Τι σημαίνει και πως αποφασίσατε το username σας?

fotast

Member
Μηνύματα
9.340
Likes
14.203
Εγώ το δικό μου ψευδώνυμο το βρήκα μέσα σε λίγα λεπτά. Πρώτα από το γνωστό φορουμίστικο travel και μετά από κάποιους φίλους που πριν σαράντα χρόνια με φώναζαν «σπαστάκο» για διάφορους λόγους (όποιους και αν φαντάζεστε ισχύουν). Άρα το break προέρχεται από το σπάω και όχι από το διάλειμμα.

Το avatar ήταν η πιο πρόσφατη φωτογραφία που είχα τραβήξει από τα Μέθανα που έχω εξοχικό.

Πολύ χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσω κάποια προσωπικά μου. Γενικά αυτό μου αρέσει αν και ορισμένες φορές έχω αναστολές.
Εγώ νόμιζα ότι σου αρέσουν τα ταξίδια και η ομώνυμη σοκολάτα....:)
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.941
Likes
40.787
Προερχεται απο τα αρχικα του ονοματεπωνυμου μου.
Το θεμα ειναι οτι καποια μελη εχουν γραψει η μου εχουν πει δια ζωσης οτι το διαβαζουν βιαστικα ως psaeftra η "ψευτρα" και με ιντριγκαρει η ιδεα πως καταφερα να προκαλω ενα σταθερο lapsus :). Ο Φρόιντ εχει πει καποια πραγματα γιατι γινεται αυτο.
 
Last edited:

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.077
Likes
20.118
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Το nickname μου προέρχεται απο τη λατινική λέξη Saxons για του Σάξονες. Αργότερα χρησιμοποιήθηκε η λέξη απο τους Ιρλανδούς (Sasanach) και απο τους Σκωτσέζους στα Γαελικά (Sasunnoch).
Τη λέξη sassenach την έμαθα πριν κάποια χρόνια όταν διάβασα τη σειρά των βιβλίων Outlander και σημαίνει "ξενομερίτης". Είναι μία λέξη που χρησιμοποιούσαν οι Γαελικοί κάτοικοι των Χάιλαντς για να ονοματίσουν τους εισβολείς Άγγλους. Την χρησιμοποιώ γιατί αγαπώ ιδιαίτερα τη Σκωτία :heart: . To 77 είναι το έτος γέννησής μου.
Η εικόνα που έχω επιλέξει ως avatar είναι ένα τατουάζ που ήθελα να κάνω, το οποίο όμως δεν έκανα, καθώς θα καταλάμβανε μεγάλη επιφάνεια πάνω μου. Τα τατουάζ εξυπηρετούν άλλον σκοπό για μένα, οπότε και επέλεξα κάτι πιο διακριτικό τελικά. Αριστερά δείχνει έναν λύκο. Ο λύκος είναι σύμβολο δύναμης και ελευθερίας! Δεξιά δείχνει μία αυτόχθονα γυναίκα της βορείου Αμερικής. Έκτος οτι ένας αγαπημένος φίλος μου, μου έχει κολλήσει το παρατσούκλι "Ινδιάνα", έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία στους αυτόχθονες κατοίκους της Αμερικής, στους πολιτισμούς που ανέπτυξαν και στο σεβασμό τους προς την φύση. Επιστροφή στη φύση λοιπόν!
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Ε μετά από τόσα χρόνια στο φόρουμ ας γράψω και εγώ.

Το James δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το όνομά μου.
James είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Οι γνώστες θα ξέρουν.

Το χρησιμοποιούσα μάλιστα παντού, και από ένα σημείο και ύστερα οι φίλοι με αποκαλούσαν "James". Πάρε τηλέφωνο τον James, James έλα να πάμε για ποτό....
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
202
Likes
586
το el de abajo είναι δάνειο από ένα μεξικάνικο συγκρότημα τους Los de Abajo (οι οποίοι πιθανότατα πήραν το όνομα τους από ένα ομότιτλο βιβλίο) και σημαίνει Οι από Κάτω καθώς στους στίχους τους υπερασπίζονται άτομα χαμηλής κοινωνικής τάξης.
Το avatar είναι το σήμα των Mano Negra, γαλλικού συγκροτήματος που πήρε το όνομα του από την Ισπανική αναρχική-επαναστατική οργάνωση La Mano Negra.
 

Katialondon

Member
Μηνύματα
97
Likes
217
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σρι Λάνκα
Κ εγώ ανήκω σ' εκείνους που κόπιασαν πολύ για να το βρουν...
Κάτια το χαϊδευτικό μου όνομα και london γιατί είναι ο πρώην τόπος διαμονής μου ( που αγαπώ πολύ κ μου λείπει κλαψ κλαψ...)
Συνήθως, όταν ζεις στο εξωτερικό σου "κολλάει η ρετσινια" του ξένου. Στην Αγγλία ήμουν η Ελληνίδα, κ στην Ελλάδα η Αγγλίδα ή λονδρεζα. Για να με ξεχωρίζουν από την άλλη Κατερίνα της παρέας στην Ελλάδα έλεγαν πάντα η Κάτια απ' το Λονδίνο. Κάπως έτσι έμεινε :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.813
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom