σκεφομαι να κανω ενα ταξιδι εως 8 μερες τον οκτωβριο η αρχες νοεμβρη.προσανατολιζομαι μεταξυ αιγυπτου μαροκου κ τυνησιας.ειναι η πρωτη φορα που θα παω εξωτερικο κ θα προτιμησω μαλλον με καποιο πρακτορειο.που θα ηταν προτιμτεο να παω?
εχω μια απορια που θελω να μου λυσεις αλλα πραγματικα μην με παρεξηγησεις δεν κανω κριτικη...
ειναι η πρωτη φορα θα πας εξωτερικο και δεν υπαρχει ενα μερος που να λαχταρας να πας αλλα περιμενεις τη γνωμη αλλων?:roll:
k τα τρια μερη ειναι σ αυτα που συκγκαταλεγονται στις επιθυμιες μου κ επειδη σαν πρωτη φορα δεν θελω να εχω κακες εμπειριες γ αυτο ρωταω.κ ναι υπαρχουν μερη που λαχταραω αλλα δεν ειναι για τα οικονομικα μου να παω...εκει χρειαζονται παρα πολλα χρηματα....
Άμα είχατε να επιλέξετε να κάνετε ένα ταξίδι σε μια χώρα της Αφρικής ποια θα επιλέγατε; ποια έχετε διαβάσει/ακούσει/δει και έχετε εντυπωσιαστεί από αυτά που διαβάσατε/ακούσατε/είδατε ή ακομα καλύτερα αν κάποιος έχει πάει σε κάποια. Μιλάμε για μια ήπειρο που αποτελείται από 54+2 χώρες και πολύ πιθανό άμα ζητήσεις κάποιον να σου πει 20 θα δυσκολευτεί (εκτός απο εμάς που βλέπουμε κάθε 2 χρόνια κόπα Aφρικα για να δούμε μελλοντικά ταλεντάκια )
Πιστεύω οτι Μαρόκο, Αίγυπτος, Νότιος Αφρική, Κένυα είναι οι πιο γνωστές όσον αφορά σε ταξίδια, οι άλλες...;
Καταρχας, δεν ειναι ολη η Αφρικη το ιδιο πραγμα. Αλλο οι χωρες της Β. Αφρικης, αλλο πραγμα οι της δυτικης Αφρικης, οι κεντροαφρικανικες χωρες, αλλο οι κλασσικες χωρες του σαφαρι κτλ, χοντρικα παντα. Νομιζω οτι γι αυτο που εννοουμε κλασσικη Αφρικη, αντιπροσωπευτικοτερα παραδειγματα ειναι Κενυα-Τανζανια, αν κι εγω προτιμησα την εκπληκτικη Μποτσουανα για την εμπειρια του σαφαρι. Οποτε το ερωτημα αν θα πηγαινα σε μια μονο δεν εχει απαντηση ετσι που τιθεται, διοτι τι σχεση εχει το Μαροκο με τη Τανζανια; Αν το ερωτημα ηταν που θα πηγαινατε για σαφαρι μια και μοναδικη φορα, τοτε ναι, εγω επελεξα κι ολας, το ανεφερα. Αλλα θα ηθελα στο μελλον να επισκεφτω και την Τανζανια, οπως και την Ουγκαντα. Υπαρχουν κι αλλες επιθυμιες φυσικα, αλλα δε καιγομαι, τοσο γιατι υπαρχουν κι αλλοι προορισμοι που προηγουνται οσο και γιατι η Αφρικη, η υποσαχαρια, ειναι πολυ ακριβη υποθεση.