coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
87 το ατομο 4τρακλινη με 30% μεχρι τελος σεπτεμβρη και 50%στα παιδια συν 57 το οχημα..πανε ελα,χιλιρικο δεν βγαινει..τωρα διπλοτσεκαρισα τιμες..απο κει και περα ..
Το σαιτ αυτο ενημερώνει μονο για το δικτυο που διαχειριζεται, οχι ολο το οδικο δικτυο. Πχ νοτο δεν καλυπτει...αρα επιστροφή σε ενα παλιο γνωριμο, καλα ενημερωμένο πλεον:
Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες (όπως τον τρόπο που λειτουργεί και αν συμφέρει), όμως ξέρω πως κάποιες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου παρέχουν το TELEPASS. Σίγουρα η Sicily by car.Γνωρίζετε αν υπαρχει κάτι όπως το δικό μας το E-Pass που θα μπορούσα να βγάλω για να μου έρθουν τα διόδια πιο οικονομικά και να γλυτώσω τον χρόνο αναμονής ? (αν φυσικά με συμφέρει )
Σ΄ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.....εμεις εχουμε κλείσει μεσω AVIS...θα το κοιτάξω άν αναφέρεται γιατι δεν του είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία ....Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες (όπως τον τρόπο που λειτουργεί και αν συμφέρει), όμως ξέρω πως κάποιες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου παρέχουν το TELEPASS. Σίγουρα η Sicily by car.
Αντιγράφω απ' το pdf (σελ. 6) με τους όρους που θέτει η συγκεκριμένη εταιρία:
•TELEPASS:
Customers can hire the "Telepass" device, paying the daily charge of € 3.00 + apt / dt charges 16% + VAT 22%, for a maximum of 10 days. This fee will be charged to customers up to 10 days of rental.
At the end of hire, or to the vehicle's return, after 48 hours, the customer will be charged:
1. The entire rental cost;
2. Potential extras;
3. Telepass fee;
4. Telepass consumption, the device will have recorded being hired
In case of damage and / or theft and / or device loss, the passenger will be contractually liable for the payment of the amount equal to € 70.00 + VAT 22%.
Ολόκληρο το pdf εδώ: http://www.autoeuropa.it/newae/booking/en/cond/condizioni_auto.pdf
Φυσικά και θα είναι πολύ κουραστικό. Από τη στιγμή που είχατε ως δεδομένο να δείτε τη Βενετία και την Μοντενα έπρεπε εξ αρχής να επιλέξετε άλλο αεροδρόμιο και να επικεντρωθείτε στην περιοχή γύρω απ' τα μέρη που σας ενδιαφέρουν.Τι λέτε? Θα είναι πολύ κουραστικό? Θα προλάβουμε να δούμε κάτι?
Μήπως έχετε άλλες προτάσεις? Το σίγουρο είνα Βενετία και Μόντενα (λόγω ferrari)