Ταξιδιωτική Έρευνα 2017 - Ερωτήσεις

helena.mar28

Member
Μηνύματα
13
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Ζηλανδια, Καραϊβικη
Βασικά για mobile browser ούτε καν smartphone δεν χρειάζεται. Αλλά το θέμα τίθεται εφόσον πλέον ένα ολο κ αυξανόμενο μερίδιο "τραβελστορι-φορουμερς" κατέχουν smartphones που οσο να ναι σου κανουν την ζωη (στα ταξίδια) ευκολότερη!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Σε οθόνη κιν. 5,5 ιν. και εχω πρόβλημα και με το διάβασμα καθώς το κάθε μην. πιανει πολυ περισσότερο απ οτι σε "προσαρμοσμένο" application σε Android περιβάλλον, αλλά και πρακτικά προβλήματα όπως π.χ. εικονιδια- λέξεις- κουμπακια πέφτουν το ένα πανω στο άλλο κάτι που το καθιστά δυσχρηστο.
Δε βλέπω κανένα πρόβλημα με κουμπιά που πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο.

Το άλλο που γράφεις για το κείμενο δε το καταλαβαίνω. Το κείμενο τον ίδιο χώρο ακριβώς θα έχει και σε ένα app.
 

helena.mar28

Member
Μηνύματα
13
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Ζηλανδια, Καραϊβικη
Οι web browsers είναι κατασκευσμενοι για μεγαλυτερες αναλύσεις οθονων, ετσι δεν ειναι? Στα κιν. αυτό είναι που δημιουργεί την δυσχρηστοτητα, πχ δοκιμασε να ξανά φορτωσεις την συγκεκριμένη σελίδα σε οριζόντια θεση το κιν.(αν υποθέσουμε οτι μιλάμε για τηλ. σε λογικές διαστάσεις κ οχι για "ρακετα" του τένις) και θα δεις στην πραξη αυτο που λεω για την "επικαλυψη" κουμπιων- λέξεων κτλ. Για το κείμενο αυτο καθ αυτο φυσικά σε εφαρμογη ο προγραμματιστης θα κανει τελείως διαφορετική διαταξη/design σε σχέση με αυτην εδω του web. Θα ανεβαζα screen shot τα ανακατεμενα γράμματα στο μενού απο πανω αλλά δεν έχω βρει πώς κάνει screen shot το MLS, χαχα ειπαμε δεν είμαι κ τόσο καλη σε τεχνολογία!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.631
Θα ανεβαζα screen shot τα ανακατεμενα γράμματα στο μενού απο πανω αλλά δεν έχω βρει πώς κάνει screen shot το MLS, χαχα ειπαμε δεν είμαι κ τόσο καλη σε τεχνολογία!
Για δοκίμασε να πατήσεις το κουμπί που ανοίγει-κλείνει το κινητό,ταυτόχρονα με το
κουμπί που χαμηλώνει την ένταση του ήχου.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Αυτό είναι bug που πρέπει να φτιάξουμε, δεν θα έπρεπε να υπάρχει ως πρόβλημα. Τώρα που το αναφέρατε θα το κοιτάξω.

Για τα υπόλοιπα, σαφέστατα και οι browsers δεν είναι πια μόνο για desktop υπολογιστές, το έχουμε ξεπεράσει αυτό το στάδιο εδώ και χρόνια.
 

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.163
Εγώ που δεν ξέρω τί είναι το app να ανησυχήσω;
Μαζί με τα τόσα και τόσα χαρίσματά σου έχεις ΚΑΙ αυτό το προσόν; Και δεν το λες τόσο καιρό; Είσαι ο άνθρωπός μου λέμε! :haha:
 

helena.mar28

Member
Μηνύματα
13
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Ζηλανδια, Καραϊβικη
Μα νομίζω οτι αν ο συγκεκριμένος ιστοτοπος ηταν mobile browser "friendly" ή οπως αλλιώς λέγεται δεν θα ειχαμε τετοιο πρόβλημα στην περιστροφη της οθονης! Δεν ειναι μονο η επικαλυψη των εικονιδιων κειμένων είναι και τα mobile extensions που δεν γινονται "δεκτά" απο τον απλο web browser οπως ακριβως μου συνεβη με το ανεβασμα της παραπάνω φωτο με .png extension κ.τ.λ να μην επεκτεινομαι γιατι πραγματικα δεν κατέχω τις λεπτομερείς διαφορες! Αν δεν κανω λαθος, ενας mobile browser επισης θελει αρκετες "επαναρυθμισεις" για να λειτουργει πιο αποτελεσματικα σε νεο περιβαλλον κάτι που ειναι πολυ πιο ευκολο να επιτευχθεί με "ενημερωσεις" της αντιστοιχης εφαρμογής σε android, iOS κτλ. Το "άνοιξα" πολύ το θέμα κ νομίζω θα φαω τιποτα τομάτες απο όσους είναι γνώστες! Εν κατακλείδι θα συμφωνήσω με τον manolism το μεγαλυτερο θεμα ειναι η διαφορα ταχυτητας φορτωσης.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Αυτά που γράφεις δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το png extension πχ δεν έχει καμία σχέση με το αν βλέπεις το σάιτ μέσω browser ή app αλλά είναι ρύθμιση που αφορά ολόκληρο το site.

Τέλος πάντων σημασία έχει -για να επανέλθουμε και on topic- ότι πήραμε πάρα πολλές απαντήσεις στην έρευνα, και θα βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Η έρευνα θα κλείσει σήμερα το απόγευμα, οπότε όσοι δεν έχετε λάβει μέρος ακόμα, προλαβαίνετε. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.619
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom