paefstra
Member
Εχουμε πολυ διαφορετικα γουστα κρινοντας απο την απεχθεια μου στη Χαλκιδικη, οποτε μπορει και να μ αρεσειΜονμπαρ πήγα μια φορά και άντεξα 2-2,5 ώρες. Σιγά μην αγοράσω και σπίτι.
Εχουμε πολυ διαφορετικα γουστα κρινοντας απο την απεχθεια μου στη Χαλκιδικη, οποτε μπορει και να μ αρεσειΜονμπαρ πήγα μια φορά και άντεξα 2-2,5 ώρες. Σιγά μην αγοράσω και σπίτι.
Suite Flower BB. Να παρετε και μαγιο. Η πολη εχει παραλια για κολυμπι.Μου λες ποιο είναι;; Θα με ενδιέφερε το
Φθινόπωρο!
Suite Flower BB. Να παρετε και μαγιο. Η πολη εχει παραλια για κολυμπι.
Μπορεί να είναι και το σπίτι των ονείρων σου, ποιος ξέρει; Καλά Χαλκιδική για χειμώνα είναι το ιδανικό μέρος για να πάθεις κατάθλιψη. Καλοκαίρι κάποια μέρη της όμως δεν παίζονται. Δεν είναι τυχαίο το Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει όσο και να χλευάζεται από haters. Το forbes ανέδειξε πάντως παραλία του 1ου ποδιού ως την ομορφότερη της Ευρώπης The 10 Most Beautiful Beaches In Europe: Greece At The TopΕχουμε πολυ διαφορετικα γουστα κρινοντας απο την απεχθεια μου στη Χαλκιδικη, οποτε μπορει και να μ αρεσει![]()
Ε ναι ο Γλαρόκαβος είναι η μοναδική παραλία στο 1ο πόδι που πάντα άξιζε να κάνεις μπάνιο! Άντε να βάλω και το Ποσείδι. Όλες οι άλλες είναι για παιδιά...ριχές και βραστέςΤο forbes ανέδειξε πάντως παραλία του 1ου ποδιού ως την ομορφότερη της Ευρώπης The 10 Most Beautiful Beaches In Europe: Greece At The Top
Αναδείχθηκε από ψηφοφορία ταξιδιωτών δεν είναι εκτίμηση των αρθρογράφων. Και είναι λογικό να προτιμηθεί παραλία της Κασσάνδρας και όχι της Σιθωνίας γιατί και το πλήθος των επισκεπτών της πρώτης είναι πολλαπλάσιο της δεύτερης.Ε ναι ο Γλαρόκαβος είναι η μοναδική παραλία στο 1ο πόδι που πάντα άξιζε να κάνεις μπάνιο! Άντε να βάλω και το Ποσείδι. Όλες οι άλλες είναι για παιδιά...ριχές και βραστέςΑς πει κάποιος στους forbes να πάνε απέναντι στο 2ο πόδι, θα βρουν ακόμα καλύτερες παραλίες και πιο δροσερές!
Πως ακριβώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;.... Κακώς βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις! Ξεχώρισα αυτές που μου έχουν αρέσει περισσότερο στο 1ο πόδι και ναι ο Γλαροκαβος για τα γούστα μου είναι η καλύτερη παραλία του ποδιού! Τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και απο ότι φαίνεται, απο τα λεγόμενα σου, είμαι πολύ παράξενη.Δεν είναι κακό να μην τις ξέρεις αλλά να εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις κολυμπήσει ποτέ στις περισσότερες;
Μόνο έτσι εξηγείται, αν και προσωπικά όταν βλέπω τέτοια άρθρα δε τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου. Παραλίες μεταξύ Πολύχρονου & Χανιώτης είναι κατά τη γνώμη μου ανώτερες από το Γλαρόκαβο.Αναδείχθηκε από ψηφοφορία ταξιδιωτών δεν είναι εκτίμηση των αρθρογράφων. Και είναι λογικό να προτιμηθεί παραλία της Κασσάνδρας και όχι της Σιθωνίας γιατί και το πλήθος των επισκεπτών της πρώτης είναι πολλαπλάσιο της δεύτερης.
Παράξενη στα γούστα, όχι παράξενη ως άνθρωποςΠως ακριβώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;.... Κακώς βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις! Ξεχώρισα αυτές που μου έχουν αρέσει περισσότερο στο 1ο πόδι και ναι ο Γλαροκαβος για τα γούστα μου είναι η καλύτερη παραλία του ποδιού! Τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και απο ότι φαίνεται, απο τα λεγόμενα σου, είμαι πολύ παράξενη.