Ιταλία Ταξίδι στην Ιταλία με Αυτοκίνητο

lera

New Member
γεια χαρά σας!
είμαι η ερατώ, είμαι νέο μέλος και στο φόρουμ και πρωτάρα και στα ταξίδια ''ον δε ρόουντ'' :haha:
αποφασίσαμε φέτος με τη φίλη μου να πάμε οδικώς ιταλία και να φτάσουμε μέχρι παράλια γαλλίας (αν κάναμε και μία στάση βαρκελώνη, δε νομίζω να μας χαλούσε καθόλου τη διάθεση) ...και θα ήμασταν ευγνώμονες αν μας βοηθούσατε..
στο τι πρέπει σίγουρα να δούμε, το αν συμφέρει να διασχίσουμε τη διαδρομή μέσα από πόλεις και χωριά, το τι παίζει με τα διόδια
σκεφτόμαστε να φύγουμε με πλοίο για βενετία, ξέχασα να σας πω.
και..
όποιος έχει κάνει το ταξίδι πολύ πάνω-κάτω η φάση με τις βενζίνες πόσο πάει?
ευχαριστώ και καλά ταξίδια σε όλους μας!:xalara:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ρίξε πρώτα μια ματιά εδώ:
http://www.viamichelin.com/
Σίγουρα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες θα αντλήσεις...

Και... καλώς ήρθες! :)

atari4

Member
Καλημέρα σας, σκεφτομαι και εγω διακοπες με αυτοκινητο και κοιταζω ιταλια.

Βρισκω καλες τιμες για ενοικιαση με καποια εταιρια "locauto". Την εχεις κανεις υποψιν;

Ευχαριστω.

christian1435

Member
γεια σας θα ηθελα να παω ιταλια με πλοιο και πιο συγκεκριμενα με σουπερφαστ απο ηγουμενιτσα για ανκονα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει κανει προσφατα αυτο το ταξιδι επειδη το διαβατηριο μου τελειωσε και δεν προλαβαινω να βγαλω καινουργιο μπορω να ταξιδεψω με ταυτοτητα?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
αν ειναι νεου τυπου με λατινικους χαρακτηρες,κανενα προβλημα,το εχω κανει παρα πολλες φορες και προσφατα τον ιουλιο.

christian1435

Member
ευχαριστω παρα πολυ θα ηθελα να μου πεις ποια ειναι η διαδικασια επιβασης ποση ωρα πριν πρεπει να ειμαι στο λιμανι η ταυτοτητα χρειαζεται για την εκδοση του εισιτηριου η για τον ελεγχο που σου κανει η αστυνομια?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Αποβιβαζομαι συνηθως απο Πατρα,αλλες φορες τσεκαρουν βαλιτσα αλλες οχι.Δινεις ταυτοτητα,την περνανε σε μηχανημα,την περνεις πισω και την ξαναδινεις αλλοτε στην εισοδο του πλοιου και αλλοτε στη ρεσεψιον μαζι με το εισητηριο σου.Στο γυρισμο στην Ανκονα,γινεται ενα σκαναρισμα οπως στα αεροδρομια(οχι παντα,τελευταια φορα ουτε ταυτοτητα δεν κοιταξανε)και στο πλοιο δινεις το αποκομμα απο το τσεκ ιν που κανεις.Συνηθως μια ωρα ειναι αρκετη για την ολη διαδικασια αλλα για σιγουρια πηγαινε πιο νωρις.Μην αγχωνεσαι ειναι απλα τα πραματα.

christian1435

Member
δινεις την ταυτοτητα στην ρεσεψιον του πλοιου?την ταυτοτητα την περνανε απο μηχανημα οι αστυνομικοι δηλαδη την σκαναρουν?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ακριβως,οι αστυνομικοι σκαναρουν την ταυτοτητα στο λιμανι οταν κανεις τσεκ ιν.Μετα ταυτοτητα και αποκομμα εισητηριου στην εισοδο του πλοιου η στη ρεσεψιον.Αλλα πλοια κανουν υποδοχη στη βαση της σκαλας εισοδου και αλλα στη ρεσεψιον,μολις ανεβεις.Οταν φτασεις,δεν εχεις καμμια διαδικασια.

christian1435

Member
εσυ αναφερεσαι στην πατρα και οχι στην ηγουμενιτσα οταν λες σκαναρισμα ειναι το περασμα των δεδομενων στο κομπιουτερ διαδικασια στα ορια της συνθηκης σεγκεν

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Δεν νομιζω να αλλαζει κατι απο Ηγουμενιτσα,δεν βρισκω τον λογο.Εξοδος απο τη χωρα ειναι,λιμανια και τα δυο.Αν ανησυχεις τοσο πολυ,θα μπορουσες να παρεις τηλ το λιμεναρχειο και να μαθεις οσες λεπτομερειες θελεις.

christian1435

Member
απο οτι καταλαβα δεν γνωριζεις το θεμα και κανεις εικασιες καλυτερα θα ηταν να το ελεγες απο την αρχη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.090
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom