vickygian
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αγνωστο....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου!!!
Εγώ δεν έχω δικά μου παιδιά και δε μπορώ να δώσω συμβουλές, θα πω όμως μια δική μου πρόσφατη εμπειρία. Πριν από τα Χριστούγεννα πήγα ταξίδι Βερολινο. Στο ταξίδι του γυρισμού η ώρα της πτήσης (6:30 το πρωί με easyjet) ήταν δύσκολη η οποία έγινε ακόμα χειρότερη από την καθυστέρηση μιας ώρας λόγω χιονιού... Στο αεροδρόμιο ήταν μια μαμά Γερμανίδα με τον άντρα της Έλληνα και το μωράκι τους το οποίο θα ήταν κανα 2 μηνών. Πάντα θαύμαζα τους ξένους που όπου πηγαίνουν παίρνουν και τα παιδιά τους μαζί.... Το μωράκι υποδειγματικό όλη την ώρα της αναμονής, εμείς οι υπόλοιποι ήμασταν χειρότεροι. Με το που μπαίνουμε στο αεροπλάνο αρχίζει το μωρό να κλαίει και δε σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο μέχρι που προσγειωθήκαμε. Πραγματικά δε με ενόχλησε που δεν κοιμήθηκα αλλά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που ταλαιπωρήθηκε τόσο... Όταν το είδα, το καημένο ήταν χάλια... Και άλλοι συνεπιβάτες είχαν τα ίδια αισθήματα. Τη μοναδική συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω στους γονείς είναι όταν κάνουν ένα ταξίδι να βρίσκουν τρόπους να απασχολούν τα παιδιά ώστε αυτά να μην ταλαιπωρούνται και να απολαμβάνουν το ταξίδι.