Το τοπ 5 των πόλεων που θα ζούσαμε.

varioAthens

Member
Εγω θα ηθελα/θα μπορουσα να ζω:
1. Νεα Υορκη
2. Λονδινο
3. Βαρκελωνη
4. Ριο ντε Τζανειρο
5. Μεξικο Σιτυ
Σε ολα αυτα τα μερη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με φανταζομαι οχι ως μεροκαματιαρα αλλα ως πελούσια που το καθημερινο προγραμμα θα περιλαμβανει pilates, brunch και κοκτεηλς.... αντε μοκτεηλς γιατι δεν πινω αλκοολ

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Οπου κ να εχω παει, οσο ωραια και να ειναι, παντα εδω θελω να επιστρεφω. Για πολλους λογους. Με τα καλα κ τα κακα του προφανως. Δε νομιζω οτι το προβλημα ειναι το μερος αλλα το εισοδημα. Αν η τσεπη ειναι γεματη παντου καλα περνας.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω θα ηθελα/θα μπορουσα να ζω:
1. Νεα Υορκη
2. Λονδινο
3. Βαρκελωνη
4. Ριο ντε Τζανειρο
5. Μεξικο Σιτυ
Σε ολα αυτα τα μερη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με φανταζομαι οχι ως μεροκαματιαρα αλλα ως πελούσια που το καθημερινο προγραμμα θα περιλαμβανει pilates, brunch και κοκτεηλς.... αντε μοκτεηλς γιατι δεν πινω αλκοολ
Καλά εγώ σ' αυτές πάω και με μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Ειδικά Ρίο πάω και για 3 κι 60. Ήδη έχω ζαχαρωσει κάτι σπιτάκια. Αν καταφέρω να πείσω και τη γυναίκα μου...Φάγαμε τα νιάτα μας στο Παρίσι ρε γαμώτο.

varioAthens

Member
Καλά εγώ σ' αυτές πάω και με μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Ειδικά Ρίο πάω και για 3 κι 60. Ήδη έχω ζαχαρωσει κάτι σπιτάκια. Αν καταφέρω να πείσω και τη γυναίκα μου...Φάγαμε τα νιάτα μας στο Παρίσι ρε γαμώτο.
Ε καλα κι εσυ δεν τα φαγατε και στο Μαγνιτογκορσκ

tatooine

Member
Ειδικά Ρίο πάω και για 3 κι 60. Ήδη έχω ζαχαρωσει κάτι σπιτάκια. Αν καταφέρω να πείσω και τη γυναίκα μου...Φάγαμε τα νιάτα μας στο Παρίσι ρε γαμώτο.
Ειδικά Ρίο πάω και για τρίο.........
Ήδη έχω ζαχαρωσει κάτι .................α
Αν καταφέρω να πείσω και τη γυναίκα μου να μην έρθει......
Έφαγα τα νιάτα μου στην παπαγαλία ρε γαμώτο.

tatooine

Member
Γιατί δεν με εκπλήσει η παιδική απάντηση που μου δίνεις;... :)

Θα αυτομαστιγωθώ με αυτά που με βάζεις και ακούω....:suicide: Λυπήσου με!!! Ποίος είναι αυτός ο Σταν;...
Μην ακούς τους άλλους, προσπαθούν να αποστασιοποιήσου καταστάσεις. Μιλάμε για επικό άσμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.038
Μέλη
39.758
Νεότερο μέλος
Maria Mp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom