KonstantinosAlyona
Member
- Μηνύματα
- 2.017
- Likes
- 6.377
Χωρίς να θέλω να σε αποκαρδιώσω, έχεις μία πολύ ωραία ευκαιρία να δεις πολλά όμορφα μέρη της Ιταλικής επαρχίας και αντί αυτού διαλέγεις να μεταβαίνεις απο τη μία πόλη στην άλλη, κάτι που γίνεται πολύ εύκολα με τα ΜΜΜ στην Ιταλία, ενώ η επαρχία δεν είναι όλη τόσο εύκολα προσβάσιμη. Τις πόλεις μπορείς να τις δεις εύκολα, υπάρχουν προσιτά αεροπορικά. Η Ιταλία έχει πανέμορφα και ενδιαφέροντα μέρη απο άκρη σ' άκρη! Εγώ δεν θα το έκανα αυτό που γράφεις παραπάνω.
Θα είμαι ειλικρινής, έχοντας ιδια άποψη μετά από πολλά οδικά ταξίδια που έχουμε κάνει.καλησπερα σας
Αφιξη Μπαρι την ιδια μερα Πομπηια και Ναπολι διαμονη.
Την επομενη μερα αναχωρηση για Ρωμη και διαμονη εκει για 3 μερες.
Στη συνεχεια απο Ρωμη για Φλωρεντια και διαμονη εκει για 3 μερες.
Επομενος προορισμος Μιλανο και διαμονη 3 μερες
Απο Μιλανο για Βενετια και αφου δουμε την Πολη κατηφοριζουμε προς Μπολονια.
Διαμονη Μπολονια και την επομενη αναχωρηση προς Ανγκονα για το ταξιδι της επιστροφης,
Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για τον σχεδιασμο, και γιατι οχι καποιες εναλλακτικες σε κατι που πιθανον να μην εχω σχεδιασει σωστα.
Το βασικοτερο ομως ολων ειναι τα μερη διαμονης.Εχω ενα αγχος με το αυτοκινητο γιατι ξερω οτι δεν μπαινει στις πολεις.Που προτεινετε για διαμονη (φανταζομαι προαστια) με γνωμονα παντα τις πολεις που ανεφερα ,ετσι ωστε να μπορω να παρκαρω και να μετακινουμαστε με λεωφορειο η μετρο για να δουμε τα αξιοθεατα.Ολες οι προτασεις δεκτες ακομη και για φαι.
Όλες οι πόλεις που αναφέρατε είναι πόλεις εύκολα προσβάσιμες με φθηνές πτήσεις, τρένα, λεωφορεία κτλ.
Το οδικό ταξίδι με δικό σου όχημα έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να σε πάει εκεί που δεν πάνε (ή πάνε δύσκολα) τα άλλα μέσα.
Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε κανένα από αυτά τα μέρη, θα επικεντρωνόμουν σε μικρότερες πόλεις, χωριά, κωμοπόλεις, επαρχαικο οδικό δίκτυο κτλ.

Στη Ρώμη πάμε και με 10ευρα πτήσεις ή flixbus (τυχαία τα παραδείγματα).