Το τοπ 5 των πόλεων που θα ζούσαμε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εχουμε πολυ διαφορετικα γουστα κρινοντας απο την απεχθεια μου στη Χαλκιδικη, οποτε μπορει και να μ αρεσει :D
Μπορεί να είναι και το σπίτι των ονείρων σου, ποιος ξέρει; Καλά Χαλκιδική για χειμώνα είναι το ιδανικό μέρος για να πάθεις κατάθλιψη. Καλοκαίρι κάποια μέρη της όμως δεν παίζονται. Δεν είναι τυχαίο το Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει όσο και να χλευάζεται από haters. Το forbes ανέδειξε πάντως παραλία του 1ου ποδιού ως την ομορφότερη της Ευρώπης The 10 Most Beautiful Beaches In Europe: Greece At The Top

Το Μονμπαρ είναι λίγο τύπου Κολοκοτρωνίτσι, αυτό το vibe μου έβγαλε.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το forbes ανέδειξε πάντως παραλία του 1ου ποδιού ως την ομορφότερη της Ευρώπης The 10 Most Beautiful Beaches In Europe: Greece At The Top
Ε ναι ο Γλαρόκαβος είναι η μοναδική παραλία στο 1ο πόδι που πάντα άξιζε να κάνεις μπάνιο! Άντε να βάλω και το Ποσείδι. Όλες οι άλλες είναι για παιδιά...ριχές και βραστές 😵 Ας πει κάποιος στους forbes να πάνε απέναντι στο 2ο πόδι, θα βρουν ακόμα καλύτερες παραλίες και πιο δροσερές!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ε ναι ο Γλαρόκαβος είναι η μοναδική παραλία στο 1ο πόδι που πάντα άξιζε να κάνεις μπάνιο! Άντε να βάλω και το Ποσείδι. Όλες οι άλλες είναι για παιδιά...ριχές και βραστές 😵 Ας πει κάποιος στους forbes να πάνε απέναντι στο 2ο πόδι, θα βρουν ακόμα καλύτερες παραλίες και πιο δροσερές!
Αναδείχθηκε από ψηφοφορία ταξιδιωτών δεν είναι εκτίμηση των αρθρογράφων. Και είναι λογικό να προτιμηθεί παραλία της Κασσάνδρας και όχι της Σιθωνίας γιατί και το πλήθος των επισκεπτών της πρώτης είναι πολλαπλάσιο της δεύτερης.

Το 1ο πόδι έχει να προσφέρει πολλά, ανάμεσα τους και πολλές άλλες παραλίες. Δεν είναι κακό να μην τις ξέρεις αλλά να εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις κολυμπήσει ποτέ στις περισσότερες; (Πιθανολογω πως τις αγνοείς, δεν μπορώ να φανταστώ πως υπάρχει τόσο παράξενος άνθρωπος που έχει κολυμπήσει σε όλες τις παραλίες της Κασσάνδρας και του άρεσε μονο ο Γλαροκαβος, που για μένα είναι δεν είναι στο τοπ 5 μου)

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν είναι κακό να μην τις ξέρεις αλλά να εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις κολυμπήσει ποτέ στις περισσότερες;
Πως ακριβώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;.... Κακώς βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις! Ξεχώρισα αυτές που μου έχουν αρέσει περισσότερο στο 1ο πόδι και ναι ο Γλαροκαβος για τα γούστα μου είναι η καλύτερη παραλία του ποδιού! Τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και απο ότι φαίνεται, απο τα λεγόμενα σου, είμαι πολύ παράξενη.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αναδείχθηκε από ψηφοφορία ταξιδιωτών δεν είναι εκτίμηση των αρθρογράφων. Και είναι λογικό να προτιμηθεί παραλία της Κασσάνδρας και όχι της Σιθωνίας γιατί και το πλήθος των επισκεπτών της πρώτης είναι πολλαπλάσιο της δεύτερης.
Μόνο έτσι εξηγείται, αν και προσωπικά όταν βλέπω τέτοια άρθρα δε τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου. Παραλίες μεταξύ Πολύχρονου & Χανιώτης είναι κατά τη γνώμη μου ανώτερες από το Γλαρόκαβο.

Ξεφύγαμε πάλι εκτός του θέματος. :cool:

Robert

Member
Απο όσες έχω πάει

1.Αμστερνταμ (χωρίς σχόλια...)
2.Βιέννη (στα μάτια μου,η πιο όμορφη πόλη που έχω πάει)
3.Βερολίνο ( λατρεύω το κέντρο του)
4.Βαρσοβία (ήθελα και μια πολωνική)
5.Νάπολι (για να περπατάω στην παραλιακή της και να βλέπω απέναντι τον Βεζούβιο)

Φυσικά σε όλες έχω βρεθεί μόνο ως επισκέπτης 1-3 ημερών,οπότε όλα είναι υποκειμενικά...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πως ακριβώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;.... Κακώς βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις! Ξεχώρισα αυτές που μου έχουν αρέσει περισσότερο στο 1ο πόδι και ναι ο Γλαροκαβος για τα γούστα μου είναι η καλύτερη παραλία του ποδιού! Τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και απο ότι φαίνεται, απο τα λεγόμενα σου, είμαι πολύ παράξενη.
Παράξενη στα γούστα, όχι παράξενη ως άνθρωπος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.040
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7