Άνδρος Σύρος Τήνος Σύρος, Άνδρος ή Τήνος?

Μηνύματα
47
Likes
5
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΩΣ ΜΥΚΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.(ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΚΤΗ).ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΝΗΣΙΑ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
απ τα 3 νησια εχω παει στα 2.Συρο και Τηνο.Η Συρος εχει πολυ ωραια χωρα(ερμουπολη) ενω η Τηνος δε λεει τιποτα.Σε αντιθεση με τις χωρες-λιμανια, στα χωρια υπερτερει η Τηνος(για μενα με μεγαλη διαφορα-πανεμορφα χωριουδακια οπως Πυργος-Υστερνια-Βωλακας κλπ) οπως επισης και σε παραλιες...Τωρα η επιλογη δικη σου..Σε διασκεδαση ειναι πανω κατω τα ιδια...μη φανταστεις τπτ τρελο..Η ψηφος μου λοιπον (μιας και ειναι βραδια eurovision) παει στην Τηνο!
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.337
Likes
14.200
Δεν εχω πάει Σύρο.Συμφωνώ για την Τήνο.Η Ανδρος εχει καλές παραλίες και ωραία χωριά με ωραίες διαδρομές.Επίσης πολύ ωραία πρωτεύουσα/χώρα με μουσεία/πολιτιστικά(Γουλανδρή,Κυδωνιέως κτλ).Λίγα πράγματα για νυκτερινή διασκέδαση(αλλά μάλλον δεν χρειάζεται αφού θά πάτε και Μύκονο).Απαραίτητο αυτοκίνητο και παραμονή 2-3 μέρες τουλάχιστον.
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις

http://www.travelstories.gr/rules.php
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.854
Likes
14.088
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Περσυ έκανα ακριβώς το ίδιο, είχα κλείσει 8 μέρες Μύκονο και 4 Τήνο. Όταν ήρθε η ώρα της Τήνου , πήραμε το πλοίο , πήγαμε απέναντι (είναι πολύ κοντά) επισκευτήκαμε την Παναγία (μεγάλη η χάρη της) και ξαναγυρίσαμε πίσω στη Μύκονο. Δεν είναι για νέους ! Καλύτερα Σύρο που είναι πανέμορφη. Η Ανδρος εχει μεγάλες αποστάσεις και η χώρα απέχει πολύ από το λιμάνι.
 
Μηνύματα
47
Likes
5
λυπαμαι δεν το γνωριζα για τα κεφαλαια και δεν θα επαναληφθει...οσο αφορα τις πληροφοριες σασ ευχαριστω πολυ...αν και ημουν καπως ετοιμη για ανδρο τωρα το ξανασκεφτομαι...καμια αλλη πληροφορια??για διαμονη που??
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.854
Likes
14.088
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αν πατήσεις πληροφορίες στο google για το κάθε νησί θα σου βγάλει διάφορα. Κάνε πρώτα εκεί την έρευνά σου και για έξτρα πληροφορίες αναφέρσου στο φόρουμ.
Διαμονή στη Σύρο : βρίσκεις εύκολα και οικονομικά στη χώρα (λιμάνι )
Το ίδιο και στην Τήνο. Για Άνδρο δεν ισχύει το ίδιο.
Ασε που μετά τη Μύκονο θα'ναι ένα σοκ . Γιατί δε κοιτάς Ικαρία που έχει νέο κόσμο ;
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Για τη Τηνο εχω ακουσει τα καλυτερα!!! Εχει πανεμορφα χωρια και ωραια πραγματα να δεις. Αρκει να εχεις μεταφορικο.. Κι αφου δε θελετε και τρελη ζωη νομιζω ειναι καλα.
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
εμενα δε μου αρεσε καθολου η Συρος εκτος Ερμουπολης..Η Ερμουπολη ειναι μια κουκλα με απιστευτη αρχιτεκτονικη...οι παραλιες της Συρου δε μου αρεσαν καθολου καθως επισης κ τα χωρια....Στην Τηνο αξιζει να γυρισεις τα μοναδικα αυτα χωρια με την ιδιαιτερη αρχιτεκτονικη εξαιρετικης καλαισθησιας( βλεπε γλυπτες-Γιαννούλης Χαλεπάς κλπ) ,να θαυμασεις τους περιστεριωνες,να δεις τους τεραστιους ογκολιθους του Βωλακα,να θαυμασεις τη θεα απ τα Ιστερνια,να περιηγηθεις στα σοκακια των υπολοιπων χωριων,να γευτεις την Τηνιακη κουζινα και πολλα αλλα που ξεχναω...εννοειται οτι στην τηνο αν πας θα μεινεις σε καποιο χωριο εξω απ τη χωρα...ικαρια που ακουστηκε ειναι πιο alternative κατασταση..εξαρταται τι θες
 
Μηνύματα
47
Likes
5
εχω κοιταξει και στα 3 νησια για διαμονη...απλα για κατι πιο συγκεκριμενο αν εχει καποιος να προτεινει καθαρο οικονομικο και ησυχο...οσο για αμαξι θα νοικιασουμε οπως και να εχει απλα λεγαμε μηπως να μην το νοικιασουμε ολες τις μερες...υπαρχει καλη συγκοινωνια μεσα στα νησια?αληθεια για ικαρια φευφει καραβι απο μυκονο?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom