Επικοινώνησα αλλά δεν απαντούν σε τέτοια θέματα.Αυριο πρωί μπορώ να ρωτήσω.Κανονικά θα έπρεπε να έχεις επικοινωνήσει ήδη με την τράπεζά σου, αφού έχεις αμφιβολία για τη συναλλαγή που έγινε.
Επικοινώνησα αλλά δεν απαντούν σε τέτοια θέματα.Αυριο πρωί μπορώ να ρωτήσω.Κανονικά θα έπρεπε να έχεις επικοινωνήσει ήδη με την τράπεζά σου, αφού έχεις αμφιβολία για τη συναλλαγή που έγινε.
μη μπαινετε σε κοπο να ψαξετε τπτ. το εχω κανει δεκαδες φορες. ειναι μια απλη προεγκριση ποσού για να προστατευθει η επιχειρηση αφου η χρεωση γινεται πριν το τελος παροχης της υπηρεσιας. δηλ δεν ξερει ποση βενζινη θα βαλεις η αν θα κανεις καποια ζημια η κλοπη μετα... (δυστυχως γινονται τετοια). μην ανησυχειτε αναλογα την τραπεζα σε λιγες μερες θα ειναι οκ, οπως ακριβως στην ενοικιαση ΙΧ. ηδη πολλα μηχανηματα αν επιλεξεις συγκεκριμενο ποσο δεν χρεωνουν εγγυηση παρα μονο αν επιλεξεις "γεμισμα".Δεν πιστεύω να μας τα "φανε";;;;Ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά και έκατσε και σκ και αγχωθηκαμε.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!μη μπαινετε σε κοπο να ψαξετε τπτ. το εχω κανει δεκαδες φορες. ειναι μια απλη προεγκριση ποσού για να προστατευθει η επιχειρηση αφου η χρεωση γινεται πριν το τελος παροχης της υπηρεσιας. δηλ δεν ξερει ποση βενζινη θα βαλεις η αν θα κανεις καποια ζημια η κλοπη μετα... (δυστυχως γινονται τετοια). μην ανησυχειτε αναλογα την τραπεζα σε λιγες μερες θα ειναι οκ, οπως ακριβως στην ενοικιαση ΙΧ. ηδη πολλα μηχανηματα αν επιλεξεις συγκεκριμενο ποσο δεν χρεωνουν εγγυηση παρα μονο αν επιλεξεις "γεμισμα".
Διάβασε τις ταξιδιωτικές ιστορίες από Ιταλία για αρχή εδώ https://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-Ευρώπη.57/?prefix_id=21Γειά σας
Ετοιμάζομαι για ένα γεμάτο roadtrip στην γειτονική μας χώρα.
Με άφιξη στην Βενετία όπου θα μείνουμε 2 ημέρες, θα κατηφορίσουμε για Φλωρεντία.
Εκεί θα μείνουμε σχεδόν 3 μερες, οπότε και θα ξεκινήσουμε για Τοσκάνη με ελπίδα να έχουμε εκεί 2
γεμάτες ημέρες. Έχουμε προγραμμάτισει και μια στάση στην Πίζα για τον πύργο της.
Για το τέλος αφήσαμε 1 ημέρα για την Σιένα με διανυκτέρευση, μιας και έχουμε ακούσει όμορφα λόγια γι'αυτήν την πόλη.
Επιστροφή απο Ρώμη όπου και θ'αφήσουμε το αμάξι. Συνολικά 8 μέρες, απο Παρασκευή πρωί μέχρι το επόμενο Σάββατο απόγευμα.
Είμαστε στην διαδικασία ψαξίματος για tips, επομένως οτιδήποτε ευπρόσδεκτο κυρίως για Τοσκάνη που ακόμα δεν έχουμε βρει διαμονή. Καμία φάρμα ψάχνουμε για να μπούμε για τα καλά στο κλίμα.
Καλησπέρα η διαδρομή είναι πιο γραφική από Perugia και το Arezzo είναι πανέμορφο. Σίγουρα μία στάση στο Arezzo προτείνετε.. Η διαδρομή από Ανκόνα μέσω Bologna, autostrada δηλαδή είναι πιο ομαλή λίγο πιο μακρινή και λίγο πιο ακριβή λόγω διοδίων . Από Arezzo έχει περισσότερες στροφές αφού ανεβαίνεις και κατεβαίνεις βουνό..Αν το εχει κάνει κάποιος ας με διαφωτισει κατά ποσο βολευει η διαδρομή με σταση και φαγητο και βολτα Arezzo και συνεχεια να φτασουμε Φλωρεντία .
Δλδ Ιδανικα Ανκονα-Περουζτια-Σταση Arezzo-Φλωρεντία ?Καλησπέρα η διαδρομή είναι πιο γραφική από Perugia και το Arezzo είναι πανέμορφο. Σίγουρα μία στάση στο Arezzo προτείνετε.. Η διαδρομή από Ανκόνα μέσω Bologna, autostrada δηλαδή είναι πιο ομαλή λίγο πιο μακρινή και λίγο πιο ακριβή λόγω διοδίων . Από Arezzo έχει περισσότερες στροφές αφού ανεβαίνεις και κατεβαίνεις βουνό..