Ιταλία Ταξίδι στην Ιταλία με Αυτοκίνητο

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Στη Ρωμη το Κολοσσαιο μου εχουν πει οτι δεν αξιζει να μπεις μεσα(ισχυει???)
Οσο και για την Ακροπολη...τι να "ισχυει"? Η αξια εχει μια σχετικοτητα ως ενα σημειο. Να πας Ρωμη χωρις να μπεις στο Κολοσσαιο? Μην μπεις πουθενα τοτε να εχεις ενα αλλοθι..πρωτα εκει κ μετα σε ολα τα αλλα.
 

mat.kal

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Ολοι εχουμε παει σε μερη-μουσεια-μνημια και να φευγουμε απο εκει απογοητευμενοι. Δεν σημαινει οτι υποτιμας ολοκληρο το μνημειο και την ιστορια του. Οσων αφορα το Κολοσσαιο ξερω πολλους που επισκευτηκαν τη ρωμη και το μετανιωσαν που μπηκαν μεσα γιατι απλα δεν ειδαν κατι παραπανω απο οτι εξωτερικα,γι αυτο και ρωταω και εδω,για παραπανω αποψεις! Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση!
 
Last edited:

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Μπορω να πω οτι εχεις δικιο.Ανθρωποι που δεν αντιλαμβανονται που βρισκονται και τι αντιπροσωπευει αυτο που βλεπουν,καλυτερα να μην πηγαινουν.Αμα περιμενεις να δεις στρακαστρουκες δεν εχει.
Και επειδη ο Samion,ειπε για την Ακροπολη,εκει να δεις ποσοι κατεβαινουν απογοητευμενοι.Πρεπει να συνδεεις αυτο που βλεπεις με την εποχη του και τι προσεφερε.
 

mat.kal

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Σιγουρα μιλαμε για κατι που ειναι τελειως υποκειμενικο και το να χαρακτηρισεις κατι ενδιαφερον ή ωραιο ή οτιδηποτε αλλο επηρεαζεται απο πολλα πραγματα. Ο σκοπος μου δεν ηταν να υποτιμησω κανενα ιστορικο μνημειο. Γι αυτο και το να πεισ π.χ. για το Κολοσσαιο οτι βλεποντας το εξωτερικα και περιμετρικα το θαυμαζεις περισσοτερο απ οτι να μπεις μεσα δν ειναι κατι τραγικο ουτε υποτιμητικο. Ρωτησα απλα για γνωμες οσων το εχουν επισκευθει και σιγουρα δεν ηθελα να ανοιξω ενα τοσο μεγαλο θεμα..
 

christiana1979

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,
Είμαι καινούργια και θα ήθελα τη γνώμη σας για ταξίδι με το αυτοκίνητό μας στη Μόντενα της Ιταλίας, μέσω Βουλγαρίας. Εχουμε 3 παιδιά και θα ήθελα το ταξίδι να μην είναι κουραστικό και βαρετό. Αν έχετε ιδέες παρακαλώ θα ήταν χρήσιμες
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Για ποιο λογο μεσω Βουλγαριας?Εχει μια χαρα εκπτωσεις η Σουπερ Φαστ τωρα..περνεις το καραβακι σου,περνας Ανκονα,σε 2 ωριτσες Μοντενα..
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
εχετε δει τιμες σε Σουπερ Φαστ με 3 παιδια? με καμπινα -παιδια εχει-996.00 €!!αν εισαι και απο βορεια ελλαδα +650 χιλιομετρα ηγουμενιτσα πηγαινε ελα συν 500 πηγαινε ελα ανκονα μοντενα εχεις κανει 1150 -400 χιλ και εχεις κανει το να πας μοντενα-με τιμες καυσιμα και ξενοδοχειο σερβια ερχετε πολυ πιο οικονομικα
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
87 το ατομο 4τρακλινη με 30% μεχρι τελος σεπτεμβρη και 50%στα παιδια συν 57 το οχημα..πανε ελα,χιλιρικο δεν βγαινει..τωρα διπλοτσεκαρισα τιμες..απο κει και περα ..
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
στη σουπερ φαστ που εψαξα αλλα βγαζει,αλλα και η ανεκ τις ιδιες εκπτωσεις δινει,ταξιδευω συχνα ετσι..
 

elenavsl

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Θα κανω ενα ταξιδακι στην Ιταλια θα νοικιασω αυτοκινητο και ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν διοδια και που αν ξερει καποιος Ευχαριστω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.624
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom