magda pap.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαρσοβια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκωτία
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Στις 04:30 το πρωί σηκωθήκαμε, μαζέψαμε τις αποσκευές μας, αφήσαμε στο σημείο που είχαμε συνεννοηθεί με τον Lucas τα κλειδιά του διαμερίσματος και στις 05:30 μας παρέλαβε ο οδηγός για να μας μεταφέρει στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Μετά από μια εξαιρετική πτήση προσγειωθήκαμε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 11:30 και χωριστήκαμε πάρα πολύ χαρούμενες και γεμάτες από την όμορφη εμπειρία που ζήσαμε, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο ταξίδι μας ως παρέα!!!!!!!
Πάντα όταν επιστρέφουμε από ταξίδι λέω στα κορίτσια να μου γράψουν την γνώμη τους για την εμπειρία που ζήσαμε. Επειδή όμως για το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν σχεδόν όμοιες οι απόψεις μας αποφάσισα να σας ανεβάσω την άποψη της φωτογράφου μας, πού ήταν κατά την γνώμη μου η πιο άρτια αλλά και για να μην σας κουράζω.
Γωγώ: «Η Κρακοβία υπήρξε για μένα πολλή όμορφη εμπειρία!!!!!Πόλη γραφική, που τα Χριστούγεννα γίνεται ακόμα πιο γοητευτική. Ιδανική για περπάτημα, με φωτογραφικό ενδιαφέρον, ενώ μια βόλτα με τα άλογα υπερπαραγωγή επιβάλλεται, για να θαυμάσετε την πόλη ξεκούραστα! Το διαμέρισμα μας μεγάλο, άνετο και προπάντων ζεστό! Ο ιδιοκτήτης ευγενέστατος, πρόθυμος να μας κατατοπίσει. Στα must η σούπα goulash και άλλες ζεστές προτάσεις, στο cozy εστιατόριο του (Chata Inn). Μου άρεσε πάρα πολύ το κάστρο, τρομερή λεπτομέρεια, προσεγμένο, ένιωσα σαν να βρίσκομαι εκείνη την εποχή. Γενικά, αν και αταίριαστες, περάσαμε σούπερ, γελάσαμε πολύ, γεμίσαμε εικόνες, δεν πτοηθήκαμε παρ’ όλο το τσουχτερό κρύο-τα γάντια με γούνα, η καλύτερη αγορά ever- και επίσης βιώσαμε και μοιραστήκαμε μια δυνατή συναισθηματική εμπειρία στο Άουσβιτς. Τελικά το συστατικό της επιτυχίας του ταξιδιού, ήταν η καλή μας διάθεση και η διαφορετικότητα της κάθε μιας. Μη διστάσετε να βάλετε την Κρακοβία στην ταξιδιωτική σας λίστα, είναι οικονομική και ενδιαφέρουσα. Είθε να ταξιδέψουμε όλοι σύντομα ξανά !!!»
Σας κλείνω και αυτή την ταξιδιωτική μας ιστορία με μερικές αγαπημένες φωτογραφίες μας και εύχομαι όλοι να είμαστε γεροί και να μοιραστούμε και πάλι μέσα από εδώ, όμορφα ταξίδια και απολαυστικές εμπειρίες.

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε την ιστορία μας!!!!!!
Τα λέμε στο επόμενο ταξίδι!!!!!!!
Fantastic Four!!!!!
Τα λέμε στο επόμενο ταξίδι!!!!!!!
Fantastic Four!!!!!
Last edited: