Ιταλία Ταξίδι στην Ιταλία με Αυτοκίνητο

Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
δυστυχώς δεν ξέρω με πιο άλλο τρόπο να τον ανεβάσω οπότε σας λέω ότι η σκέψη είναι μιλάνο-Πάρμα-Μπολόνια- Πίζα-Τοσκάνη-Φλωρεντία-Ρώμη-Νάπολη -Μπάρι.
Υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει κάνει;

karfitsa

Member
δυστυχώς δεν ξέρω με πιο άλλο τρόπο να τον ανεβάσω οπότε σας λέω ότι η σκέψη είναι μιλάνο-Πάρμα-Μπολόνια- Πίζα-Τοσκάνη-Φλωρεντία-Ρώμη-Νάπολη -Μπάρι.
Μπορεις να το κανεις το ταξιδι αυτο,αλλα σιγουρα θελεις αρκετες μερες...Διανυκτερευσεις θα χρειαστει να κανεις,στην Ρωμη,στη Φλωρεντια,στη Ναπολη και ισως Μιλανο.
Η τοσκανη,δεν ειναι πολη,αλλα περιφερεια με πρωτευουσα τη Φλωρεντια.
Ποσες μερες λες;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πάρα πολλές πόλεις και μέρη! Δεν ξέρω τι περιορισμούς έχετε, χρονικούς και οικονομικούς, αλλά για να ευχαριστηθείτε το ταξίδι σας θα χρειαστείτε πάνω από 2 εβδομάδες και ένα καλό κομπόδεμα. Διάβασε αυτήν την ιστορία
http://www.travelstories.gr/community/threads/un-sogno-italiano.31940/
όπου το ταξίδι πλησιάζει τα δικά σου σχέδια. Η διάρκεια του ήταν 22 μέρες.

Last edited:
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
νομίζω πως σε 12-15 μέρες βγαίνει. πόσο μπορεί να στοιχίσει δεν μπορώ να υπολογίσω γι'αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς

σαιτας

Member
Ποσες μερες περιπου θελεις να το κανεις ?
Με τι μεσον θα κινηθειτε στην ιταλια ?
Δηλαδη θα πατε με αεροπλανο και θα γυρισετε με καραβι ?

σαιτας

Member
Ναι 15 μερες ειναι καλα. Το ποσο θα στοιχισει ειναι καθαρα επιλογη σας. Δηλαδη που θελετε να μεινετε , αν θελετε να πατε σε μουσεια, που και τι θα τρωτε.

Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
σκοπός μας είναι να δούμε την Ιταλία. Φυσικά και μας ενδιαφέρουν τα μουσεία. Το φαγητό και η διαμονή είναι δευτερεύοντα. Δεν λέω πως θέλουμε να μείνουμε σε τελευταίας κατηγορίας καταλύματα αλλά ούτε και σε πρώτης.

σαιτας

Member
Δεν ειναι και φτηνο ταξιδι. Υπολογιζω με φτηνα ξενοδοχεια και φτηνο φαγητο, μουσεια , βενζινες, διοδια, παρκιν, γυρω στα 100 € την ημερα το ατομο. Τωρα θα εχετε εισιτηρια και αυτοκινητο επιπλεον

angeliki wupp.

New Member
Χαιρομαι που βρηκα μια ομαδα με εκδρομοφαγους!Μενω Γερμανια και την αλλη βδομαδα ξεκιναμε οδικως με τον αντρα μου κ την 4μηνων κορουλα μας για Ελλαδα μεσω Ιταλιας.Εχουμε επισκεφθει στην Ιταλια μεχρι στιγμης τη βερονα(τη λατρεψα)το Τορινο(το καλυτερο φαγητο),το Μιλανο(ποτε ξανα),τη Βενετια(ομορφα γενικα) κ τωρα σκεφτομαστε να αφιερωσουμε 2 μερες στην Ρωμη.Η φλωρεντια ειναι επισης στο δρομο μας αλλα δεν ξερω αν αξιζει.θα ηθελα αν μπορειτε να συστησετε κατι για διαμονη..ασφαλη μερη..κ σν γνωριζει κανεις πως ειναι το παρκινκ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.089
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom