Καλησπέρα και Καλή Χρονιά...
Συζηταμε για ενα 5ημερο ταξιδι με βαση Ζυριχη...Θελω να μου προτεινετε αν θελετε οικονομικα ξενοδοχεια αν υπαρχει κατι σε 3αστερων και να σας ρωτησω αν μπορουμε με τρενο να επισκεφτουμε αλλες πολεις..απ' οτι ειδα Λουκερνη ειναι κοντα...τι αλλο μπορουμε να δουμε ή αν υπαρχει κοντα καποιο χιονοδρομικο και για καταρρακτες Ρηνου....
Εχιυμε βρει οικονομικα εισιτηρια με swiss αλλα ειδα στο booking και τα ξενοδοχεια με πρωινο που συνηθιζουμε δεν παιζονται οι τιμες....
Συζηταμε για ενα 5ημερο ταξιδι με βαση Ζυριχη...Θελω να μου προτεινετε αν θελετε οικονομικα ξενοδοχεια αν υπαρχει κατι σε 3αστερων και να σας ρωτησω αν μπορουμε με τρενο να επισκεφτουμε αλλες πολεις..απ' οτι ειδα Λουκερνη ειναι κοντα...τι αλλο μπορουμε να δουμε ή αν υπαρχει κοντα καποιο χιονοδρομικο και για καταρρακτες Ρηνου....
Εχιυμε βρει οικονομικα εισιτηρια με swiss αλλα ειδα στο booking και τα ξενοδοχεια με πρωινο που συνηθιζουμε δεν παιζονται οι τιμες....
, και λεμε για φθινοπωρο...! Το θεμα ειναι ποτε? Αρχες φθινοπωρου (Σεπτεμβρης) ειναι καλα γενικα απο καιρο, θα υπαρχουν χιονια εστω στα βουνα ή να παμε μεσα προς τελος Νοεμβρη? Για να καταλαβετε τι εχω στο μυαλο μου, θελουμε να ειναι ο καιρος ιδανικος για να βλεπεις το πρασινο και τις ομορφιες στα χαμηλοτερα τμηματα με τα γραφικα χωρια κτλ. και οχι μονο την ασπριλα του χιονιου παντου, αλλα να υπαρχει και χιονι στους ορεινους ογκους και στα χιονοδρομικα μπας και χαρουμε λιγο κι αυτα...! Απο ποτε ξεκινανε τα χιονια, πηγε κανεις μεσα σ' αυτους τους μηνες? Δευτερον οσον αφορα το αυτοκινητο..., υπαρχουν χωροι για να παρκαρεις ή παντου ειναι επι πληρωμη ή για μονιμους κατοικους...? Γιατι βλεπω οτι μερικοι λενε οτι αν ειναι πολλα τα ατομα ειναι καλα με αμαξι για να εχεις το δικο σου ευελικτο προγραμμα αλλα αν ειναι να πληρωνεις σε καθε σταση ή σταθμευση δε νομιζω οτι θα συμφερει...! Εχει κανεις ολοκληρωμενη εικονα ως προς αυτο...? Για να δωσω μια γενικη εικονα, θα παμε 6 μερες, με αεροπλανο φτανουμε Γενευη, και την επομενη παιρνουμε αμαξι και περνωντας ανα μια μερα απο τις γνωστες πολεις θα καταληξουμε Ζυριχη και θα φυγουμε απο εκει...! Στις πολεις αυτες, Λωζανη, Βερνη, Λουκερνη, Ζυριχη τι παιζει? Φανταζομαι παντου το ιδιο θα ειναι...! Ευχαριστω εκ των προτερων...!