Συναυλιες και ταξιδια

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Το rockwave καταντησε (οχι οτι ητανε και καμια σοβαρη διοργανωση) τελειως ψιλικατζιδικο.
Αλλαξανε πριν μια βδομαδα τους Blind Guardian απο Λυκαβηττο στην Τεχνοπολη και σημερα αλλαζουνε 2 μερες πριν την συναυλια τους Opeth απο Λυκαβηττο στο Universe στο οποιο το θεμα εξαερισμου ειναι λιγο καλυτερο απο το να εισαι στην ερημο σαχαρα με 60 βαθμους.
Δεν ειδα περυσι opeth λογω αρκετων συναυλιων και πραγματικα ειχα φτιαχτει τοσο για αυτην την συναυλια φετος και τον χωρο και τωρα δεν ξερω τι να κανω απο τα νευρα και την ξενερα...
Ο χωρος ειναι παρωδια...
Αυτό το σας ενημερώνουμε για την αλλαγή 2 μέρες πριν την συναυλία είναι εντελώς γελοίο. Αλλά έτσι όπως τα κάνε που χώρισε τα "φεστιβάλ" και τα ονόματα λογικό ήταν κάποια να μην πάνε καλά.

Το σκέφτομαι να κάνω ταξίδι αστραπή για Savatage στην Κατερίνη αλλά είμαι λίγο δύσκολα με την δουλειά. Τους είδα ήδη δύο φορές κι έχω πάθει ζημιά. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι σε φοβερή κατάσταση. Αν είχα την δυνατότητα θα πήγαινα 10/10 συναυλίες που παίζουν Ευρώπη. Δεν είμαι καλά.

Επίσης α π ι σ τ ε υ τ ο ς king diamond. Από την απόδοση του, την ενέργεια που βγάζει η μπάντα, την ηχαρα, το σετλιστ. 100% king diamond εμπειρία χωρίς εκπτώσεις. Δεν χάνεται η συναυλία του στη Μαλακάσα.

Είναι κρίμα να μην πάνε καλά ειδικά αυτές οι 2 συναυλίες επειδή ο διοργανωτής πιστεύει ότι οι μεταλλαδες θα τα σκάνε για την αγάπη τους στη μουσική όσο χάλια και να τα προγραμματίσει.

Θα προσπαθήσω να γράψω ένα ποστ για graspop μέσα στη βδομάδα.

paykopete

Member
Αυτό το σας ενημερώνουμε για την αλλαγή 2 μέρες πριν την συναυλία είναι εντελώς γελοίο. Αλλά έτσι όπως τα κάνε που χώρισε τα "φεστιβάλ" και τα ονόματα λογικό ήταν κάποια να μην πάνε καλά.
Συμφωνω αλλα opeth και blind guardian δεν κολλανε να παιξουνε στην ιδια μερα.
Φαινεται ξεκαθαρα οτι ειχανε κρατησει τον Λυκαβηττο, δεν πηγανε καλα τα εισιτηρια και σε opeth και σε blind guardian και αλλαξανε τον χωρο καθαρα για οικονομικους λογους.
Το θεμα ειναι οτι ειναι τραγικοι γιατι αλλαζουν εναν χωρο που ηξερε ο κοσμος οτι εχει αρκετες θεσεις για καθιστους(πολλοι κλεινουν για αυτον τον λογο) , ειναι σε ανοιχτο χωρο και αντε οι blind guardian παει στον κορακα το πηγανε Τεχνοπολη. Τωρα Opeth το πανε στην ποντικοτρυπα χωρις εξαερισμο και κλιματισμο τελος Ιουνιου... Ολα αυτα 2 μερες πριν την συναυλια. Με οτι συνεπαγεται για κοσμο που ερχεται απο επαρχια και εχει κλεισει διαμονη, συγκοινωνια μπλα μπλα μπλα.
Καφροι με Κ κεφαλαιο. Βρισκουν και τα κανουν προφανως γιατι δεν υπαρχει καποια επιτροπη να ελεγχει τους διοργανωτες.

Το σκέφτομαι να κάνω ταξίδι αστραπή για Savatage στην Κατερίνη αλλά είμαι λίγο δύσκολα με την δουλειά. Τους είδα ήδη δύο φορές κι έχω πάθει ζημιά. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι σε φοβερή κατάσταση. Αν είχα την δυνατότητα θα πήγαινα 10/10 συναυλίες που παίζουν Ευρώπη. Δεν είμαι καλά.
Αστα, εχω κλεισει να παω Επιδαυρο για παρασταση και 3ημερακι το πσκ αλλιως θα εσκαγα πανω!

Επίσης α π ι σ τ ε υ τ ο ς king diamond. Από την απόδοση του, την ενέργεια που βγάζει η μπάντα, την ηχαρα, το σετλιστ. 100% king diamond εμπειρία χωρίς εκπτώσεις. Δεν χάνεται η συναυλία του στη Μαλακάσα.
Δεν χανεται!!

Σε αλλα νεα , ειδα την Κυριακη που μας περασε Raining Pleasure στο Ηρωδειο και ητανε απολαυστικοι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.813
Νεότερο μέλος
mats__

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom