Ιταλία Ταξίδι στην Ιταλία με Αυτοκίνητο

Nikolettamat

New Member
Χαίρετε. Προγραμματίζω ένα ταξίδι για το καλοκαίρι για Ιταλία. Σκεφτόμουν γύρω στις 10 μέρες αλλά θα πάω με αμάξι οπότε θα χάσω και 2 βράδια κάπου ενδιάμεσα. Γενικά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να αφιερώσω μία μέρα σε κάθε πόλη( αναφέρομαι στις πόλεις: Μιλάνο, Φλωρεντία και Βενετία) ώστε να αξιοποιήσω τις υπόλοιπες μέρες σε γύρω περιοχές όπως λίμνη Κόμο, Ιταλική Ριβιέρα, Πίζα, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο). Ουσιαστικά σκέφτομαι να μείνω σε κάθε πόλη 2 μέρες και την μία να περιηγηθώ στην αντίστοιχη πόλη και την άλλη στα γύρω μέρη. Πιστεύετε ότι θα προλάβω να δω όσα θέλω ή απλά θα χάσω το χρόνο μου πηγαίνοντας από μέρος σε μέρος και στην τελική δεν θα δω τίποτα?

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Αν κατάλαβα καλά θα έχεις 8 καθαρες μέρες. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχεις βάλει στο πρόγραμμα. Σκέψου ότι όσο πιο πολλές πολεις τόσο περισσότερο χρόνο στα μπες βγες της πόλης θα χάσεις
Θα πρότεινα να κινηθείς σε μια περιοχή
Είτε Φλωρεντία-Τοσκανη και ίσως cinque terre
ή Μιλάνο - Κομο-Λουγκανο

Nikolettamat

New Member
Η Φλωρεντία συγκεκριμένα για να την δεις πόσες μέρες χρειάζεται? Ας πούμε έχω ακούσει ότι για Ρώμη χρειάζεται σίγουρα 3 με 4 μέρες.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Εξαρτάται τι θέλεις να δεις, αν θα μπεις σε μουσεία, γκαλερι κλπ. Χωρίς μουσεία πάντως νομίζω θέλεις 2 μέρες να την περπατήσεις και να πάρεις μια ιδέα.

ChrisMat

New Member
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω στη Ιταλία. Ενδιαφέρομαι κυρίως για Μιλάνο και για τις γύρω περιοχές. Στην λίμνη Κόμο σε ποια μέρη συγκεκριμένα μου προτείνεται να πάω? Το Μιλάνο πόσες ημέρες θέλει κάποιος για να το δει?

tzorako

Member
Καλημέρα σας, έχει κάποιος υπόψιν του και στο περίπου, αν νοικιάσω αμάξι απο Μαλπένσα για Φλωρεντία πόσο είναι το συνολικό κόστος για τα διόδια;

altaba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολη, Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Με τραίνο παντού
Καλησπερα αγαπητοι, σχεδιαζω για πρωτη φορα ενα roadtrip, στην Ιταλια, και θα ηθελα σχετικη βοηθεια, οποιος βεβαια εχει την καλοσυνη.
Το ταξιδι θα γινει τον Απριλιο, Πασχα, Κατανια με rayanair, εκλεισα αυτοκινητο με την Rentalcars, νομιζω η πιο φτινη με παραλαβη Κατανια και παραδωση Ρωμη.
Παρασκευη διαμονη Κατανια, Σαββατο Συρακουσσες, Νοτο, διαμονη Ραγκουσα, Κυριακη Δευτερα διαμονηΠαλερμο, Τριτη διαμονη καπου ενδιαμεσα στην διαδρομη Παλερμο-Αμαλφι, Τεταρτη διαμονη Αμαλφι, Πεμπτη Καπρι, Πομποιια διαμονη Ναπολη,Παρασκευη Ναπολη, και Σαββατο διαμονη Ρωμη, Κυριακη αναχωρηση για Αθηνα.
Η Βοηθεια που θα ηθελα ειναι την γνωμη σας , αν βγαινει σε χρονους αυτο το ταξιδι, και αν πρεπει να αλλαξω κατι, και επειδη πρεπει να κρατησω χαμηλα τις τιμες της διαμονης, θα ηθελα προτασεις διαμονης.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Στα προάστεια ή και τη πόλη του Μιλάνου έχει βρει κάποιος πάρκινγκ σε λογική τιμή/24ωρο (κάτω απο 15€/24ωρο) ή να το ξεχάσω και να αρκεστώ σε κάποιο απο τα πάρκινγκ των αεροδρομίων;

fotast

Member
Στα προάστεια ή και τη πόλη του Μιλάνου έχει βρει κάποιος πάρκινγκ σε λογική τιμή/24ωρο (κάτω απο 15€/24ωρο) ή να το ξεχάσω και να αρκεστώ σε κάποιο απο τα πάρκινγκ των αεροδρομίων;
Πριν +1 χρόνο είχα βρει αυτήν την τιμή ανατολικά(σε κάποιο δρόμο κοντά στην Via Washington),Δεν θυμάμαι όμως όνομα κτλ.Η τιμή ήταν κοντά στα 15,ίσως 14 Ευρώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.802
Νεότερο μέλος
mariaphilip

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom