Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

katerina R

Member
Μηνύματα
76
Likes
52
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς όλους.. Αλλά ειδικότερα στους Master του ταξιδιού.

Πιστεύεται πως η επόμενη μέρα στα ταξίδια μας δεν θα είναι ποτέ ίδια;

Ο κόσμος θα φοβάται / νιώθει ανασφάλεια όπως και εγώ ας πούμε που ασχέτως με όλα αυτά κοιτάω πως και πως το επόμενο ταξίδι.

Θα υπάρχει αύξηση στις τιμές στα πάντα; Από αεροπορικά, ξενοδοχεία, εστίαση μέχρι και μουσεία;

Βλέπω πολλοί τρέχετε με τις ακυρώσεις ας πούμε. Είναι κάτι που θα σας επηρεάσει στα μελλοντικά σας ταξίδια;

Ίσως να έχουν απαντηθεί όλα αυτά αλλά επειδή γίνεται πανικός από συζητήσεις με τον cov είπα να ανοίξω νέο θέμα. Αν υπάρχει παρόμοιο ας μεταφερθεί εκει.

Ευχαριστώ.
Γενικά από ότι έχω διαβάσει κ πιστεύω φαίνεται πως η επιστροφή στην πραγματικότητα όπως την ξέραμε πριν τον ιό θα γίνει το 2022...διότι ούτε εμβόλιο έχει βγει ακόμα άρα κατά πάσα πιθανότητα και το 2021 -αν όχι όλο ένα μεγάλο μέρος του κυρίως οι μήνες του φθινοπώρου/χειμώνα θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην αβεβαιότητα κ στην αστάθεια σε ότι αφορά τα ταξίδια...και προσωπικά θέλω πολύ να ταξιδεύω (σχεδίαζα το γαμήλιο ταξίδι μου για φέτος στο Μπαλί) αλλά αν είναι να έχω τον φόβο στο αεροπλάνο , την καραντίνα , τα κλειστά αξιοθέατα , τις ουρές , την αναμονή παντού προτιμώ να περιμένω μέχρι να νιώσω ασφαλεία ξανά , γτ με αυτους τους όρους δεν θα ευχαριστήθω το ταξίδι μου !!! Οπότε λίγη υπομονή κ όλα θα γίνουν καλύτερα ξανά :)
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.770
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
Καλώς τα κρουσματάκια τοα ζουμπουρλούδικα: 12 από Κατάρ σε μια πτήση.
Αναστέλλονται οι πτήσεις πρός και από Καταρ ως 15 Ιούνη.
Όποιος κάνει προβλέψεις εδώ, δεν ξέρω που βασίζεται.
Όσο το σύστημα είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε" προ αναχώρησης, προφανώς και θα υπάρχουν κρούσματα σε πτήσεις που έρχονται.

Όπως επίσης όσο επιμένουν με το σύστημα "πονάει χέρι, κόψει χέρι", δεν πρόκειται να βγει άκρη και θα δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση. Δηλαδή το σκεπτικό τους είναι ότι "α, βρήκαμε 12 κρούσματα από πτήση από Κατάρ, ας κόψουμε τα δρομολόγια από/προς Κατάρ". Με αυτή την λογική μέχρι 20 Ιούνη θα έχουν ακυρωθεί όλες οι διεθνείς πτήσεις.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Είπαμε αν θες πας, αν δεν θες μην πας.. Ωχου κ εσυ. Έχει επιλογές για όλες τις τσέπες. Δεν έχεις διαβάσει το θέμα "Τουρισμός στην Ελλάδα?"

Δεν νομίζω, να το συζητήσω εκεί λες; Κρίμα να χαθεί ημιυπόγειο για 2-3 ευρώ κάτω απ'τα 100, πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.932
Likes
40.774
Γιατί δεν πας Φλεβάρη που οι τιμές ειναι λογικες; Μάθατε όλοι οι μπυθουλαίοι διακοπες καλοκαίρι.
Δεν νομίζω, να το συζητήσω εκεί λες; Κρίμα να χαθεί ημιυπόγειο για 2-3 ευρώ κάτω απ'τα 100, πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.010
κυρίως οι μήνες του φθινοπώρου/χειμώνα θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην αβεβαιότητα κ στην αστάθεια σε ότι αφορά τα ταξίδια.. προτιμώ να περιμένω μέχρι να νιώσω ασφαλεία ξανά , γτ με αυτους τους όρους δεν θα ευχαριστήθω το ταξίδι μου :)
Η αλήθεια είναι πως αν κρίνουμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα που και παλινδρομήσεις υπάρχουν από πολλά κράτη και συνεχώς ακυρώνονται πτήσεις και κράτη που είχαν κάνει άρση μέτρων, παίρνουν ή δεν αποκλείουν να ξαναπάρουν μέτρα σε ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασης, πιθανότατα ένα δεύτερο κύμα το φθινόπωρο να μας ξανακλείσει μέσα. Εύχομαι όχι, αλλά αν κρίνω από τις δηλώσεις των πολιτικών σε διάφορα κράτη, καθόλου απίθανο δεν είναι.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.049
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Εγώ πάντως σήμερα που έψαχνα είδα τις ίδιες τιμές με πέρυσι και σε μερικά ακριβότερες.

Επίσης μια που συζητούσαμε για τιμές ξενοδοχείων, ζήτηση κτλ κτλ, ημιυπόγειο σε νησί των Κυκλάδων με 95 ευρώ τη βραδιά για πσκδ του Ιουνίου(οχι αυτό που έρχεται) να το κλείσω ή τον κλέβω τον άνθρωπο;

Γιατί με όσα έχω διαβάσει μάλλον τον κλέβω ή μου κάνει και χάρη που το έχει τόσο με την ανεργία στα ύψη, τουρίστες να μην έρχονται και τον ιό να κυκλοφορεί. (Και δεν είναι ο μοναδικός...)
Ημιυπογειο με ημιυπογειο εχει διαφορα. Υπαρχουν αριστα ημιυπογεια πολυτελειας που η μια τους οψη ειναι ισογειο και κοιταει σε ανοιχτους ομορφους κηπους ή αμεσως μετα την βεραντα εχουν ιδιωτικη πισινα ή θεα στη θαλασσα κλπ. Απλα η λεξη ημιυπογειο δεν λεει κατι. Για να υπαρξη εκτιμηση θα πρεπει να γνωριζεις το συνολο των χαρακτηριστικων του δωματιου.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.191
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αντε και ο βρετανός πρωθυπουργός μετά από "πιέσεις"σκέφτεται να δημιουργήσει αερογέφυρες..χωρίς καραντίνα με χώρες όπως η Ελλάδα που τους ενδιαφέρουν τουριστικά και πληρούν τις προυποθέσεις https://www.eleftheria.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/item/262307-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1,-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1.html
 

Sevro

Member
Μηνύματα
130
Likes
824
Απο τις 15/6 ανοιγει τα συνορα για τους πολιτες της ΕΕ και το Βελγιο.
Και η Ιταλια καποια ημερομηνια στο πρωτο μισο του Ιουνιου κανει το ιδιο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.110
Μηνύματα
880.636
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom