θέμα γούστου και προτεραιοτήτων. Όχι όμως πως τα 150 ευρώ μιας άθλιας διοργάνωσης για τιμή ορθίου να φαίνονται φυσιολογικά. Δεν είναι.
Οσον αφορα την ticketmaster το 6 ευρω νταβατζιλικι , η ταλαιπωρια και ολο αυτο το σκηνικο ειναι καθαρα καρτελ στα εισιτηρια και πραγματικα δεν ξερω ποιον εχουνε κονε! Εχω ριξεις απειρες καταρες, μακαρι να αλλαξει στο μελλον αυτο το καφριλικι!
Πολύ σωστά τα λες, τα βλέπουμε και τα ξαναβλέπουμε χρόνια τώρα.

paykopete

Member
Ναι μόνο που οι Rammstein είχαν εξήντακάτι ευρώ φθηνότερο εισιτήριο, μη ξεχνιόμαστε.
80 αρενα απο την μεση και πισω, και στην freurzone που ησουνα μπροστα ειχε 135.
Προσωπικα τα 150 arena μου ηρθανε πιο νορμαλ που θα δω 3 μπαντες και οχι μια, αλλα ναι καταλαβαινω το σκεπτικο σου!

Μιλάμε για ΟΑΚΑ, τεράστιες αποστάσεις και σίγουρα το πιο ξενέρωτο γήπεδο στην Ελλάδα ειδικά για τέτοιες διοργανώσεις.
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλος χωρος για τετοιο γεγονος...

Ακριβώς αυτό, έχεις δίκιο και είναι καθαρά θέμα γούστου και προτεραιοτήτων. Όχι όμως πως τα 150 ευρώ μιας άθλιας διοργάνωσης για τιμή ορθίου να φαίνονται φυσιολογικά. Δεν είναι.
Ναι στο ΟΑΚΑ δεν θα ειναι καλη η διοργανωση. Παντως επειδη εχει αναφερθει και το θεμα Ελλαδας, να πω οτι το release πλεον το θεωρω παρα πολυ καλη διοργανωση, ειδικα τα τελευταια 2-3 χρονια!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτό ήταν, καλά να πάθω.

τ.jpg

Πάω να πάρω τώρα για οικογενειακές ιστορίες ή Νεκροτσουλήθρα, να λέω ότι κάτι πήρα... :haha:

Last edited:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πρέπει να μπήκα 10:15 ώρα Ελλάδας. Είδα το κλασσικό μήνυμα you are in the queue, χωρίς φυσικά να γράφει πόση ώρα είναι περίπου η αναμονή ή πόσοι είναι μπροστά μου στη σειρά. Μια μπάρα είχε που δεν κουνιόταν. Δεν ήμουν σίγουρος αν έχει πέσει το site ή αν όντως έχουν μπει τόσοι πολλοί.

Η μόνη εξήγηση είναι αυτή που γράφεις @paykopete, έβγαλαν τα περισσότερα εισιτήρια στην προπώληση. Δεν καταλαβαίνω τη λογική αλλά οκ. Είναι αναμενόμενο ότι θα φας μπινελίκια έτσι.

Τέλος πάντων, αν βρω εισιτήριο στην πορεία έχει καλώς. Πάμε για άλλα.

ΥΓ: έχοντας δει live Rammstein, Kiss και AC DC που επίσης φημίζονται για το σόου τους. Όλες αυτές μου φάνηκαν μικρές μπροστά στους Metallica. Είναι αλλού ο επαγγελματισμος τους.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πρέπει να μπήκα 10:15 ώρα Ελλάδας. Είδα το κλασσικό μήνυμα you are in the queue, χωρίς φυσικά να γράφει πόση ώρα είναι περίπου η αναμονή ή πόσοι είναι μπροστά μου στη σειρά. Μια μπάρα είχε που δεν κουνιόταν. Δεν ήμουν σίγουρος αν έχει πέσει το site ή αν όντως έχουν μπει τόσοι πολλοί.
Στον ίδιο εργασιακό χώρο άνοιξα εγώ στις 09.30 και ο συνάδελφος απέναντι στις 09:40. Εγώ ως τις 10.30 είχα ψωνίσει, αυτός ακόμη περιμένει....Από την ίδια ip! Kαι η μηχανογράφοι ακόμη σηκώνουν τα χέρια ψηλά....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.049
Μέλη
39.768
Νεότερο μέλος
JIM2025

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom