N.D.
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα
Ναι με βοήθησες!! Ευχαριστώ!Για μενα η οργανωση ειναι απο τα πιο ομορφα μερη του ταξιδιου!!
Εννοειται οτι εχω ξεσκονισει ολο το φορουμ για να βρω πληροφοριες,ωστοσο ισως σε βοηθησει το εξης:
Aφου εχεις επιλεξει χωρα-πολη μπαινεις εδω διαβαζεις 1-2 ιστοριες,
μπαινεις tripadvisor βλεπεις τα σημαντικοτερα αξιοθετα-ενδιαφεροντα και υστερα επιστρεφεις στο φορουμ και διαβαζεις ολλες τις αλλες ιστοριες-η οσες μπορειςκαι φτιαχνεις ενα προγραμμα.
Εγω αυτο κανω συνηθως..
Επισης,για το θεμα της διαμονης,συνηθιζα να μενω σε αιρβνβ αλλα τωρα που θα μαι μονη μου προτιμησα χοστελ!
Πιστευω θα ειναι αρκετα καλα,και επειδη σκεφτομαι το βραδυ να γυρναω σχετικα νωρις το χοστελ ειναι μια καλη λυση για να εχω καποια παρεα,να γνωρισω ατομα κτλ.
Οσο για την επιλογη της χωρας,η αληθεια ειναι οτι η Ιταλια δεν ηταν στα αμεσα σχεδια μου-ποσο μαλλον η Βενετια.
Αλλα απο τη μια η φοβερη προσφορα της βολοτεα,απο την αλλη η μπιεναλε,δεν γινοταν να μην παωΘελω να πω,διαλεξε μια χωρα-πολη-πολεις που θα ικανοποιουν τα ενδιαφεροντα σου,θα εχουν καποιο-α ενδιαφερον μνημειο-μουσειο-φεστιβαλ που θα δεν θα θελες να χασεις κτλ κτλ.
Ελπιζω να βοηθησα,μολις γυρισω θα γραψω αν τελικα αξιζε η οχι!
Ακούω εγώ!! Κι εγώ δεν έχω πάει Λονδίνο και θα ήθελα να πάω!Συμφωνώ απόλυτα με το ψυχοπλάκωμα. Εγώ ακόμα να βρω παρέα για Λονδίνο κι ας είναι ο πιο απλός προορισμός. Ακούει κανείς; αχχαχαχααχ
Last edited by a moderator: