Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πρεπει να ακολουθουμε τους κανονες αλλα οντως ειδα ευελιξια κ κατανοηση. Ζευγαρι μπροστα μου δεν ειχε καν plf, κατι τους συμπληρωσαν επιτοπου. Απεφυγε το τσεκ ιν, πηγαινε απευθειας στο γκειτ. Εκει που γινεται χαμος μια ματια κ μονο εριχναν στο κινητο μου που το ειχα. Τι ειδαν σε 2 δευτερολεπτα..κ αλλοι ειχαν θεματα με plf, ολοι ταξιδεψαν κανονικα.
Τις ίδιες εμπειρίες είχα κι εγώ, καλή επιτυχία.
 

Viaggi

Member
Μηνύματα
1.248
Likes
7.002
Ταξιδιώτες που μπορούν να αποδείξουν, ότι έχουν υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες δόσεις ενός εγκεκριμένου εμβολίου, δεν θα απαιτείται να υποβληθούν σε τεστ προκειμένου να επισκεφθούν την Κύπρο.
 

las

Member
Μηνύματα
89
Likes
315
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Τις ίδιες εμπειρίες είχα κι εγώ, καλή επιτυχία.
Είμαι αεροδρόμιο πέρασα από check in και το plf δεν μου ζητήθηκε πουθενά.μόνο
Τις ίδιες εμπειρίες είχα κι εγώ, καλή επιτυχία.
τελικα πήγαν όλα καλά!! Το plf δεν το ανέφεραν καθόλου. Μόνο pcr μου ζήτησαν.
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Το plf το έχω κάνει αλλά όχι με 28/4 ημ αναχώρησης αλλά με 29. Η Aegean μου λέει έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα και στην υπηρεσία διαχείρισης plf που πήρα μου λένε αν θέλω να πάω με δίκη μου ευθύνη φυσικά και ότι είναι συνήθως πιο ευέλικτοι..τι να κάνω δεν ξέρω
Τον Ιανουαριο απο Θεσσ για Δανια καταλαβα οτι θελει plf εξοδου ενοσω ημουν στην πυλη. Η υπαλληλος μου ειπε απλα να βαλω οτι πεταω την επομενη μερα κ ολα καλα. Προφανως μπορει να ετυχε, αλλα ειναι πολυ πιθανο να δειξουν κατανοηση.

Εδιτ: τωρα ειδα οτι ολα καλα
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.365
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πρεπει να ακολουθουμε τους κανονες αλλα οντως ειδα ευελιξια κ κατανοηση.
Τελικα περασαν στην αδιαφορια..ισως στις πτησεις εντος ΕΕ, δεν ξερω. Ζητουσαν μονο ενα παλιοχαρτο για τις ιταλικες αρχες κ τπτ αλλο. Ουτε τεστ, ουτε plf τπτ. Κ τι να ζητουν σε τετοιο χαμο απο κοσμο εξαλλου. Παρομοια κ στο φιουμιτσινο, δεν ζητουσαν απολυτως τπτ περαν μιας ερωτησης αν εχεις κανει τεστ. Γενικος χαμος απο κοσμο, φουλ πτησεις, το κλιμα αλλαξε ολοκληρωτικα, δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο απο περσυ το μαρτιο, πλην ιουλιο, αυγουστο. Κλειστε γιατι οι τιμες θα ανεβουν. Ιταλια με 15€ κατακαλοκαιρο δεν θα κρατησει πολυ..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.429
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom