Γενικά Ταξίδι στην Αφρική, χώρα;

Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Γεια σε ολους! Πρόσφατα επιστρέψαμε με την παρέα απο ταξιδι στη Μιανμάρ!Φανταστική χώρα, θα γραψω γι αυτήν!Είμαστε 3 φίλοι που τα τελευταία 3 ταξιδια μας ηταν στην Ασία (Σρι-Λάνκα, Νεπαλ,Μιανμάρ).Η Ασία έχει ακομα πολλές χώρες που θα θέλαμε να παμε οπως το Βιετνάμ, η Καμπότζη,η Ιαπωνία...Ομως προς το παρόν θέλουμε ένα...διάλειμμα σε αλλη ήπειρο.Λατινικη Αμερική εχουμε πάει, αλλά ίσως και για εκεί να κοιτάξουμε. Δεν εχουμε πάει ομως ακόμα στην Αφρική. Εκτός τις...κοντινές μας χώρες (Αιγυπτος,Μαροκο κτλ) ποια χωρα θα ηταν ιδανική για να γνωρίσουμε την Αφρική? Κοιτάμε πρώτα την ασφάλεια σε μια χώρα. Θέλουμε να γνωρίσουμε τους ανθρώπους της και να μετακινουμαστε οδικώς απο μέρος σε μέρος (λεωφορείο ή αυτοκίνητο με οδηγό). Καποια πρωτα κλικ μου εχουν κάνει οι : Κένυα, Τανζανία, Μαδαγασκάρη. Ταξιδεύουμε συνήθως κατά τον Ιανουάριο. Έχετε κάποια πρόταση ???

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αιθιοπία με τα χέρια κάτω η πιο ενδιαφέρουσα και πολύ ασφαλής. Για κάτι υποσαχαριο, η ψήφος μου στην Τανζανία. Αλλά η Αιθιοπία είναι άλλης κλάσης προορισμός.

GTS

Member
Κι εγώ ψηφίζω Αιθιοπία, Κένυα-Τανζανία κτλ είναι για σαφάρι, άγρια ζώα κτλ, η Αιθιοπία είναι άλλου τύπου ταξίδι και ομολογουμένως φανταστικό (μόνο το Ντάνακιλ και το ηφαίστειο φτάνει).

Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Αιθιοπία με τα χέρια κάτω η πιο ενδιαφέρουσα και πολύ ασφαλής. Για κάτι υποσαχαριο, η ψήφος μου στην Τανζανία. Αλλά η Αιθιοπία είναι άλλης κλάσης προορισμός.
Ευχαριστώ πολυ! Η αλήθεια είναι οτι δεν ειχα σκεφτεί την Αιθιοπία.Καπως έτσι ομως ξεκινάει μια χωρα να μου "σφηνωνεται" στο μυαλό.

Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Κι εγώ ψηφίζω Αιθιοπία, Κένυα-Τανζανία κτλ είναι για σαφάρι, άγρια ζώα κτλ, η Αιθιοπία είναι άλλου τύπου ταξίδι και ομολογουμένως φανταστικό (μόνο το Ντάνακιλ και το ηφαίστειο φτάνει).
Οποτε καλά σκεφτόμουν, συν του οτι μου προσθέσατε την Αιθιοπία σαν επιλογή! Να ειστε καλά, και αν καταλήξω κάπου ίσως να σας ξαναενοχλησω!

georgi d

Member
Βρήκα κάτι πριν λίγες ημέρες που από πληροφορίες για Αίγυπτο έχει παρά πολλές.
Ήθελα να το βάλω εδώ σε κάποιο νήμα όμως μετά άλλαξα γνώμη. Όμως νομίζω καλύτερα είναι να το έχουμε εδώ στο φόρουμ.
Είναι από έναν που πήγε στην Αίγυπτο και όλα τα είδε μόνος του. Εάν βρεθεί κάποιος που θα πάει για πολλές ημέρες ας το διαβάσει. Είναι στα ρώσικα όμως τώρα όπως γίνετε η μετάφραση μπορούμε εύκολα να το διαβάσουμε.

Καιρό,
Ασουάν. Ελεφαντίνη .
Αμπού Σίμπελ
Ασουάν , Νήσος Φίλαι.
Κομ Όμπο
Έντφου
Λούξορ. Δεξιά όχθη
Λούξορ. Αριστερή όχθη
Δένδερα
Άβυδος
Χερσόνησος Σινά
Αλεξάνδρεια
Αίγυπτος σε 25 ημέρες.
Η μετάφραση στο Google του Chrome είναι πολύ καλή.
Καλό διάβασμα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.821
Νεότερο μέλος